|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 31 січ, 2025 15:42
chipmunk написав:Я в Сенсі якось через Дію зарегався по закордонному, то зі звичайним в одному відділенні спокійно обслуговували, в другому нє шмаглі, в третьому більш опитного менегера кликали
Можна однією дією обійтись, але там потрібно операцію через дія-підпис підтвердити, а це серйозний виклик для мене - сто разів можна кліпати та посміхатись безтолку. А ліміти це неприємно. Я планував отримувати за ОВДП здебільшого на сенс, а тоді розкидати по необхідності. Тепер прийдеться готівку знімати і розносити 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 31 січ, 2025 16:31
moveton написав:Да и до последних законов у них довести свой счёт до исполнительной службы проблем не было потому, что суды штамповали им согласия по искам по упрощённой системе не глядя.
Но у нас и отменяются такие приказы простым заявлением. Конечно, без согласия владельца счёта и решения суда деньги не спишут, чаще угрожают судебным разбирательством, что само по себе существенно, ну а потом могут продать долг коллекторам. А в суде в первую очередь решается не вопрос долга, а какие меры предприняты сторонами для урегулирования. То есть, если вы ничего не должны, а компания утверждает, что должны, и у вас нет доказательств того, что вы оспаривали этот долг, то решение будет не в вашу пользу. И это иногда приводит к вообще идиотским ситуациям. Недавняя история -- у женщины угнали автомобиль, загнали его в какой-то склад, поснимали запчасти и оставили. Владелец склада выставил счёт за хранение по номеру машины. И никому нельзя было ничего доказать. Ваша машина? Храниться на складе? Пожалуйста, заплатите. Кто привёз, как привезли -- не наше дело. Без вмешательства СМИ избавиться от "долга" почти не реально. Не заплатить -- реестр должников, кредитный рейтинг и продажа коллекторам. На суд легко можно потратить десятикратную стоимость хранения, и никто ничего не вернёт.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 495 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:49
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Пон 03 лют, 2025 03:15
Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
-
Visky
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 187 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 04 лют, 2025 12:33
Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇ТОП-3 найпопулярніших електронних сервісів серед населенняЧи користуєтеся ви цими сервісами? Які ще корисні сервіси можете порадити? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 435 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лют, 2025 12:52
Visky написав:Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
Сенс зараховує без комісії, для видачі потрібно замовити за два робочі дні
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лют, 2025 20:55
Navegantes Супер, дякую! Раніше у багатьох банків було без коміс., але хто її ввів, як Газ, хто додав відстій, як ПУМБ, а хто і зник, як Конкорд. Проте, як я розумію, в Сенсі без комісії буде, якщо цей процес проходить через картку в $, але вона в умовно-платному пакеті Вайт, що не дуже влаштовує. На даному етапі мені треба поки надати реквізити контрагентам і я не знаю коли будуть і чи будуть зарахування. Якщо її відкрити зараз, то на порожній карт. рахунок з наступного міс. Сенс нараховуватиме коміс., якщо не відмінив це правило (?). Чи можна в Сенсі відкрити лише рахунок в $, без карти (раніше у мене був р/рах, але вони його закрили), а коли на нього зайдуть кошти відкрити картку в $ в пакеті Вайт, перекинути туди $ і зняти в касі (все без коміс.), бо зняття з р/рах було з коміс?
-
Visky
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 187 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лют, 2025 21:38
Visky написав:Navegantes Супер, дякую! Раніше у багатьох банків було без коміс., але хто її ввів, як Газ, хто додав відстій, як ПУМБ, а хто і зник, як Конкорд. Проте, як я розумію, в Сенсі без комісії буде, якщо цей процес проходить через картку в $, але вона в умовно-платному пакеті Вайт, що не дуже влаштовує. На даному етапі мені треба поки надати реквізити контрагентам і я не знаю коли будуть і чи будуть зарахування. Якщо її відкрити зараз, то на порожній карт. рахунок з наступного міс. Сенс нараховуватиме коміс., якщо не відмінив це правило (?). Чи можна в Сенсі відкрити лише рахунок в $, без карти (раніше у мене був р/рах, але вони його закрили), а коли на нього зайдуть кошти відкрити картку в $ в пакеті Вайт, перекинути туди $ і зняти в касі (все без коміс.), бо зняття з р/рах було з коміс?
Так, вірно стосовно картки $. У мене картка доларова вийшла в нуль два місяці тому, і нарахувань комісій жодних не було. Є гривнева Вайт, але там достатньо 10 платежів зробити на місяць і вона буде безкоштовна. Я закидую 10 х 10 грн на інтернет/мобільний. Щоб аж зовсім безкоштовно вийшло, як ви хочете, то це малоймовірно, я так думаю. До того ж може бути комісія посередників при доларовому SWIFT. У моєму випадку на рахунок заходить "сума мінус 10 баксів" (це не комісія Сенсу). Доларовий рахунок навряд чи вам відкриють...
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 07 лют, 2025 00:22
критичне мислення як воно є
-
greenozon
-
-
- Подякував: 559 раз.
- Подякували: 1739 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: П'ят 07 лют, 2025 02:44
Navegantes написав: Visky написав:Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
Сенс зараховує без комісії, для видачі потрібно замовити за два робочі дні
За комісію за транскордонний переказ в курсі? Чи переказ в $ буде всередині країни?
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1