Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 121122123124125126>
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 19:19

yama написав:
  Господар Вельзевула написав:
  yama написав:Знаю.
Отдельно скажу что нормальная сес 30 кВт окупаеться за менее чем 5 лет .

О,продажники подтянулись :mrgreen:
А пять лет тоже продадите, или как повезет?

5 Років у відео вище від користувача . Якщо бавитися в 5-10 кВт то може і 15 років окупності , а 30+ кВт менше 5 років

Думаю, що в питанні мова була за 5 років ЖИТТЯ.
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 19:24

moveton написав:А чем отличаются B, C и E (в особенности B и C)? Какая реле разница кто ему 220 В переменки даёт?
вы напишите автору видео пусть зафоткает свой девайс и зальет на фотохостинг. у меня есть предположения но не хочу вводить в вас в заблуждение, если они ошибочны.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 20:47

Wirująświatła написав:
  moveton написав:А чем отличаются B, C и E (в особенности B и C)? Какая реле разница кто ему 220 В переменки даёт?
вы напишите автору видео пусть зафоткает свой девайс и зальет на фотохостинг. у меня есть предположения но не хочу вводить в вас в заблуждение, если они ошибочны.

А как по фото его единственного девайса что-то станет понятнее про отличия тех, что вообще есть у китайца?
moveton

Подякував: 61 раз.
Подякували: 687 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 21:39

moveton написав:
  Wirująświatła написав:

А как по фото его единственного девайса что-то станет понятнее про отличия тех, что вообще есть у китайца?

есть и другие варианты

Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 22:00

Re: Готуємося до найгіршого, сподіваємося на краще

Wirująświatła написав:
  moveton написав:
  Wirująświatła написав:[quote="5807109:moveton"]А чем отличаются B, C и E (в особенности B и C)? Какая реле разница кто ему 220 В переменки даёт?

есть и другие варианты

[/quote]Ото мамкіни електрики щас надивляться відосів а потім спалять в кращому разі своє обладнання
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8224 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 22:05

Faceless написав:Ото мамкіни електрики щас надивляться відосів а потім спалять в кращому разі своє обладнання
бабушка тоже была против покупки мне велосипеда, говорила я себе шею сверну.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 22:52

yama написав:Знаю.
Отдельно скажу что нормальная сес 30 кВт окупаеться за менее чем 5 лет .

В быту , можете примерный рассчёт окупаемости привести?
У меня потребление в среднем по году 200 кВт месяц?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Нед 05 січ, 2025 23:03, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 506 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 січ, 2025 23:00

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:Ото мамкіни електрики щас надивляться відосів а потім спалять в кращому разі своє обладнання
бабушка тоже была против покупки мне велосипеда, говорила я себе шею сверну.

А моя не была против дырчика дедушки,который припарковали в сарае (смутно помню , какой то там Ленинградский што ли завод, типа велика Украина но с амортизатором на передней вилке , баком и мотором :)и дамской рамой ) после пары неудачных попыток поехать, дедушка сказал -ещё одна страта и дырчик в сарай ,я поехал...ездил все каникулы не мало лет.
шо интерсно , помню всё это как сегодня , масло в бензин , металлическая сетка воздушного фильтра..., ехал на максимуме 40 км, замеряли с мопедом Карпаты или Верховына , не помню , у которого был спидометр
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 506 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 07:48

Wirująświatła написав:есть и другие варианты

Много лишних разговоров, как обычно в видео, но так и не увидел там объяснения чем для реле ввод от инвертора отличается от ввода с UPS. Причём в первом видео у продавца вообще нет разделения по этому параметру (зато есть по напряжению) и чувак его подключает нарушая назначения всех вводов. И никаких сюрпризов: реле себе работает и не отличает кто его кормит переменным током. Возможно, что реле с бекапом от UPS предполагает, что UPS всегда готов и сразу на него переходит, а модели для инвертора и генератора имеют дополнительные контакты, чтобы инвертор включать (как на втором видео) и какие-то навороты, чтобы переключаться не сразу, а когда бэкап выйдет на режим. Но это пока фантазия.
moveton

Подякував: 61 раз.
Подякували: 687 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 06 січ, 2025 10:10

yama написав:Обмелчав форум , ранніше deye обговорювали там хоч від $2000 старутував цінник за комплект 6кАт інвертор + 5квт/ год акб, а вже 4 сторінки обговорюють поролон клавіатури і якусь фігню за $10 і не облом вам палцями тицяти обговорюючи $10 грубо девайс ?
Пля я думав тут сидять фінансово успішні люди які вирішутью між сес на 30 чи 50 кВт з вітряками на щоглах 50 метрів в довгосрок , а тут …
От це наприклад https://youtu.be/rSHlF62hur4?si=H5DrhFBaUjcxPffP вартує обговорення панельок на 45 кВт 4 вітряка і таке інше …

В когось потреба пересидіти із робочим нотбуком та інтернетом кілька годин блекауту, а хтось збирається в промислових масштабах генерити електроенергію і віддавати в мережу.
Відповідно ЦА різна.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 121122123124125126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти