Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27482749275027512752 ... 2897>
Повідомлення Додано: Нед 20 кві, 2025 17:04

Відео не дивлюся, немає часу, але назва цікава.

Для тих, хто боїться іпотеку в США, «Українська правда» про інвестиції Вадима Ломаченка:
«Процес закриття угоди знаходиться на завершальній стадії. Український боксер планує отримати 2 599 000 доларів за дім, що знаходиться в мальовничому Санта-Роза-Веллі (округ Вентура, штат Каліфорнія). Що цікаво, Василь купив його 3 травня 2016 року за 1 375 000 доларів.»
Востаннє редагувалось akurt в Нед 20 кві, 2025 21:27, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 13:50

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Очень интересно: по всему этому жилмассиву частных домов асфальтовая дорога и много ливневок.
Во время дождей задумано что вода уходит в этот водоем не очень большой емкости.

Як завжди не розкрита тема електро і газопостачання, а akurt ще на якусь експертність претендує)))
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 15:25

Дивний допис, дивні зауваження.
Я вірно розумію, що після того, як пан Denik напрогнозував ціну на авіаційне паливо та зупинку всіх авіаперевезень в світі (він помилився), після того, як напрогнозував вступ всіх дітей дописувачів форуму в залізничні училища для оволодіння посадою «Слюсар з ремонту зовнішнього обладнання вагонів» (помилився, тим більше, що у ВР зареєстрований законопроєкт про ліквідацію всіх таких училищ), після того, як напрогнозував відсутність бензину на АЗС в США станом на 1 січня 2895 року (невідомо, чи помилився), після того, як напрогнозував перемогу на виборах в тій країні, де ніколи в житті не був, 74-х річного бухгалтера (помилився) - тепер прогнозує відсутність газу та електричної енергії в тій країні світу, де за останні 100 років не був і в найближчі 100 років точно не буде (я ніколи не помиляюся).

Спішу заспокоїти:
- будинок, про який я вище вів мову, витративши багато власного часу на дописи (маячню писати ж легко - пиши маячню, аби руки не чухалися та палиці не приліпали до клавіатури), здається не у вигляді обсягу повітря, який міститься між двома з/б перекриттями та по боках той обсяг повітря обмежений чимось, що зовні нагадує цеглу третього гатунку (в такому обсязі повітря Забудовник дозволяє при витратах в наші дні в 500$ за кв.м створити обʼєкт під назвою «квартира»), а повністю обладнаний - «під ключ».
- електрична проводка та електроживлення - згідно з діючими нормами та правилами країни розташування.
- газ - в будинку - згідно з діючими нормами та правилами.
Я особисто оглядав в демонстраційному будинку та вже в зданих будинках всі ці комунікації та навіть лічильники.
Ось моє фото за квітень 2024 року - як раз в ці дні квітня інтерʼєри готового.
Зображення
Зображення

Гадаю, що наступний раз українці у вимушеній еміграції запросять Вас як фахівця в штробах, мідних кабелях від Одеського заводу та в якості майстра із підключення газового двоконтурного котла та майстра з введення такого котла та газових мереж в експлуатацію.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 21 кві, 2025 16:25, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 15:49

Нагадаю тему гілки:
«Еміграція, заробітчанство».
Модератори задали питання, прохання не порушувати Правила форуму та оприлюднювати дописи за темою гілки та вказаною темою:
  Модератор написав:Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇

Скільки коштує житло в США
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 17:31

akurt написав:в Туреччині сала немає, свиней не їдять, бо то вважається лайном та брудом. Відповідно, виникає питання забезпечення яловичиною та курятиною.

Спитав знайомого турка, він родом з якогось гірського аула, чемпіон Турції з їх національної боротьби, шо з м`яса їдять турки? Він сказав шо у його родині 90% це баранина, інше це кури, кози. Кури в них були тільки для яєць, з козячого молока вони айран робили. Звісно іноді вони різали курицю та козу, але основне це баранина. Також овочі- баклажани, перець, ще шось, я не запам`ятав.
На моє пряме питання чи є свинина в Турції? Він відповів шо якщо потрібно, то купить можна у великих супермаркетах, в основному у Стамбулі. Це імпортна свинина.
На моє інше питання чи їв він коли-небудь свинину? Він відповів шо одного разу їв, його релігія прямо не забороняє вживання свинини(я не знаю яка саме релігія). Але сказав шо йому не сподобалась, чимось м`ясо воняло.
Спитав його за яловичину, він сказав шо корів у них не було, зараз він їсть яловичину, яле це дорого, основним м`ясом залишається баранина.
Рибу теж їсть, але не багато.
аби ви бачили лани з травою у Франції та корів (чомусь всі білого кольору - великі як слони корови та бички)

Це молочні породи корів, на м`ясо інші породи, їх небагато тримають, саме дороге м`ясо з корів чорного кольору(Aberdeen Angus).
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 18:07

Теоретично за великим бажанням свинину в Туреччині можна знайти:
- привозять контрабандою наші люди продають в одному магазині не на центральній вулиці. Я ніколи не купував, бо то невідомо хто та коли привіз. Ну і ціна на сало вдвічі більша за ринок у Вінниці або на «вінницьке» сало у Львові.
- в супермаркеті MIGRОS власник ковбасної фабрика Алан, який мешкає не в Дніпрі, а в Анталії, домовився про торгівлю ковбасами. Ну там палочка в 350 грамів продається за ціною чорної ікри: треба ж людині за щось жити.

Я сам так не робив, не купував, а іншим радив: періодично бувають авіаквитки в Бухарест, або в Берлін по 36-40 €, то краще злітати погуляти попити німецького/румунського пива, перед відльотом купити вироби із свинини / якщо так хочеться - та прилетіти.
Користь подвійна: 1 раз на 6 міс якщо вилітати з Туреччини: на 6 місяців продовжується дія українського посвідчення водія.
Крім того: відбувається доволі інтенсивний рух автобусів з Анталії практично у всі міста я України. Здається можна везти багаж 50 кг.
Це не кордон з Польщею: сало везти можна.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 21 кві, 2025 18:30

flyman написав:

Перші 5 хвилин - і вже 4 помилки цієї жінки:
- емігрувала спонтанно.
- інформацію про Італію/еміграцію знала з фільмів (не з цього форуму).
- на вивчення італійської перед поїздкою витратила 2 місяці (напевно через спонтанне рішення).
- перші 6 років в Італії працювала в чорну.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 18:18

akurt написав:Спішу заспокоїти:
- будинок, про який я вище вів мову, витративши багато власного часу на дописи (маячню писати ж легко - пиши маячню, аби руки не чухалися та палиці не приліпали до клавіатури), здається не у вигляді обсягу повітря, який міститься між двома з/б перекриттями та по боках той обсяг повітря обмежений чимось, що зовні нагадує цеглу третього гатунку (в такому обсязі повітря Забудовник дозволяє при витратах в наші дні в 500$ за кв.м створити обʼєкт під назвою «квартира»), а повністю обладнаний - «під ключ».
- електрична проводка та електроживлення - згідно з діючими нормами та правилами країни розташування.
- газ - в будинку - згідно з діючими нормами та правилами.

"Діючі норми" там це певно норми 40-х 50-х років. Таке нове будівництво в лісі понад 100 котеджів потребує зведення чималої трансформатоної будки, майже підстанції. У знайомого в котеджному містечку під Києвом близько 2016 року підключення електрики коштувало майже 10 к.у.о. з об'єктивних причин при тому, що там були вільні потужності підстанції 110 кВ та старших. Так в нього в результаті будинок до 100 м2 з усіма верандами вийшов в результаті. А в погляді на сучасність потужність введення електрики має бути десь близько 25 кВт на будинок (бо вночі заряджати 2 електромобіля) і щось мені здається, що там не пахне цілою підстанцією. І це я пишу з досвіду свого 6 років користування електромобілем (хоч я в армії, все без мене працює як годинник) та 10 років опалення кондиціонерами. Будинок не така річ, що купується на 3 роки. Треба років 20 перспективи бачити.
І був я в США. Бачив як вони живуть в своїх досить красивих, але нетехнологічних селах...
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 18:20

BIGor написав:Перші 5 хвилин - і вже 4 помилки цієї жінки:
- емігрувала спонтанно.
- інформацію про Італію/еміграцію знала з фільмів (не з цього форуму).
- на вивчення італійської перед поїздкою витратила 2 місяці (напевно через спонтанне рішення).
- перші 6 років в Італії працювала в чорну.

В неї головна помилка - попригунья-стрекоза прохлопала свій фертильний вік.
Denik

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 22 кві, 2025 19:36

Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1