трудтабір із покращеним харчуваннм
|
|
У людини був в лізингу BMW M340і - новенький із салону. До цього Mercedes C300 - теж в лізингу. Новенький звісно. Мрія кожного автовласника: 3 роки поїздив - та віддав. Так ось саме цікаве з тим напівспортивним БМВ получилося: коли автівці було 2,5 роки - власнику подзвонив дилер БМВ та запропонував ДОСТРОКОВО (на 6 місяців раніше) повернути авто. Справа в тому, що БМВ подорожчали за 2,5 роки (здається було 52 000 доларів а стало 65 000 доларів) і у дилера знайшовся клієнт на б/в (!) автівку. Дилер запропонував відступні (!) - в сумі 6 000 доларів, якщо власник того авто поверне авто на 6 місяців раніше. Хм... А чого і ні? Авто повернув дилеру - реально отримав відступних 6 000 доларів. І взяв собі новеньку Тесла 3 на таких умовах: - перший внесок 4 500 доларів (Нагадаю: відступні склали 6 000 доларів). - кредит на 5 років. - ціна за прайс-листом 38 000 доларів. - штат Каліфорнія повертає покупцеві 7 500 доларів за купівлю електрокара. ВСЕ ПРОСТО. Без всяких там - вибачаюсь за ці слова - я іврит не знаю - "лесус єоектричний"... Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 бер, 2025 16:48, всього редагувалось 2 разів.
Людина не знає ні реалій життя киян, куди думав швидко переселитися з гнидника, якщо кияни раптом стануть - "дурноголовими" (с) (з кінофільму) та віддадуть йому щось на Інститутській чи Банковій, або хоча б щось дворівневе на Оболонській набережній за ціною сараю на вулиці Шолом Алехема.
Але кияни люди розумні та таких хитромудрих не сприймають. Вигнали такого покупця в шию. Ну і реалій США він не бачив в останні 1/2 сторіччя і вже в найближчі 1/2 сторіччя на побачить - тому такі питання і задає. Ну тут навіть цікаво відповідати - є мій допис вище. Хі-хі: щось не радить він купити "корвет" або "лесус єоектричний" пану rjkz. В якого зовсім немає авто. Бо воно йому не є потрібним в умовах життя в Нью-Йорку. P.S. Я їздив на Тесла 3 - першу годину незвично трохи, потім звикаєш. Компьютер на колесах. Для мого способу життя - не думаю, що підійшло б. akurt
А мені концепція гібридів і електро дуже подобається. Особливо коли паркують біля будинків , що характерно для 90+% київських ЖК. Тихесенько і без вихлопів виїхав із двору, так само повернувся. Нікого не травив, нікому не шумів . І електронні варіатори, які характерні для більшості гібридів, дуже подобаються. Мʼякий розгін без тичків». Наче дійсно на гральних автоматах. Підтримую перегляд цього відео від пана flyman'a. Реально корисна інформація. Варто дивитися та робити висновки. В смислі хто і ким буде ваша дитина. Зверніть увагу на те - ким працює пані - "в мене не дуже хороша робота"! Ось і ключ для відповідей на всі питання. У кваліфікованих людей в США відпустка нараховується найчастіше так: - 2 дня відпустки за кожен відпрацьований місяць. - тобто 24 дня на рік; - можна брати відпустку за свій рахунок - але не зловживати цим. Найчастіше беруть додаткові 1-2 дня перед або після світ - тоді виходить несподівано велика святкова відпустка - згідно з календарем (субота, неділя, плюс свято - цікавий варіант). Нагадаю: згідно з чинним законодавством України: - У період дії воєнного стану щорічна основна оплачувана відпустка надається працівникам тривалістю 24 календарні дні. - У період дії воєнного стану роботодавець може відмовити працівнику у наданні будь-якого виду відпусток (крім відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами та відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку), якщо такий працівник залучений до виконання робіт на об'єктах критичної інфраструктури.
В мене вже другий підряд гібрид від одного із самих відомих виробників. Цікаво, що на першому поїздив рівно 2 роки - трапився покупець, який заплатив +1000 доларів до витраченої мною ціни - я миттєво продав. Профіт втрачати не варто - якщо він є. В мене залишилася зимова гума - ось в листопаді 2024 подзвонив Покупцеві - думав подарувати - а виявилося, що він сам 1 рік поїздив - хлопець молодий - понти закінчилися, бо немає власного житла - продав. Сказав, що буде купувати квартиру. Мені будо приємно почути, що я йому продав доглянуте нормальне авто, яке не мало проблем. Востаннє редагувалось akurt в Суб 08 бер, 2025 17:24, всього редагувалось 1 раз.
akurt
А, ви про друге відео! Бо перше також цікаве. Сам пан Флайман так винаймав у бабусі койкомісце, без оплати . Довго вона не витримала горячого …Це був той щасливий період в житті, коли він купляв крадені велосипеди у циган , недорого. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 08 бер, 2025 17:30, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Gastarbaiter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|