Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26522653265426552656 ... 2847>
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 14:00

Истанбул
Приём 36.5
Продажа и по 37 есть
Не сильно верят в Трампа, а то б 1TL была б по гривне
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 14:20

барабашов як Вам Стамбул? За скільки орендуєте?
BIGor

Подякував: 1444 раз.
Подякували: 1851 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 14:38

akurt написав:Ніби-то Трамп знову заявив, що через тиждень вводяться 25%-и відсоткові мита на товари з Канади, Мексики та з ЄС.
А ЄС створений тільки для того, щоби грабувати Америку.
Цікаві часи…

P.S. Колись учні та студенти вивчали тему «Роль особистості в історії». Науковці СРСР доводили, що вона дорівнює нулю. А бач як воно вийшло: одна єдина людина раптом змінює всю Земну кулю. При чому саме так: і «всю», і «Земну кулю».

Америка не дарма вводила план маршала після війни та сприяла взаємовигідній торгівлі шоб не дати комуністам та неонацистам загарбати країни західної Європи та отримати союзників в боротьбі.
Трамп може зробити США та Європу ворогами. Постраждаюьть в першу чергу Україна (Європі буде не до підримки).
Можливо навіть таке що в разі втрати союзника в лиці штатів Європа замириться з росією щоб отримати дешеві ресерси і як ринок збуту. Україну зілють (аля пакт Молотова Рібентропа).
Нород це розуміє. Недарма почалось падіння індексів США. Долару може прийти кирдик.

Можемо побачити речі цікавіші за розпад СССР :shock:
Востаннє редагувалось Хомякоид в Чет 27 лют, 2025 19:04, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 15:11

Hotab написав:Water
Ну про оцей «найтмеа» з захопленням житла в Іспанії , і неможливості прогнати чув багато.
Навіть існує страховка , коли лорд (за гроші орендаря) підключав страхову на етапі заселення , яка б йому компенсувала у разі траблів з неоплатою.

Такого "найтмеа" навіть у Штатах повно. Впишіть "squatters eviction" на ЮТ.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 610 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 15:24

akurt написав:Для довідки: Średnie wynagrodzenie lekarza w Polsce oscyluje wokół 6,5 tysiąca złotych brutto miesięcznie, co jest wynikiem uzyskanym na podstawie analiz w polskim systemie ochrony zdrowia.

На сайті Klinika Ofert можна побачити рекламу приватного медичного закладу в Zielonka біля Варшави, де лікареві-спеціалісту пропонується 300 злотих за годину роботи. У Тарнобжезі в онкологічній лікарні тариф становить 200 злотих за годину, а в Сосновці в приватному закладі сімейної медицини – 150 злотих. Однак є також тарифи 400 злотих за годину: для спеціалістів з неврології, урології, ортопедії в Гданську у приватній клініці та для кардіології, ендокринології та дерматології в Гданську в тій же медичній мережі. Найнижчі тарифи починаються від 100 злотих, але це для лікарів без спеціалізації або в процесі спеціалізації.

Лікарі, як і айтівці, нерідко працюють на умові В2В. 30-50 тис. злотих на місяць, думаю, реально мати (брутто).
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 15:47

Gastarbaiter написав:
  Hotab написав:Water
Ну про оцей «найтмеа» з захопленням житла в Іспанії , і неможливості прогнати чув багато.
Навіть існує страховка , коли лорд (за гроші орендаря) підключав страхову на етапі заселення , яка б йому компенсувала у разі траблів з неоплатою.

Такого "найтмеа" навіть у Штатах повно. Впишіть "squatters eviction" на ЮТ.

Є, але не зовсім так, як в Іспанії. Виселяють значно оперативніше.
https://youtu.be/6I4AGZ5UYbY?si=rB-XkKyWltReqgI6
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 16:25

BIGor написав:
  akurt написав:Ніби-то Трамп знову заявив, що через тиждень вводяться 25%-и відсоткові мита на товари з Канади, Мексики та з ЄС.
А ЄС створений тільки для того, щоби грабувати Америку.
Цікаві часи…

Ну так гляньте торгові баланси цих країн - всі вони насправді торгують з США в мінсу для США.
Канада за рік продає в США на 439 млрд Дол, а приймає зі США товарів на 277 млрд Дол. Тобто торгуюсь собі на плюс 162 млрд. долл США щорічно.

Так что делать если дома в США строятся на канадской древесине, машины ездят на бензе из канадской нефти, американцы не хотят сами колупаться на полях, поэтому бОльшую часть сх продукции получают из Канады и Мексики.
Никто не мешает США вырубать свои леса и Джонам с Мэри стоять раком на огородах.
А в США месторождения законсервированы, дурных нет, мы сначала "чужие покурим, свои всегда успеем".
rjkz

Подякував: 8614 раз.
Подякували: 5428 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 18:00

BIGor написав:
  Hotab написав:Коротше засіла в голові гешпанія. Надивився відосііків про їх Аліканти, прикольно.
На житло треба 200+ щоб нормально, наскільки зрозумів. Ну ок, думаю нашкрябаю по сусєкам не без напрягу…

Мої дві поради Вам:
1) Вже йдіть купляйте підручники іспанської A1-B1 і сідайте вчити вже зараз.
2) До 200 тис. Євро збирайте ще 20 тис Євро на податок до купівлі нерухомості.

Так, про грабіжницький податок мені відомо.
Мене більш турбує реальність легалізації. Я ж не як Слономаг, що почав податки зразу платити в торбу Іспанії. У мене роботодавець український, податки туди. Гроші світлі, але для Іспанії це не привід мене любити і приймати, шлях до легалізації не відкривається. І якщо моє перебування в перші роки там ніяк не перевищить 90/180 днів (через роботу) , то якщо я приїду з умовною Катрусею, то вона в гніздечку точно буде довше 90 на 180..

Ну так гляньте торгові баланси цих країн - всі вони насправді торгують з США в мінсу для США.
Канада за рік продає в США на 439 млрд Дол, а приймає зі США товарів на 277 млрд Дол. Тобто торгуюсь собі на плюс 162 млрд. долл США щорічно.

Тільки США друкує ці долари, а Канада гне спину))
Мені здається святий Трампоній рубає сук, на яких лежить
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 18:25

rjkz написав:Так что делать если дома в США строятся на канадской древесине, машины ездят на бензе из канадской нефти, американцы не хотят сами колупаться на полях, поэтому бОльшую часть сх продукции получают из Канады и Мексики.
Никто не мешает США вырубать свои леса и Джонам с Мэри стоять раком на огородах.
А в США месторождения законсервированы, дурных нет, мы сначала "чужие покурим, свои всегда успеем".

Джон и Мери думали, что им начнут платить более высокую з/п, и пока еще не понимают, что это им придется платить на 20% дороже за почти все товары. Никакой вменяемый бизнес не бросится открывать фабрики в США только из-за того, что безумный Донни выродил очередную "гениальную" идею. Донни через 4 года уже не будет в Белом Доме, а фабрики за 4 года никак не окупятся. Разве что пошлины сделать по 100-200%.
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 19:08

Hotab написав:Коротше засіла в голові гешпанія. Надивився відосііків про їх Аліканти, прикольно.
На житло треба 200+ щоб нормально, наскільки зрозумів. Ну ок, думаю нашкрябаю по сусєкам не без напрягу… А що у них з роботою? Ясно що можна і на старості ковтати жарке повітря Африки, одного відрядження на 4м вистачить на 2 роки спокійного життя на пляжі… А що якщо всередині країни? І не айті. В містечках менше ніж само Аліканте/Барселона мабуть взагалі нічого нема? І мілкий бізнес ніякий не відкрити маючи заначку зайвих 100к?
Можна ще розглянути ліцензію на тип, який юзають в гешпаніі, кажуть до 10 кує можна вкластись, але де гарантія що без нальоту на типі, та ще і не в 30!ти -річному віці, працевлаштуєшся пілотом в гешпаніях, та ще і без гешпанського, хоч він і не є офіційним (одним з-поміж інших) мов ICAO

Мій колишній шеф емігрував на Канарські острови у 2022р. І не може нарадуватися. Десь у віці 45. Це ніби Іспанія, але географічно до Африки ближче. Тож і до роботи недалеко. Він розповів, з одного боку якраз добре для такого віку, в молодості може було трохи скучно. З іншого боку, це не якесь захолустя, де взагалі немає людей. Там проживає більше 2 млн людей, а з туристами набагато більше вийде. Каже, ніколи не думав, що так розслаблено можна жити
The_Rebel

Подякував: 87 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 26522653265426552656 ... 2847>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему