Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"Больше людей, рассматривающих недвижимость как разумную инвестицию" Идеальная инвестиция, особенно если учитывать что гривна девальвирует
Жодного коментаря до статті. Ось така цікавість до нерухомості під час війни у пересічних
цікавість є, тільки за кордоном, вкладати майже останні гроші у нерухомість -це дурість у переселенців у 98% накопичень немає от слова взагалі (я кажу про звичайних людей з Херсонської і Миколаївської області (Снігирівський район, також населені пункти набрижені до Херсону), родини наймають 1 кімнату у двухкімнатній хрущебі (ціна від 3 до 4,5к),і навіть таки суми для ниж великі (бо жінка не працює -двоє діточок 2міс і 5 років, чоловікпрацює десь за 10к), тобто родина на грані бідності і таких родин я знаю 6-7. А їх у десятки разів більше. Тому такі статті недоречні і на попит вони не впливають. Ще один знайомий (з лівого берега дніпра Херсонської області, рік тому відкрив магазин(продуктовий), квартиру наймає, про купівлю каже-недоречно.
Бетон писал(а):тут есть люди, кто реально вложился в S&P500 или другие ФБ? вы вот прежде чем советовать сами это делали? выводили деньги через Wise? вам уже блокировал недо говно вайз счёт? нет?
А чи ж не перегрітий той SP? 🤔
Як і нерухомість в Україні -- поки неясно буде ната чи не буде нати... Буде масована епічна втеча при відкритті кордонів -- чи не буде? 🤔
От з графіків є відчуття, що страшно далеке те SP від “трудового народу”:
Не до добра це. Не до добра. 🤔
Ще й Адам Сміт тут довго пророчив, давно, що от-от вже має бути циклічний обвал, я його чомусь досі й не сталось...
А ще дивує, що бадьорі експонент.зростальні графіки десятиліть існування SP -- чомусь роблять без щорічної корекції на інфляцію (а краще щомісячної). Взагалі не розумію сенс таких графіків, крім як вимикати мозок глядачам і заманювати. Я навіть свої зарплати-заощадження за значно скромніший період цього століття -- і то коригую на інфляції за увесь період...
Bobua писал(а):Як і нерухомість в Україні -- поки неясно буде ната чи не буде нати...
на оптимістах тримається країна люди ще про нату згадують. я в шоці але епічна втеча не зіб'є ціни по перше вона буде дозована, не всім одразу дозволять залищити вільну країну вільних людей по-друге низький попит не дасть того рівня цін, який дозволить придбати щось мінімально еквівалетне в ЄС, будуть просто заколочувати вікна
Bobua Може бути і перегрітим ринок акцій і при кризі впаде. А може й ні, бо американці навчилися трохи нівелювати такі кризи друкуючи мільярди новесеньких доларів, які потім треба кудись дівати. І за американською традицією вони йдуть на фондовий ринок. Але при цьому дійсно сам долар втрачає в ціні і вже не є таким же засобом збереження капіталу, яким він був у 90-х чи 00-х, наприклад. За останні 5 років інфляція долара склала 20%. Вже нічого в цьому світі нема стабільного)) Золото також за останні роки так піднялося, що має бути якась корекція, тому стрьомно туди вкладати. Глянув історичний графік срібла, то там у 80-му році воно виросло у 6 раз, а потім упало різко і 20 років був боковик. Останній пік був у 2011 рокі і хто зна, коли його буде подолано. Пам'ятаю був на форумі чувак, саме на цій гілці, вже забув нік його, то він дуже рекомендував скуповувати срібло десь у 2019 років, навіть лом (ложки, виделки, тарілки і тп) Частково був правим, срібло через рік виросло у пітора рази, але у 2020 рокі росло все підряд і набагато більшими темпами.
ну ок. все так. И вот и получается-куда вкладывать? Забугорье не всем походит. Да и дорого.Восток в огне, Запад-ну такое в целом. Остается Киев и как вариант- почему никто не обсуждает купить махонькую хатинку в Яремче,Татарове,Микуличине? Под постояльцев,знамо. На хлиб буде, спрос стабильный. В цене тоже не должно упасть. Правда минимальная халупка что бы смысл был вроде под полляма. Но как мне кажется-тема хорошая?