Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 266267268269270 ... 640>
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:28

Успіх написав:
  Faceless написав:знайшов відео на тему піднятої ним дилеми вагонетки
Ви - не уважні!
Відео з самого початку розмістив Бандерлог!(після мого піднятого питання про дітей-інвалідів, зокрема про дівчинку з пухлиною голови)

І в цій задачі саме цікаве/сам "смак", як людина обгрунтовує свій вибі! Вибір першого, чи другого варіанту.
А не викручується, як вуж на сковороді, УХИЛЯЮЧИСЬ від обрання варіанту із запропонованих! ;)

Так ви відео прослухали?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:34

Успіх написав:І в цій задачі саме цікаве/сам "смак", як людина обгрунтовує свій вибі! Вибір першого, чи другого варіанту.

А изначально требовали только огласить выбор.
Т.к. Вас сильно огорчает отсутствие ответов, Я отвечу, но с оговоркой, что это ответ именно на задачу из видео с ее нереалистичным условием.

Я направлю вагонетку по пути, на котором находится только один рабочий.

Вы удовлетворены?
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6455 раз.
Подякували: 21589 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:37

Faceless написав:Так ви відео прослухали?
Так.
  Сибарит написав:Я направлю вагонетку по пути, на котором находится только один рабочий.

Вы удовлетворены?
Так.
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:40

Сибарит написав:Песня написана на спор.
Условие пари: написать и исполнить песню, в которой ни одна строка не должна быть связана по смыслу с остальными
еб...ца

А у дельфина взрезано брюхо винтом
Выстрела в спину не ожидает никто
На батарее нету снарядов уже
Надо быстрее на вираже
Парус! Порвали парус!
Каюсь, каюсь, каюсь...
Даже в дозоре можешь не встретить врага
Это не горе, если болит нога
Петли дверные многим скрипят, многим поют
Кто вы такие? Вас здесь не ждут!
Парус! Порвали парус!
Каюсь, каюсь, каюсь...
Многие лета - всем, кто поет во сне
Все части света могут лежать на дне
Все континенты могут гореть в огне
Только все это не по мне
Парус! Порвали парус!
Каюсь, каюсь, каюсь...
действительно никак не связаны.

Ну это 100500 доказательство что на смене эпох от искусства не ждут смысла. Я пытался с сохранием нот перевести на русский песню

и... не смог. Там нечего переводить. Набор слов.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:45

Успіх написав:
  Сибарит написав:Я направлю вагонетку по пути, на котором находится только один рабочий.

Вы удовлетворены?
Так.

Отлично!
А теперь ответьте на мой вопрос.
Где в своем ответе я сжульничал, и к чему это жульничество привело?
Сибарит
Форумчанин року

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:46

Успіх написав:
  The_Rebel написав:До речі, у мене також зараз дилема. Живу в цивільному шлюбі декілька років і не можу знайти для себе причин, щоб одружитися. Тим більше вже був досвід цивільного шлюбу, то прожили менше року і просто розбіглися. І це дуже легко відбулося, ніяких судів, ділення майна і тп. Кожний з чим прийшов, з тим і пішов. Протягом відносин все спільне я забезпечував/забезпечую на 80-90%, але моя нерухомість/авто/інвестиції лише мої
І де тут "дилема", якщо "всьо харашо, да харашо"© ?😁
Взагалі, шикардос - варіант!
Я думаю, що знайдуться і такі жінки, що і дітей погодяться завести в "цивільному шлюбі"("жити на віру" - я правильно зрозумів?)
Та і багато(безліч) є випадків, що спочатку завагітніла, а потім одружуються/женяться... - але ж можна потім(як кохана завагітніла) і по-іншому "зіграти")) - їй кажеш, що готовий жити ЛИШЕ "на віру", без всяких там штампів у паспорті😁👍

Ну я це до обговорення того, що інститут сім'ї переживає занепад. Просто коли кількість розлучень майже дорівнює кількості шлюбів, то для чого ризикувати і псувати собі нерви, життя? Якби я тоді одружився під час першого цивільного шлюбу(а я думав про це), то і моїй колишній було б важче мене кинути і вона б мучилася набагато довше зі мною :D . Адже ініціатором була вона, потім призналась, що почуття закінчилися ще за місяць-два, а це просто по інерції майже рік протягнула) А так - ніхто нікого не тримає адміністративно. А значить і відносини більш чесні. Я вже казав, що забезпечую на 80-90%, можу і на 100%, але то вже її ініціатива. Також, я не заставляю її працювати, за ці роки вона працювала макс 30% часу. Зараз навчається, вкладає в себе і я сам їй пропоную їй це, не чекати з моря погоди. З іншого боку, за час із нею я купив/придбав 2 шт нерухомості та поміняв машину. І мені не пришлось питати в неї дозволу. Погоджуюсь, що доки вона зі мною, то все моє - то спільне. Але якщо вона захоче піти, то я не маю відповідати за це своїм майном, в якому вона взагалі не брала участі. Якщо ж піду я, то без житла я її не залишу, але це не буде половина всього, що я придбав за роки з нею.
П.с. Діти - дійсно окрема тема, і їх забезпечення повинні в любому випадку взяти на себе обоє батьків.
The_Rebel

Подякував: 97 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:48

Сибарит написав:
  The_Rebel написав:просто розбіглися. І це дуже легко відбулося, ніяких судів, ділення майна і тп. Кожний з чим прийшов, з тим і пішов.

Незнание законе не освобождает от ответственности, а знание иногда освобождает.
По нашему законодательству гражданский брак приравнен к традиционному относительно прав и обязанностей сторон.
Достаточно показаний пары соседей, и все имущество общее.

Тому у мене є мама)
The_Rebel

Подякував: 97 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:48

Wirująświatła написав:Ну это 100500 доказательство что на смене эпох от искусства не ждут смысла.

А я вижу в этом великое искусство актера. Именно поэтому я применил выражение "создавал эмоции", которое не соответствует научным понятиям.
Сибарит
Форумчанин року

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 16:55

Re: Психологія та інші цікавинки

Сибарит написав:Отлично!
Що ви підкреслили, що саме на цю задачу/ситуацію відповідаєте ;)
Бо загалом, напевно(?) ви вважаєте правильніше НЕ повертати вагонетку, так? ;)
(бо типу "ніхто немає права розпоряджатись долею/життям людей" і інше бла-бла-бла?) 😁
  The_Rebel написав:Погоджуюсь, що доки вона зі мною, то все моє - то спільне. Але якщо вона захоче піти, то я не маю відповідати за це своїм майном, в якому вона взагалі не брала участі. Якщо ж піду я, то без житла я її не залишу, але це не буде половина всього, що я придбав за роки з нею.
Так отож!
Це - ключове!

Тому, я тут раніше піднімав тему - "для чого чоловікам офіційно одружуватись?"(якщо це вигідно виключно лише жінкам!) ;)
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 17:09

Успіх написав:
  Сибарит написав:Отлично!
Що ви підкреслили, що саме на цю задачу/ситуацію відповідаєте ;)
Бо загалом, напевно(?) ви вважаєте правильніше НЕ повертати вагонетку, так? ;)
(бо типу "ніхто немає права розпоряджатись долею/життям людей" і інше бла-бла-бла?) 😁

Что-то Вы интуитивно почувствовали, но объяснить не смогли 😁
Оговорка об условиях задачи касалась совершенно не реалистичного условия, что заранее известна необратимость гибели всех на пути вагонетки. В реальной жизни ни известность, ни сама предопределённость невозможны, поэтому мой ответ без этого условия был бы противоположным.

Жульничество заключалось в самом ответе. Я заменил понятие поворота понятием выбора пути, что подразумевает равенство вариантов. Т.о. Я вообще исключил сложную проблему действия или бездействия, для которой данная задача составлена крайне неудачно, сведя задачу к простой минимизации жертв, что не составляет никакой моральной проблемы.

И да, толкать с моста я никого не буду.
Сибарит
Форумчанин року

Профіль

132
82
38
2
  #<1 ... 266267268269270 ... 640>
Форум: