Ось є: *У Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного збираються провести конкурс на найбільш естетичний прес серед військовослужбовців. Про це повідомив експерт Олександр Кочетков, він опублікував у Facebook копію відповідного розпорядження начальника академії полковника Романа Качура, передають Патріоти України.*
Петров раньше топил за росисю, но я упустил момент когда он переобулся. И щас рассказывает мосейчучке, что он хочет бесконечную войну. Это сейчас олин из главных пропагандистов зеленского
Бетон написав:Петров раньше топил за росисю, но я упустил момент когда он переобулся. И щас рассказывает мосейчучке, что он хочет бесконечную войну. Это сейчас олин из главных пропагандистов зеленского
Люди не меняются. Можно так топить за Украину что это на руку х.... Та же Мосийчук
detroytred написав:Будівельник То я дочекаюсь не твоїх хателок та дурниць про витрати на підготовку і т.д., а визначених законних вимог-підстав для твоїх чергових претензій-закидів? Та сценарію від Флер про її молодого чоловіка, який би *мав бути на фронті*. Бо в мені свої хатєлки ... А то ви якось за спинами інших родин приховались.
Тобі має бути принаймні соромно переводити стрілки на тих, хто ніколи не мав військової спеціальності, але забезпечує військових посильною допомогою - чи донатами, чи товарами, чи працею (безкоштовним ремонтом військових автівок тощо)
budivelnik написав:Той самий що і до війни Жовто-блакитний...
Може, краще синьо-жовтий?
Може Але є й така думка
22 березня 1918 року Українська Народна Республіка встановила своїм прапором також жовто-блакитне полотнище (жовта смуга вгорі, а під нею — блакитна). Українці на підсвідомому (генетичному) рівні називають свій рідний прапор не синьо-жовтий, а жовто-блакитний! ........... ІСТОРІЯ Українське жовте-синє колірне сполучення походить від герба Галицько-Волинського князівства - золотого лева в синьому полі, який з'явився в другій половині ХІІІ століття. Українці традиційно називають свій прапор «жовто-блакитним» - сказуються гени поколінь.