|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 22 бер, 2025 20:17
rjkz написав:А вот по чернике скучаю капец как. Мы ее много покупали и ели и морозили на зиму и перетирали с сахаром. Тут черники нет ваапче. Совсем. Никак и никакой.
І не з'явиться. Чорниця в Канаді росте. Після мит Трампа вона не з'явиться...
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 20:18
Пока цены на французские вина не изменились. Скажем, то вино что иногда покупаем, бургунское шардонне, как было по 14 долларов за бутылку, так и осталось. Посмотрим как дальше. Шампанское Вдова Клико брют, 105 долларов+такс за 2 бутылки. В Украине брали сухие грузинские вина, Телиани Вэлли и Картули Вази И несколько лет назад увидели тут это-же вино. Купили, кажется Картули Вази, но не факт. ОЙ, я не знаю что это было и почему, но это пить невозможно, к тому что мы покупали в Украине это не имело ничего обзего.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8660 раз.
- Подякували: 5459 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 22 бер, 2025 20:28
Denik написав: rjkz написав:А вот по чернике скучаю капец как. Мы ее много покупали и ели и морозили на зиму и перетирали с сахаром. Тут черники нет ваапче. Совсем. Никак и никакой.
І не з'явиться. Чорниця в Канаді росте. Після мит Трампа вона не з'явиться...
Так и до пошлин ее не было и нет. Не знаю почему. Может для американцев она слишком кислая? Они все сладкое любят. Честно говоря, я уже с трудом могу вспомнить вкус черники. Иногда как попадается кисловатая и твердая блуберри/лохвина/голубика, то мы в шутку называем ее черникой. Нет, конечно, вкус совершенно другой, но ностальгируем. И еще интересно или канадская черника имеет что- то общее по вкусу с украинской. Потому как далеко не все на вкус идентично. Про "пластмассовую" клубнику, кажется, все в курсе. Фермерская разве что отчасти может как-то сравниться с украинской. Но ее в продаже мало - цена выше в несколько раз и хранится меньше. Покупал в прошлом году - 15 долларов за паунд, то есть, более 30 долларов за кило.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8660 раз.
- Подякували: 5459 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 22 бер, 2025 20:32
Сибарит написав: akurt написав:Тільки не смійтеся: в середу відвідували старовинне місто з лагідною назвою “Condom”.
Смеяться не буду, но слегка пожурю. Нельзя там ограничиваться дегустацией вина. Нужно обязательно продегустировать арманьяк. В мире не много мест со столь локализованным производством уникальных напитков.
Ми це запланували. Там є таке. Але ціна неймовірна: до 45€ за пляшку.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 22 бер, 2025 20:38
rjkz написав:Это оп чем? Что именно маленьке?
Будинки, вулиці, міста і т.д.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1116 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 00:41
akurt написав:У Франції величезний вибір курячих яєць від різних виробників. Ціна від 2,5$ за коробку в 12 штук до 4€ за таку коробку. Є якісь особливо домашні - плакат з фото власника курей - як вони їх люблячі готують - здається по 0,5€ штука.
Не знаю хто кого готує і на плакаті скоріш за все написано трішечки не так, але то вже деталі. Таке питання, свого часу(був пару раз) не зустрічав у продажі звичного нам розсипчатого творогу, усілякі fromage то шось зовсім інше, якась творожна маса. Якщо зустрічали саме такий творог- будь ласка, напишіть назву.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 бер, 2025 09:24
Творог в нашому розумінні не знайдеш. Один раз місцеві показали щось схоже - але то було як якась екзотика: коробка, в ній маленькі пластикові стаканчики з отворами, в кожному стаканчику мабуть не більше 50 або 75 грамів творога. Отвори для того, щоби зайва сироватка стікала. Ну як забава якась. Не купуємо.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Нед 23 бер, 2025 11:13
Water написав:вичного нам розсипчатого творогу
Нагадуєте мені, як казахи в Києві шукали конину і курдюк.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 бер, 2025 11:27
flyman Може теж в Овдп перекласти ь. Бо 23% податку з депо не дуже.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 23 бер, 2025 11:34
flyman написав:то вже багатий?
В теорії так, а на практиці - як пенсіонер, що виживає на одну пенсію.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1