Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25292530253125322533 ... 2839>
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:04

Дюрі-бачі написав:
  2587715 написав:замовник

Ви колись працювали в корпоративній розробці, коли ти спілкуєшся не напряму із замовником, а з product owner чи business analytics і делегуєш управління часом PM? Це ж в рази комфортніше

Комфортніше в чому? в тому що кожен робочий день мусиш працювати? Ну таке собі задоволення
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:07

2587715 написав:
  rjkz написав:И тут, если вдруг поставлен неожиданный диагноз, страховые покрывают повторное обследование в другом месте - секонд опинион.
покрывают, но не полностью. Знакомому обследование назначили - 99 тыс страховая покрыла, а он 500, в Украине то же обследование также в 500 баксов бы обошлось. Но только в Штатах он за страховку по 400 баксов в мес платит.
  rjkz написав:А лечиться у врача, с зарплатой в 60 долларов
Да не работают врачи за 60 долларов. Забудьте про те времена - если толковый доктор, то у него своя практика с доходом значительно выше среднего.
  rjkz написав:А тут все проще в этом плане - есть страховая медицина и есть официальные расценки.
Нету. Даже за МРТ вам цену никто не назовет, пока не сделают это МРТ. В этом-то вся замута - так как там куча допов. Например знакомому только за ожидание в емердженси рум насчитали 5000уе. Просто за то что он в очереди посидел. Хорошо что страховая покрыла, но иногда могут и отказаться покрывать - задолбетесь с ними судиться. Мед счета - основная причина всех банкротств в США.
  rjkz написав:Я уже молчу, что если что-то действительно серьезное, то тут лечат то, что в Украине нет.
Нету такого. Если диагноз верен - спасут и там и там. Так как фарма - это международный конгломерат. И случаев когда ехали с кучей бобла лечить что-то в США и там умирали - довольно много. Не переоценивайте значение локации. Тут важно чтоб доктор реально захотел потратит время и вас вылечить, а не просто поулыбался. Как я уже говорил, как к твоему кейсу доктор реально относится в Украине понять значительно проще

Выюи не дуже розумієте, як працює американська страхова медицина. Не може бути копеймент 500 при вартості 99000. І не може бути обстеження у США 99000 а в Україні теж саме за 500. Це не можливо
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:10

adeges написав:
  2587715 написав:
  rjkz написав:И тут, если вдруг поставлен неожиданный диагноз, страховые покрывают повторное обследование в другом месте - секонд опинион.
покрывают, но не полностью. Знакомому обследование назначили - 99 тыс страховая покрыла, а он 500, в Украине то же обследование также в 500 баксов бы обошлось. Но только в Штатах он за страховку по 400 баксов в мес платит.
  rjkz написав:А лечиться у врача, с зарплатой в 60 долларов
Да не работают врачи за 60 долларов. Забудьте про те времена - если толковый доктор, то у него своя практика с доходом значительно выше среднего.
  rjkz написав:А тут все проще в этом плане - есть страховая медицина и есть официальные расценки.
Нету. Даже за МРТ вам цену никто не назовет, пока не сделают это МРТ. В этом-то вся замута - так как там куча допов. Например знакомому только за ожидание в емердженси рум насчитали 5000уе. Просто за то что он в очереди посидел. Хорошо что страховая покрыла, но иногда могут и отказаться покрывать - задолбетесь с ними судиться. Мед счета - основная причина всех банкротств в США.
  rjkz написав:Я уже молчу, что если что-то действительно серьезное, то тут лечат то, что в Украине нет.
Нету такого. Если диагноз верен - спасут и там и там. Так как фарма - это международный конгломерат. И случаев когда ехали с кучей бобла лечить что-то в США и там умирали - довольно много. Не переоценивайте значение локации. Тут важно чтоб доктор реально захотел потратит время и вас вылечить, а не просто поулыбался. Как я уже говорил, как к твоему кейсу доктор реально относится в Украине понять значительно проще

Выюи не дуже розумієте, як працює американська страхова медицина. Не може бути копеймент 500 при вартості 99000. І не може бути обстеження у США 99000 а в Україні теж саме за 500. Це не можливо

Та легко. Чим крутіша страховка тим дорожче ті ж самі послуги
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:18

2587715 написав:
  rjkz написав:медикер
Суть медикера по-моему в том, что после того как копыта откинешь, то все твое имущество уходит страховой, если она покрывала счета сверх страховки, так?

Нет.
Вы несете так много бреда, что я уже утомился его опровергать.
rjkz

Подякував: 8612 раз.
Подякували: 5425 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:31

Re: Еміграція, заробітчанство

Я не знаю про що ви тут говорите.

В Україні піти в поліклініку без грошей ти - труп.
В Польщі тебе вилікують. Так довго чекати, але якщо ти відносно здоровий то куди спішити. Ну запишуть тебе на обстеження за 2міс, воно що втече? Наголошую, якщо єкстренно, то є направлення і вони лікують зараз. Але є теке що і операція через рік, ну почекаєш, все безкоштовно і на достатньо доброму рівні. А страховка від роботи як бонус 'за ціну кави в старбаксі' скорочує термін очікування в безкоштовних лікарнях, на тиждень/два в платних.

В Україні медсестра прямо так і говорить 'что-то не хочется к вам заходить'.

Для людей у яких: в селі всі міліонери, та в тиждень по 5 лікарів платних обходять. Додам що платні установи, роблять щось легке типу рука/попа болить. А операцію на серці/голові роблять в окремих спеціалізованих лікарнях. Це я промовчу про середню зп, пенсію) Статистика то таке, її і підредагувати можна))

Доречі стало цікаво, чи в охмадиті лікували безкоштовно, я ж так розумію це урядова лікарня, як туди попадали по направленню з міської лікарні або по зв'язках?

Насправді, rjkz дуже цікаво читати. Як писав віталік, талант письменника пропадає)
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 22:54

2587715 написав:
  BeneFuckTor написав:Доречі стало цікаво, чи в охмадиті лікували безкоштовно, я ж так розумію це урядова лікарня, як туди попадали по направленню з міської лікарні або по зв'язках?
А що дасть вам назва клініки? Чому ви гадаєте, що вас там вилікують?

Воно так не працює. Це все одно що ви зуби підете лікувати в найдешевшу клініку. Можна? Можна. Але на який результат ви розраховуєте там? Просто вирвати як болить? Ну можна. Але ж можна знайти нормального спеца з відгуками, спитати де він приймає - і там вирішити проблему. З усіма іншими частинами тіла проблеми вирішуються так само. Нема якоїсь програми по якій платники податків мають оплачувати чиєсь якісне лікування - хороші специ коштують хороших грошей. Для усіх інших є інтерни.

З простих прикладів. Минулого тижня теща дуже намагалась померти (раптове, хоч і типове ускладнення давньої хвороби - яку звичайно в Україні не діагностували років 10), але лікарі у міській лікарні відня їй не дали, яких я в очі до цього не бачив і рекомендацій не питав. І коли я подивився як довкола неї безперервно порхають 4 медсестри, лікарі, і як вони були раді при виписці, що змогли вивести її з кризового стану. І як їм було соромно взяти коробку цукерок на знак подяки. І виписані 13 пігулок, вартістю нуль. І лікування вартістю нуль. І дуже добре уявляю, що в Україні тещу вже б поховали.

PS. Лікарі у Австрії називають людьми похилого віку тих, кому за 80.
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 23:02

rjkz написав:Становиться на колено?
С какого перепуга?
Да, тут есть конфликтная ситуация между последователями БЛМ и белыми.
Тут как раз тот случай, когда кто-то будет говорить "Мои предки были рабами, пусть теперь меня белые содержат и кормят"

Это не я придумал...В Европе запустили такой "перфоманс" в позапрошлом году кажется,перед футбольными матчами,комманды преклоняли колено на поле типа "в поддержку борьбы с расизмом" и "извинения за грехи своих предков" Пздц...да!Мир воистину епанулся окончательно и бесповоротно..Да. Некоторые известные футболисты,отказалась это делать и там было столько конфликтных ситуаций на этот счет...От громадных штрафов,вплоть до того,что игроки уходили из комманд....их продавали,они отказывались продлевать истекающие контракты. Мир розовых длб.. в действии.

rjkz написав:Демократы совсем зарвались в альтернативную реальность.

Демократы-говно...В самом прямом смысле этого слова.Для мирового порядка,это вообще жуткий треш,который начался примерно с прихода как раз таки,темного-никакого Обамы..С того момента,все похерилось на этой планете окончательно и бесповоротно и произошла переоценка всех ценностей,взращивание монстров,слабая политика,граничащая с деби-лиз-мом.Катастрофа для всего мирового порядка началась с проигрыша Маккейна темному долбодятлу.Но Американскому обывателю-пох..там я так понимаю,главное чтоб бензин был всегда дешевый и доходы поддерживались на безграничное потребление.Остальное,давно никого не интересует.Great America-never great again! Only in inflamatory Tramps brain!
osafly

Подякував: 207 раз.
Подякували: 1021 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 23:53

2587715 написав:
  adeges написав:але лікарі у міській лікарні відня їй не дали, яких я в очі до цього не бачив і рекомендацій не питав. І коли я подивився як довкола неї безперервно порхають 4 медсестри, лікарі, і як вони були раді при виписці, що змогли вивести її з кризового стану. І як їм було соромно взяти коробку цукерок на знак подяки. І виписані 13 пігулок, вартістю нуль.
Чому за цей атракціон нечуваної щедрості мають платити австрійські платники податків? Якщо це благодійність, то по світу є багато дітей без доступу до ліків, де можна використати ці гроші з більшою користю, аніж спонсорувати лікування вашої тещі, в якої є небідна сім'я.

Якийсь дивний приклад ви навели.

Уявіть на місці моєї тещі бідну австрійку на соціалі. А потім порівняйте з лікуванням пенсіонерки українки без родичів в Україні.

Це щодо якості і доступності медицини
adeges

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 00:30

Re: Еміграція, заробітчанство

2587715 написав:Так і медицина не має з податків оплачуватися

2587715 написав:Так коли страхові не хочуть рахунки покривати

https://www.youtube.com/watch?v=1-nQR3TGL84
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 січ, 2025 01:12

Проїхати по сансету від обсерваторії в гріфіт парку до океану, через голівуд, беверлі хілз, поруч з бель ер, через брентвуд і пасіфік палісейдз, а потім до малібу і назад в санта моніку на початок 10 фрівею - це мабуть найсценічніший драйв в ЛА. Був. Шкода
adeges

Профіль

#<1 ... 25292530253125322533 ... 2839>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор