|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 21 лют, 2025 10:44
Допомога Онлайн не брешєє )
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 21 лют, 2025 11:30
Amethyst Дякую. Ну так же не може бути. Це ж врешті державний банк. У «консультантів» від Яни – повне незнання регламентів та продуктів банку… Вона довго з’ясовувала сутність мого питання, потім щось-десь уточнювала, а потім стверджувала…
-
VASH
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 лют, 2025 11:52
VASH написав:Amethyst Дякую. Ну так же не може бути. Це ж врешті державний банк. У «консультантів» від Яни – повне незнання регламентів та продуктів банку… Вона довго з’ясовувала сутність мого питання, потім щось-десь уточнювала, а потім стверджувала…
Державний банк чи ні немає різниці. Все залежить від компетенції співробітників. В Приваті вона відверто шкутильгає.
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 23:46
VASH написав:Є певні протиріччя у твердженнях консультантів (до 25 числа, до кінця операційного часу 25 числа тощо) Сьогодні: - у "Яни" - категорично до 25 числа; - Допомога Онлайн - 25 число, кошти можна внести на картку до кінця дня, до 23:59
ніяких протиріч. до і по в українській мові означають включно, тільки до це ділове мовлення, а по - розмовне. навіть ціле роз'яснення мінюст видавав.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 лют, 2025 01:00
VASH написав:Остаточні: дата та час зарахування грошей на погашення кредитного ліміту за карткою Універсальна голд (у пільговому періоді). Є певні протиріччя у твердженнях консультантів (до 25 числа, до кінця операційного часу 25 числа тощо) Сьогодні: - у "Яни" - категорично до 25 числа; - Допомога Онлайн - 25 число, кошти можна внести на картку до кінця дня, до 23:59
Amethyst написав:Допомога Онлайн не брешєє )
А от і ні! Як не парадоксально, саме Яна права (технічно, юридично і практично). В ЦКУ вказано: якщо кінцевим терміном є лише дата (без зазначення часу або умов часу), то вона є включною, тобто кінцевим терміном є початок наступної доби. Т.ч. кінцевий термін тут 00:00 26 числа. Операції, що виконані до цього часу, є вчасними і це перевірено практикою. А Допомога Онлайн занизила термін на 59 с! 
-
Visky
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 24 лют, 2025 12:42
Ще минулого року мав зняти з приватівської картки гроші у ощадівському банкоматі. І якраз виїхала картка і дренькнуло на телефоні списання грошей, як виключилось світло. Майже 3 місяці минуло поки вернули в акурат на мій ДН. Прямо як подарунок.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 24 лют, 2025 17:03
Ой+ написав:Ще минулого року мав зняти з приватівської картки гроші у ощадівському банкоматі. І якраз виїхала картка і дренькнуло на телефоні списання грошей, як виключилось світло. Майже 3 місяці минуло поки вернули в акурат на мій ДН. Прямо як подарунок.
То ви безкоштовно кредитували Ощад. Якщо картку віддали, усі електронні частини операції здійснені, а кошти не видані. Це все одно, що ви не забрали купюри з віконця видачі. У мене в приватівських банкоматах таке було двічі і обидва рази кошти повертались на рахунок ще до мого звернення на гарячку.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 17:41
acsir написав:То ви безкоштовно кредитували Ощад. Якщо картку віддали, усі електронні частини операції здійснені, а кошти не видані. Це все одно, що ви не забрали купюри з віконця видачі. У мене в приватівських банкоматах таке було двічі і обидва рази кошти повертались на рахунок ще до мого звернення на гарячку.
Ну ситуации м.б. всякие, поскольку у разных банкоматов таки разные алгоритмы работы. К примеру у меня в приватовском банкомате была несколько дней назад другая история - при выдаче (карта Сени) сам банкомат написал что то типа: "по техническим причинам выдать не могу, если деньги у вас списались - обращайтесь в свой банк". Позвонил Сене - те зафиксировали заявку и сказали что если в течении часа деньги не вернутся - они подадут на возврат и тогда ждать до 15 дней. В итоге деньги вернулись дня через 4-5. Поэтому у меня как клиента в этой ситуации выбора то особо никакого не было кроме как ждать (в вашей формулировке "кредитовать приват"), поскольку от меня тут ничего не зависело
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 448 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лют, 2025 18:39
WallNutPen написав: acsir написав:То ви безкоштовно кредитували Ощад. Якщо картку віддали, усі електронні частини операції здійснені, а кошти не видані. Це все одно, що ви не забрали купюри з віконця видачі. У мене в приватівських банкоматах таке було двічі і обидва рази кошти повертались на рахунок ще до мого звернення на гарячку.
Позвонил Сене - те зафиксировали заявку и сказали что если в течении часа деньги не вернутся - они подадут на возврат и тогда ждать до 15 дней. В итоге деньги вернулись дня через 4-5. Поэтому у меня как клиента в этой ситуации выбора то особо никакого не было кроме как ждать (в вашей формулировке "кредитовать приват"), поскольку от меня тут ничего не зависело
Я також думаю що Ощад гальманув на +80 діб, але мені зразу написали що: За вашою заявкою сформовано пакет документів і передано в міжнародну платіжну систему. Зазвичай очікування відповіді триває 45–120 днів.
Я радий що все ж таки віддали і що сума була невелика, бо якраз потім було потрібно отримати суттєво більшу, то було би неприємно якби вони підвисли. Для себе зробив висновок, що краще в рідних банкоматах знімати, бо менеджерка так і казала, що якщо би це у банкоматі привата, то швидко би вернули.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2