Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Поки фахівці із кількості каміння на Марсі, ціни на пальне на АЗС в США станом на 1 січня 2985 року та штроби у стінах аналізують норми прокладення дротів у жилих будинках вартістю від 310 000$ до 3 100 000$, до яких ніколи не мали та в найближчі десь 350 років не будуть мати відношення, люди не пишуть дурниць на форумах, а діють. Майже еміграція: приятелі зі сходу купили дуже не дешевий будинок - готовий під ключ - в закарпатському Тячеві. Для довідки: з електрикою все ОК, із газом все ОК. Цікаве місто: прямо навпроти - на південь - через ручку - найбільш відомий в світі румунський туристичний обʼєкт. Свого роду актуальний в наші дні…
Він-то навпроти, але шлях до нього займає невизначену кількість часу. Може 2 години (якщо пощастить) а може і 8 годин. То таке. Через річку по якій проходить кордон - це не через річку а дуже далеко. Тому Тячів - він прекрасний сам по собі. Що там через річку - неважливо, бо покищо того що через річку для чоловічої частини населення України 18-60 взагалі не існує. А коли знов з'явиться - то й тоді воно буде десь там "спробуй перейти кордон" де.
Denik написав:"Діючі норми" там це певно норми 40-х 50-х років. Таке нове будівництво в лісі понад 100 котеджів потребує зведення чималої трансформатоної будки, майже підстанції.
Шикарна думка відірваної від життя людини. І саме це мені подобається. Людина живе категоріями «трансформаторноі будки», це просто цирк. Ну це на те в, аби щось писати на Фінансивому форумі України: то намагався вгадати кількість каміння на Марсі то переможця виборів в Венесуелі… А тим часом люди діють і діють реально. Інколи дивно. Отримав подробиці купівлі приватного будинка в Закарпатті на кордоні з Румунією. Купили люди. Які все життя прожили в 3-к Хрущов ці в які ніколи в житті не знали, що таке посадити розсаду помідорів, або як бризкати яблуню, або як обрізати грушу. Ніколи в житті не цікавилися трансформаторними булками або «цілими підстанціями». Витягли із шухляди накопичені 110 000$ так купили приватний готовий «під ключ» будинок. Для них це Еміграція - раніше все життя прожили на відстані в 1 500 км від обновки…
Без всякого досвіду, без трансформаторних будок. Все - з «нуля». Ну що ж, колись і Робінзон Крузо не продукував «Фуа-гра». Навчився.
Поки пан Флайман насолоджується відосиком від невдах (я про досвід невдах не дивляюся), цікаво про тих хто думає головОМ, а не ногОМ.
Я раніше писав про те, що наші українські люди активні, розумні, працьовиті, кмітливі - вклалися в нерухомість в Колумбії. Як виявилося, дуже вигідна справа. 1. Купили ділянку землі в горах - досить високо. Неліквіди у вигляді «кавалірок» не дуже далеко від станцій метро НЕ купували. 2. На тій ділянці землі замовили у колумбійських працівників будинок. Звісно, самі з рубанком, но дочкою та кельмою не стояли. Все - «під ключ». 3. Цілий рік готовий будинок в горах Колумбії доволі вдало здавали (!), отримуючи профіт (!). Звісно, про ШРТ - основу життя для декого - не мріяли. Нема їм коли маячнею займатися. 4. Оце рік пройшов - вирішили прилетіти в Колумбію провідати свою власність, погуляти в колумбійських горах. Як сказали мені вчора: @Колумбія - країна з найбільшим біорізноманіттям у світі. Це тому, що частина тропічних лісів Амазонки, гірський ланцюг Анд та Сьєрра-Невада-де-Санта-Марта знаходяться у Колумбії.@. Я не полечу: в мене щільний графік роботи та прийому гостей.
Так і «пости» - чого ж і ні. Я ж навпаки - підтримую публікацію корисної актуальної інформації: There have been: (M1.5 or greater) 100 earthquakes in the past 24 hours 773 earthquakes in the past 7 days 3,566 earthquakes in the past 30 days 48,895 earthquakes in the past 365 days https://earthquake.usgs.gov/earthquakes ... ,214.80469
Востаннє редагувалось akurt в Сер 23 кві, 2025 21:09, всього редагувалось 2 разів.
Різні кейси є. У мене один знайомий Тису переплив. Буквально. Виїхав в штати. А дівчині його ю4ю не відкрили. Живуть в Варшаві. Любов. Сусід рубає бабло в Чикаго, а жінці з річною дитиною не відкрили. Теж проблема. Тітчин чоловік присмерті, рак. Обом під 80. Єдина донька з чоловіком і двома парубками по 18 під Нью-йорком і повертатись не будуть. Куди не глянь - всюди сумно.
Різні кейси є. У мене один знайомий Тису переплив. Буквально. Виїхав в штати. А дівчині його ю4ю не відкрили. Живуть в Варшаві. Любов. Сусід рубає бабло в Чикаго, а жінці з річною дитиною не відкрили. Теж проблема. Тітчин чоловік присмерті, рак. Обом під 80. Єдина донька з чоловіком і двома парубками по 18 під Нью-йорком і повертатись не будуть. Куди не глянь - всюди сумно.
не все зависит от их желания, особенно при Трампе и его «любви» к эмиграции
Ось так хотів собі на свій день народження зробити самому собі подарунок мій приятель, а в Іспанії чекає сувора дійсність… Яка - скажу пізніше.
Подолавши на власному авто української реєстрації 4 100 км, прибуваєш з Анталії, де мешкаєш з 2017 року у власній квартирі 2+1, купленій в травні 2017 за 45 000€, в Іспанію, де чекає сувора іспанська дійсність…
Хоча маєш готове місце роботи за отриманим фахом та спеціальністю. Не ді-джей, ІТ-ник. Тільки справжній, а не «роблений руками з того, що було»…
А в Іспаніі чекає іспанська сумна дійсність.
Маршрут був доволі не звичний: Анталія - кордон з Грецією - Салоніки - Тірана (Албанія) - Подгоріце (Чорногорія) - Хорватія і Італія (в Італії ночівля була у місті Брешія неподалік Мілана) - далі транзит через Францію на Іспанію. В дорозі 4,5 доби. Весь маршрут я його віртуально супроводжував, надаючи поради, бо майже цим маршрутом - але через Болгарію та Сербію - неодноразово їздив за кермом свого авто. Цікаво, що його авто - на газу. Газ був в Хорватії по 0,77€. В Італії вже по 0,85€.
Так ось: всі чули про іспанських окупасів. Реальна проблема. Ось так інвестуєш в житло в Іспанії - а житло зникло майже на очах. Тільки сьогодні дивився два відеоролика: - в одному показують будинок - доволі дорогий, з якого 10 (!) років виселяли окупасів. Ледве виселили, будинок засраний (вибачаюсь), в дуже поганому стані. - в другому наш український блогер, який одночасно працює рієлтором, рекламує суперову квартиру ПІД РЕМОНТ - квартира як він говорить «з двома спальнями», дуже гарна, правда, потребує капітального ремонту. Але продається дешево: площа 65 квадратів, а ціна 180 000€…
Так ось: не може мій приятель вирішити питання оренди. А в Іспанії з понеділка. Цитата: «Тут є поняття окупасів та інокупасів. Які або взагалі нелегально живуть, або просто не платять і живуть. Тому мало квартир в аренду та люди бояться (!) здавати… Через це зараз все іде через страхову, яка на рік дає гарантію виплат. Але потрібні документи іспанські. Ми подали мій контракт ЄС. Подивимось що скажуть…»
Побажав наснаги та стійкості… Блін, знову питання виникає: «Ну де ж воно в світі українцю краще жити? Невже в Аргентині?»