|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 27 кві, 2025 11:33
Успіх написав:Як так, що умовні альпіністи вилізли на вершину Евересту - всі такі, наче, "круті", в дорогому споряджені, тренувались РОКАМИ(!!!) підкоряти вершини гір... - а тут повертають головою і бачать, як якийсь простий "пастух з села" зі звичайною мотузкою і ще якоюсь ржавою киркою - теж поруч них виліз на вершину Евересту!!!
Два альпиниста поднимаются на Эверест. Все выдохлись, и вот долгожданная вершина. Сели, огляделись вокруг - КРАСОТА!!! Достали по бутылочке пивка, чтобы отметить достижение. Сидят, хорошо. Вдруг сзади голос: "Ш-шынки, бутылошки не выбрасывайте!!!"
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6452 раз.
- Подякували: 21584 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 11:46
Сибарит Ш-шынки, бутылошки не выбрасывайте!!!"
«з ржавою кіркою».. Що ти перекручуєш? Де таке було написано?
Не задвинув шпингалєт, бо відчувалося що задвинув.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2419 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 11:52
ЛАД написав:вы за свои доходы стоите в своём ларьке каждый день с утра до вечера, ещё, наверное, и без выходных и переживаете купят у вас сегодня что-нибудь или нет. А у него есть рабочее время, отпуск, больничный и ещё всякие плюшки, о которых вам и мечтать не приходится.
ФОП може піти на лікарняний, з відпусткою сам вирішуєш. Стосовно вєліка на власному досвіді. Сучасний вєлік це вже далеко не ХТЗ "Україна", обслуговування вже схоже на обслуговування автомобіля, якщо він ще електричний. Якось на задньому колесі я вибив 2 спиці зі сторони зірочок. Ну вибив так вибив, купив 5 спиць, ключі в мене є. Колесо зняв, зламані спиці повитягував, а як нові без зняття зірочок запихнуть я не зрозумів, а також не зовсім зрозумів як знять ці зірочки. Запитав у гугла, ага, потрібен спеціальний зйомник, біля 300 гривень, вони ще різні для різних систем та різної якості. Плюс спеціальний ключ для натягування спиць, плюс ще нормально вісімку убрать та шоб "яйця" не було. Тануйогонафіг, подумав я, тупо запитав у гугла веломайстерню, сказали привозьте на огляд, або вони заберуть, якщо по місту- 200 гривень. Привіз, сама веломайстерня з першого погляду мене дуже вразила, там працювали приблизно 5 людей. Вєлікі приймала дівчина  Швидкий погляд на мій, заміна спиць біля 500 гривень за все- робота+матеріали. Плюс ще порадила зробити діагностику на майбутнє шоб знать шо з дорогих ЗЧ мінять. Діагностика 300 гривень. Але сказала шо зроблять вони через 3 дні, бо черга.  Якщо мені терміново, вони готові зробити заміну впродовж 1 години, сума +30% і я можу залишитись у них у кімнаті очікування, кава, печиво, яблука безкоштовно. Залишив на 3 дні разом з діагностикою, прийшла СМС шо можна забирать, безкоштовне зберігання 5 днів, далі платне. Те шо я бачив, одна дівчина на прийомі, дуже підкована у технічному плані. Троє людей працюють з механікою, один працює з електрикою, вроді ще є склад, але я не бачив чи працює там окрема людина. Видали калькуляцію- які матеріали використовували для ремонту, там і змивки, і нові мастила, розібрали всю задню вісь, усе змазали, шось ще поміняли, спиці, все відцентровано на спеціальному пристрої, тест вєліка у русі, гальма. Робота майстра погодинно. Окремий папір діагностика, шо бажано замінить, шо обов`язково. Сказали краще на велике ТО привезти взимку, коли в них роботи не багато, бо весна-осінь дуже багато бажаючих. Я був дуже вражений цією майстернею, вони не спиці по 10 гривень продають, а вже більш серйозний етап.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2025 11:59
Water Тут треба не просто «срібні руки» як у Долярчика, а голову як «не у долярчика». А він не здатний до навчання. Помити веліки зможе. Не гірше ніж кабанчики. Зарядити велік зможе, якщо розетку покажуть. Йому так рації давали заряджати. А от щось дорожче лопати може і пролюбити.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:00
Успіх написав: ЛАД написав:Что поделать, если у нас в стране несколько искажённая шкала. Если бы вы жили, например, в США, у вас таких вопросов не возникало бы
Так отож - ми живемо в Україні! І тому треба визнати, що я в більшості кажу правду, хоч і гірку правду для людей з ВО!
Доречі, вам треба поспілкуватися з hbbxgaf, у вас багато спільного
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:00
Faceless написав:Успіх написав: ЛАД написав:Что поделать, если у нас в стране несколько искажённая шкала. Если бы вы жили, например, в США, у вас таких вопросов не возникало бы
Так отож - ми живемо в Україні! І тому треба визнати, що я в більшості кажу правду, хоч і гірку правду для людей з ВО!
Звісно. Ви - найрозумніший і найуспішніший. Всі інші зі своїми ВО - просто невдахи
Ну от! Тепер залишилось лише зібрати підписи під цим дописом всіх форумчан з ВО і тему можна закривати! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1006 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:01
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:Так отож - ми живемо в Україні! І тому треба визнати, що я в більшості кажу правду, хоч і гірку правду для людей з ВО!
Звісно. Ви - найрозумніший і найуспішніший. Всі інші зі своїми ВО - просто невдахи
Ну от! Тепер залишилось лише зібрати підписи під цим дописом всіх форумчан з ВО і тему можна закривати! 
Та ж ніхто не зізнається вже, соромно буде
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:17
Faceless Та ж ніхто не зізнається вже, соромно буде
Не потрібно стидатись, «Тут всі свої» , -сказав долярчик зручно вмощуючись на диван в однокімнатній (яка відчується як трикімнатна) і дістаючи…
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:20
Hotab написав:Faceless Та ж ніхто не зізнається вже, соромно буде
Не потрібно стидатись, «Тут всі свої» , -сказав долярчик зручно вмощуючись на диван в однокімнатній (яка відчується як трикімнатна) і дістаючи…
...свідоцтво на право власності на студію А ви про що подумали?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 12:49
Water написав:сама веломайстерня з першого погляду мене дуже вразила, там працювали приблизно 5 людей. Вєлікі приймала дівчина Швидкий погляд на мій, заміна спиць біля 500 гривень за все- робота+матеріали. Плюс ще порадила зробити діагностику на майбутнє шоб знать шо з дорогих ЗЧ мінять. Діагностика 300 гривень. Але сказала шо зроблять вони через 3 дні, бо черга. Якщо мені терміново, вони готові зробити заміну впродовж 1 години, сума +30% і я можу залишитись у них у кімнаті очікування, кава, печиво, яблука безкоштовно. Залишив на 3 дні разом з діагностикою, прийшла СМС шо можна забирать, безкоштовне зберігання 5 днів, далі платне. Те шо я бачив, одна дівчина на прийомі, дуже підкована у технічному плані. Троє людей працюють з механікою, один працює з електрикою, вроді ще є склад, але я не бачив чи працює там окрема людина. Видали калькуляцію- які матеріали використовували для ремонту, там і змивки, і нові мастила, розібрали всю задню вісь, усе змазали, шось ще поміняли, спиці, все відцентровано на спеціальному пристрої, тест вєліка у русі, гальма. Робота майстра погодинно. Окремий папір діагностика, шо бажано замінить, шо обов`язково. Сказали краще на велике ТО привезти взимку, коли в них роботи не багато, бо весна-осінь дуже багато бажаючих. Я був дуже вражений цією майстернею, вони не спиці по 10 гривень продають, а вже більш серйозний етап.
Що я тут можу сказати(а я ж не запчастини до вєліків продавав, а просто колись такий бізнес привів ДЛЯ ПРИКЛАДУ, бо в мене був інший бізнес, який я так і не озвучив на загал  ) що бізнес роздули на простому(колись) місці!😁 Що колись ОДНИМ "сімейним" ключем, ну і ще 1-2ма "рожковими" ключами - можна було "зробити діагностику" замінити ВСЕ/будь що на ровері, наприклад, "Україна"!😁 Ну, але хочете комфорту - платіть!😁
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1006 раз.
-
-
Профіль
-
-
4