ви самі не можете знайти свої пости і хочете, щоб я сам цим займався? шукав вітра в полі? Вибачте, але я свій час ціную більше. Будуть пости - буде тема для дискусії.
ЛАД написав:Так я, вроде, не предлагал отдавать что-то ещё
я не знаю, що конкретно ви хочете, але поточний підхід, поточні українсько-європейські пропозиції вам не підходять. Принаймні, я так зрозумів. Якщо ви за, то про що суперечка?
ЛАД написав:Здесь кто-то призывал к капитуляции?
купа людей. І ті, хто називає вимоги пуйла (про території, про демілітаризацію) "адекватними" і ті, хто не так сильно паляться.
ЛАД написав:"Без скорочення потенціалу ЗСУ" по сравнению с чем? По сравнению с сегодняшним состоянием?
ознайомтесь з вимогами у Стамбулі. Вони легко гугляться. Бо зараз перераховувати весь список буде трохи довго.
ЛАД написав:В РФ тоже "не вбивають" за наличие Шевченко или Леси Украинки. А по вашим словам "послідовно" закрывают школы
не вбивають, але саджають:
Дарью Козыреву задержали полицейские днём 24 февраля после того, как она возложила цветы к памятнику украинскому поэту Тарасу Шевченко и наклеила на постамент отрывок его стихотворения "Завещание". "Поховайте та вставайте, Кайдани порвіте І вражою злою кров’ю Волю окропіте!"
А про школи краще навіть не згадуйте - скільки україномовних шкіл залишилось на анексованих територіях?
Vadim_ написав:..... Ви навіть назву міста/села соромитесь назвати, про шо базікати?
по легенде , я не следил, он вроде писал из госпиталя , по его словам.
Вас тут часто обвиняют в перепитии. Похоже, сегодня тяжёлый запой. Какого "міста/села"? Если моего "села", то я тут практически каждый день пишу, что я из Харькова. В каком госпитале лежал prodigy? Он в жизни такого не писал. Я понимаю, что с перепою мысли путаются, но не до такой же степени!
fox767676 написав:В мене була чудова школа. Влітку я читав весь факультатив з російської та української літератури. На радіо промінь були очманілі ефіри
Vadim_ написав:..... Ви навіть назву міста/села соромитесь назвати, про шо базікати?
по легенде , я не следил, он вроде писал из госпиталя , по его словам.
Вас тут часто обвиняют в перепитии. Похоже, сегодня тяжёлый запой. Какого "міста/села"? Если моего "села", то я тут практически каждый день пишу, что я из Харькова. В каком госпитале лежал prodigy? Он в жизни такого не писал. Я понимаю, что с перепою мысли путаются, но не до такой же степени!
Добре , сперечатись не буду , можливо ви праві, але я перепровірю, дивно , помню продиджи и бандерлога розповіді... , про долярчика я думаю не наразі