Успіх написав:Тож я там вище просив - "без фантазій"!
Вы не можете запретить мне думать - это мое естественное состояние.
Тем более, в задаче не хватает информации о личностях рабочих. Даже с количеством есть разночтения. Если на одной ветке один рабочий, на другой 5, и они выполняют одинаковую работу, выбор становится совсем неоднозначным.
Успіх написав:Тож я там вище просив - "без фантазій"!
Вы не можете запретить мне думать - это мое естественное состояние.
Тем более, в задаче не хватает информации о личностях рабочих. Даже с количеством есть разночтения. Если на одной ветке один рабочий, на другой 5, и они выполняют одинаковую работу, выбор становится совсем неоднозначным.
Для чого ви лізете в дебрі, якщо задача ПРОСТА?! Як 2+2!
Напевно для того, щоб просто не дати ЧІТКУ відповідь?
Тож 1 чи 2 варіант?
п.с. Якщо задача в книжці пише САМЕ ТАКА і САМЕ З ТАКИМИ УМОВАМИ - то накуя домальовувати/дофантазовувати щось?
Щоб втекти від відповіді?
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 15 кві, 2025 20:09, всього редагувалось 1 раз.
В божевільні теж всі посміхаються. Всім легко і просто. Раніше лише село знало, що там живе дурник. Завдяки інтернету про дурачка знають сотні. Цікаве спостереження: дурачки завжди дуже плодовиті. Можуть раз 10 по колу питати свою маячню,поки йому щось не уколють і не присплять.
Успіх написав:Тож, навіть, той, що скаже - "нічого не буду діяти"(як вчора написав Фейслес, типу ухилюсь від обирання варіанту) - все одно СВІДОМО відніме життя ЧОТИРЬОХ
якщо це орки, то задавивши 4х вагонеткою, потім добити лопатою одного (звідки лопата? Кулеба передав)
Хотів написати, але не встиг)) - що коли на гілці "зависло" не зручне питання, то одні - виляють, як вужі на сковороді, а відповісти не можуть)) Другі - типу "настутнема", типу зайняті, типу не заходимо на гілку - не бачимо того питання)) Треті, як пердольотчик з не тим ВОСом, будуть гнати тупі жарти, але вдавати, що не бачать питання😁 чи думаючи, що тупо пожартувавши - можна не відповідати на питання!
З цього всього роблю висновок, що 90+% форумчан ГОТОВІ ПОЗБАВИТИ ЖИТТЯ ЧОТИРЬОХ!!! Свідомо!!!
Якщо не так - чекаю вагомих/конструктивних заперечень!