Banderlog написав:і тойво, не шуми, нема іще ніякого сзч. Є намір провідати кума, а там всяке може статись від лікарні до тюрми за сексуальні домагання)
Аааааааааа, ясно))) Таки смакує тобі лій(жир) з тушонки)) Не розстанешся ти з нею😁
Як відомо, Успіх лише нив, що хоче ротацію. Але ротація - це не додому. Звідки потім не забрати швидко «якщо що». Це на поліон в землянки під Житомир. За 20к і без волонтерських сардель для котів. А так він не хоче))
Якщо хочемо вижити, то доведеться щось робити з тренуваннями через полігон для якомога більшої частини людей, хоча б через піврічні контракти щоб був резерв і витягнути хоча б половину людей у правове поле. Але як повернути довіру, що держава знову не кине... Це найголовніший виклик. І як це зробити, враховуючи події останніх років... Продовжуючи практику бусиків, це ще більше погіршить ситуацію, а по іншому не вміємо... х\з добрих варіантів не бачу... Це якщо по дорослому, але рейтинги, популізм і близькозорість можуть цьому завадити, і тоді біда...
Banderlog написав:і тойво, не шуми, нема іще ніякого сзч. Є намір провідати кума, а там всяке може статись від лікарні до тюрми за сексуальні домагання)
Аааааааааа, ясно))) Таки смакує тобі лій(жир) з тушонки)) Не розстанешся ти з нею😁
Ти забув що я більше канелоні люблю? Під соусом бешамель...) стм правда не вистачає. Розумна жінка. Щоправда юмор в неї останнім часом гірчив. Щодо мене , не волновайся, все іде по плану ти надто емомоційний) мож тобі теж треба йкийсь план? Твій презедент ж вроді розрішив? Чи не розрішив? Шум був... ну з птср казали можно буде. https://youtu.be/U3MM_bgwmS4?si=Htslz7s8frIYc2J4
Xenon написав:Ого!!! Потужно!! Цікаво , хто ці "МИ" ?
Якщо ми не змусимо рф припинити вогонь, ми просто продовжимо воювати, – Трамп.
Понятно, что дедуля Трамп не будет воевать, он наверняка снят с воинского учёта. Мы - это в смысле ВЫ новые бусифицированные. А дедуля будет подкидывать деньжат, понятно не так как раньше расточительный Байден, но что-то будет подкидывать. А там пусть Зеленский решает, он рвался в президенты, не хочет перевыборов, вот пусть и решает, это его обязанность.
Господар Вельзевула написав: Что интересно,на словах сразу всю помощь разблокировали и разведку. Если на деле тоже, то выходит Трамп делает именно так,как говорил- если Украина не согласна-режет помощь,если рашка не согласна-усиливает Украине. Если еще и насыпет помощи после отказа хуйла- будем по форуму ссаными тряпками гонять хейтеров Трампа
Прошу заметить я ни разу не критиковал трампа , просто не успел
АндрейМ написав:В будь-якому разі Україні не варто відвертатися від своїх громадян (так, і від усіх "ухилянтів" також), але я не знаю чи можна буде якимось "плюшками" повернути тих, хто вже влаштувався і повертатися не хоче, і чи будуть у державі кошти на ці "плюшки".
Какие на фиг плюшки, разрешение на возврат половозрелых ухилянтов надо сделать только после уплаты ими средней суммы налога, уплаченного украинцем в Украине во время войны, умноженного на количество месяцев ухилянства. Иначе перефразируя известный мэм - Сбежал Максим, да и х с ним. Если что бангладешцы помогут, работящие, налоги будут платит, ныть не будут как тяжело в ухилянстве было жить. Одни плюсы.
Оно-то так да не так. Вы думаете, бангладешцы приедут, если им не дать плюшки? Ой, вряд ли. + проблемы языковые, а главное ментальные. Так что, может быть, проще давать плюшки своим, хоть они и не заслужили. Может, дешевле обойдётся.