Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26702671267226732674 ... 2897>
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 17:36

барабашов написав:А чому із такою зарплатнею він собі щось краще ніж кітайський хлам не купив? Той же корвєт чи лесус єоектричний?

У людини був в лізингу BMW M340і - новенький із салону.
До цього Mercedes C300 - теж в лізингу.
Новенький звісно.
Мрія кожного автовласника: 3 роки поїздив - та віддав.
Так ось саме цікаве з тим напівспортивним БМВ получилося: коли автівці було 2,5 роки - власнику подзвонив дилер БМВ та запропонував ДОСТРОКОВО (на 6 місяців раніше) повернути авто.
Справа в тому, що БМВ подорожчали за 2,5 роки (здається було 52 000 доларів а стало 65 000 доларів) і у дилера знайшовся клієнт на б/в (!) автівку.
Дилер запропонував відступні (!) - в сумі 6 000 доларів, якщо власник того авто поверне авто на 6 місяців раніше.

Хм... А чого і ні?
Авто повернув дилеру - реально отримав відступних 6 000 доларів.
І взяв собі новеньку Тесла 3 на таких умовах:
- перший внесок 4 500 доларів (Нагадаю: відступні склали 6 000 доларів).
- кредит на 5 років.
- ціна за прайс-листом 38 000 доларів.
- штат Каліфорнія повертає покупцеві 7 500 доларів за купівлю електрокара.

ВСЕ ПРОСТО. Без всяких там - вибачаюсь за ці слова - я іврит не знаю - "лесус єоектричний"...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 бер, 2025 17:48, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 17:55

Людина не знає ні реалій життя киян, куди думав швидко переселитися з гнидника, якщо кияни раптом стануть - "дурноголовими" (с) (з кінофільму) та віддадуть йому щось на Інститутській чи Банковій, або хоча б щось дворівневе на Оболонській набережній за ціною сараю на вулиці Шолом Алехема.
Але кияни люди розумні та таких хитромудрих не сприймають.
Вигнали такого покупця в шию.

Ну і реалій США він не бачив в останні 1/2 сторіччя і вже в найближчі 1/2 сторіччя на побачить - тому такі питання і задає.
Ну тут навіть цікаво відповідати - є мій допис вище.

Хі-хі: щось не радить він купити "корвет" або "лесус єоектричний" пану rjkz.
В якого зовсім немає авто. Бо воно йому не є потрібним в умовах життя в Нью-Йорку.

P.S. Я їздив на Тесла 3 - першу годину незвично трохи, потім звикаєш.
Компьютер на колесах. Для мого способу життя - не думаю, що підійшло б.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 18:07

akurt
А мені концепція гібридів і електро дуже подобається. Особливо коли паркують біля будинків , що характерно для 90+% київських ЖК.
Тихесенько і без вихлопів виїхав із двору, так само повернувся. Нікого не травив, нікому не шумів . І електронні варіатори, які характерні для більшості гібридів, дуже подобаються. Мʼякий розгін без тичків». Наче дійсно на гральних автоматах.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 18:14

flyman написав:трудтабір із покращеним харчуваннм

Підтримую перегляд цього відео від пана flyman'a.
Реально корисна інформація. Варто дивитися та робити висновки.
В смислі хто і ким буде ваша дитина.

Зверніть увагу на те - ким працює пані - "в мене не дуже хороша робота"!
Ось і ключ для відповідей на всі питання.

У кваліфікованих людей в США відпустка нараховується найчастіше так:
- 2 дня відпустки за кожен відпрацьований місяць.
- тобто 24 дня на рік;
- можна брати відпустку за свій рахунок - але не зловживати цим. Найчастіше беруть додаткові 1-2 дня перед або після світ - тоді виходить несподівано велика святкова відпустка - згідно з календарем (субота, неділя, плюс свято - цікавий варіант).

Нагадаю: згідно з чинним законодавством України:
- У період дії воєнного стану щорічна основна оплачувана відпустка надається працівникам тривалістю 24 календарні дні.
- У період дії воєнного стану роботодавець може відмовити працівнику у наданні будь-якого виду відпусток (крім відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами та відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку), якщо такий працівник залучений до виконання робіт на об'єктах критичної інфраструктури.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 18:21

Hotab написав:akurt
А мені концепція гібридів і електро дуже подобається. Особливо коли паркують біля будинків , що характерно для 90+% київських ЖК.
Тихесенько і без вихлопів виїхав із двору, так само повернувся. Нікого не травив, нікому не шумів . І електронні варіатори, які характерні для більшості гібридів, дуже подобаються. Мʼякий розгін без тичків». Наче дійсно на гральних автоматах.

В мене вже другий підряд гібрид від одного із самих відомих виробників.
Цікаво, що на першому поїздив рівно 2 роки - трапився покупець, який заплатив +1000 доларів до витраченої мною ціни - я миттєво продав. Профіт втрачати не варто - якщо він є.
В мене залишилася зимова гума - ось в листопаді 2024 подзвонив Покупцеві - думав подарувати - а виявилося, що він сам 1 рік поїздив - хлопець молодий - понти закінчилися, бо немає власного житла - продав. Сказав, що буде купувати квартиру.
Мені будо приємно почути, що я йому продав доглянуте нормальне авто, яке не мало проблем.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 бер, 2025 18:24, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 18:24

akurt

відео від пана flyman'a.
Реально корисна інформація. Варто дивитися та робити висновки.
В смислі хто і ким буде ваша дитина.

А, ви про друге відео!
Бо перше також цікаве. Сам пан Флайман так винаймав у бабусі койкомісце, без оплати . :oops:
Довго вона не витримала горячого …Це був той щасливий період в житті, коли він купляв крадені велосипеди у циган , недорого.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 08 бер, 2025 18:30, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 18:30

Так, я мав на увазі друге з двох оприлюднених ним відео.

Тому і мав на увазі, що треба думати в наш важкий буремний час головОМ, а не ногОМ - ким ти будеш в цьому світі.
Ось ще один бік медалі: відпустка у низькокваліфікованої людини 10 днів.
Жах.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 08 бер, 2025 22:42

akurt написав:То з подробицями розказує, як із майна своєї бабусі Зельди Мордухаєвни - майже справжньої швейної машинки Zinger

Це шо, підробка якась?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 09:24

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Здавалося б, у Талмуді просто сказано:
«Не лізь ослячим рилом у чужі труси» - але не доходить.

Я питав пана Барабашова стосовно його еміграції - мовчить. Напевно по темі Еміграція, заробітчанство йому нічого сказати.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 13:08

Re: Еміграція, заробітчанство

Переніс з КРЖН:

[quote="5834093:Bolt]
В Албанію просто заїжджаєш і рік просто можеш жити, нічого не оформлюючи.[/quote]

Албанія - це хіба померти там самому на старості))
Якщо думати ще про дітей (наявних чи майбутніх) , то в Албанії їм нема чого робити.
Ну і по логістиці: доїхати по серпантинам Пн. Македонії до умовної Вльори раз на 5 років заради відпочинку - ок. Але навіть раз за рік я б не хотів на авто їхати з берега Іонічного моря наприклад в Україну))
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 26702671267226732674 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти