Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amethyst написав:Як це?! Ну як це давнішним форумчанам ФінансЮА не може бути пропоза від Сенса?!... Ну хоча б на 5К ліміту! Я такого не розумію!
Ось як 24 лютого 2022 рубанули, так нічого більше не дають. Я вже і опу показував, і унітаз приносив, нема в них туалетного папіру... (с) анек
Аналогічно. Було колись близько 400к лімітів тут
про Сенс назву два фактори. перший - за час війни кількість активних карток зменшилася з 1 млн до 500 т. це єдиний банк, в якого така катастрофа. й катастрофа номер 2 - відсоток проблемних кредитів, наданих фізособам - дві третини. це не рекорд, але близько. середній по банківський системі відсоток проблемних кредитів - 21%.
тобто з одного боку їм потрібні клієнти, але з іншого боку роздавати нові кредити не готові. доки банк державний, проблема не вирішиться. на жаль.
ukr0014959 написав:Чи можна картку Red оформити в додатку? Бо не бачу її, коли натискаю +.
Так, авжеж можна 🙏 Тільки відкриття картки Red доступне за пропозицією, адже картка одразу відкривається з кредитним лімітом (мін. 500 грн)🙌 Тому, якщо поки що пропозиції на кредитний ліміт немає - картка дійсно може не відображатися 😥
Якщо бажаєте - можна залишити заявку на отримання ліміту на розгляд банку, звернувшись за номером 0800 50 35 30. Графік роботи: Пн-Нд (09:00 - 19:00). Під час повітряної тривоги лінія не працює
Валерія 🫧
Оце так, я маю хамона з 50К ліміту. Була ще тревел з 20к але закрив. Так от, хотів АТБ картку відкрити, а до дебетки немає бажання.
Sense Bank написав:Тому, якщо поки що пропозиції на кредитний ліміт немає
Як це?! Ну як це давнішним форумчанам ФінансЮА не може бути пропоза від Сенса?!... Ну хоча б на 5К ліміту! Я такого не розумію! От колись Альфа постійно Максімки нам роздавала
Що цікаво пропозиція на кредит готівкою 30К є, в чому прикол
Sense Bank написав:Тому, якщо поки що пропозиції на кредитний ліміт немає
Як це?! Ну як це давнішним форумчанам ФінансЮА не може бути пропоза від Сенса?!... Ну хоча б на 5К ліміту! Я такого не розумію! От колись Альфа постійно Максімки нам роздавала
Що цікаво пропозиція на кредит готівкою 30К є, в чому прикол
бо це дорогі кредити - тому такі кредити роздають...
Sense Bank Добрый день! мне нужна помощь в сверхсложном вопросе (для вашего банка). Мне понадобилась квитанция для таможни по одной операции, в приложении мне пишет карта не найдена, нет тебе квитанции значит.
Стал писать в поддержку, там некая Яна Коломиець ничем мне не помогла, а послала меня обратно в приложение, хотя я ей выслал скрины что у меня там ничего не работает, потом посоветовала перезойти, перегрузить телефон и дала прочие бесполезные советы, от которых у меня не стало на квитанцию больше. В итоге она просто замолчала и пропала. ПС. позже появилась с выпиской. но выписку я уже и сам сделал, но нужна квитанция( к ней я как-бы без претензий, может у нее реально нет такой опции, но вопрос к банку остается...
Я вот не могу понять, это мне попался такой специалист или это у банка такой уровень что сделать квитанцию - невыполнимая задача для банка
Starter написав:Sense Bank Добрый день! мне нужна помощь в сверхсложном вопросе (для вашего банка). Мне понадобилась квитанция для таможни по одной операции, в приложении мне пишет карта не найдена, нет тебе квитанции значит.
Стал писать в поддержку, там некая Яна Коломиець ничем мне не помогла, а послала меня обратно в приложение, хотя я ей выслал скрины что у меня там ничего не работает, потом посоветовала перезойти, перегрузить телефон и дала прочие бесполезные советы, от которых у меня не стало на квитанцию больше. В итоге она просто замолчала и пропала. ПС. позже появилась с выпиской. но выписку я уже и сам сделал, но нужна квитанция( к ней я как-бы без претензий, может у нее реально нет такой опции, но вопрос к банку остается...
Я вот не могу понять, это мне попался такой специалист или это у банка такой уровень что сделать квитанцию - невыполнимая задача для банка
Справа не у рівні банку та не спеціалісті, що з вами вчора спілкувався. Річ у тому, що картка, якою була оплата, анульована і тому за нею, на жаль, не вийде отримати квитацію. Також ця операція була на сторонньому ресурсі, а не у застосунку банку. Тому "витянути" її не вийде. Як варіант, я би радив звернутись до підтримки ресурсу, де була оплата. Можливо вони зможуть вам допомогти із її отриманням