Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1375913760137611376213763 ... 14728>
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:08

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:й так, присвячується всім тим, хто готовий роздавати "кемські волості"
«Перекреслюється цілий народ». Джамала розповіла, як ставиться до того, що у США розглядають можливість визнати контроль Росії над Кримом
«Нас просто змушують як країну просто сказати — „що вам, шкода віддати, ну віддайте“. Але ти розумієш, що це перекреслюється цілий народ. Ви хочете віддати мене, мене перекреслити? Не буде народу, не буде історії, не буде мови. Нічого не буде. Мені страшно. Мені хотілося б привезти моїх дітей до Криму, показати, де я жила, чим я надихалася. Усе, що я співаю тут сьогодні, — це про моє дитинство, моє оточення, моє ДНК. Забрати Крим? Я не можу собі цього уявити», — зазначила артистка.

Джамалі перед тим як щось вимагати треба глянути в свої карти.
щось не чути про партизанський опір кримських татар.
Даж вакхабітів і туркоманів нема.
Вони тупо лягли під москалів.
Хоче щоб її діти зрідка їздили з італії в Крим?
Допустим.
А її чоловік, чи батьки її дітей що хотять?
Вони воюють за нас?
Можливо й так.
Но як із Притулою і Стерненком,
люто не певен.
Тому лічно мені плювати на її днк поки воно не докаже, що не відвойовує свій Крим.
Для мене якось важніше доля Буковини.

не знаю, чию румунську душу я образив, але може ми оцю маячню - мені все одно, нехай вони здихають, аби мене не чіпали, приберемо? а з цією людиною й так все зрозуміло було раніше, лише зараз стався привселюдний камінг-аут...
в смислі здихають? Вони не здихають. Здихаєм ми за них.
Добре, поставлю питання доступніше для тебе.
Хтось з родини Джамали воює? Щоб її не перекреслили?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:14

detroytred написав:Так це самий цікавий момент.
Бо.
Удар, коли там:
КНР
Индия (малым рангом)
Вьетнам
Бразилия
ЮАР
Монголия
Ну и другие...

Може у нас йде якась війна?
  detroytred написав:Це з якою метою бити?

1.На параді йде військова техніка - 100% легітимна ціль.
2.Удар з метою пропаганди - нєфіг показувати що у вас немає війни і все зашибісь в той час як по українським міста майже кожен день прилітає.
  detroytred написав:Отже можна раніше чи пізніше. Ніж саме, коли отам оця Ко.

Саме коли там Ко. Інакше нехай та Ко не приїжджала!!! Чого вони приїхали? Прославляти Путіна? Саме так!
Але повторюсь - там вже все домовлено, удару не буде.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:19

detroytred написав:
  flyman написав:
  detroytred написав:Украинское правительство и представители МВФ провели предметные консультации по поводу возможностей увеличения внутренних поступлений в государственный бюджет на 2026 год. Как сообщает Forbes Ukraine со ссылкой на нескольких собеседников, среди рассматриваемых инициатив — потенциальное повышение ставки НДС, введение прогрессивной шкалы налога на доходы физлиц (НДФЛ) и борьба с теневой экономикой.
...
"Но гораздо больше мы говорили о детенизации экономики", – отмечает один из них. МВФ, в частности, обеспокоен возможным уклонением налогообложения из-за упрощенной системы, сообщил один из участников встреч.
https://finance.liga.net/ekonomika/novo ... odu-forbes

саме те що пише фокс-багатоцифровий, лівацька повістка паразитування на середньому класі, що віддзерклюють на заболоття: "вставати з колін за миску баланди"

Отой багатоцифровий пише про якихось каракалпаків.

Якщо ДВ не помилились, диви, стосовно правих:
*Критики, зокрема демократи, вказують на те, що найбільше від реформи виграють великі корпорації та заможні американці, а програють - бідні верстви населення та представники середнього класу, яким зрештою, можливо, доведеться сплачувати до казни більше, ніж зараз.*
https://www.dw.com/uk/трамп-підписав-найбільшу-за-30-років-податкову-реформу-в-сша/a-41911010
Тобто завзято стрижуть отой середній клас що праваки, що ліваки.

основному в ліваків, є більш-менш здорові праві лібертаріанці, що не виключає Кейнса головного мозку і в правих правих, центристів правих і правих центристів і просто правих в тій чи іншій степені. Ще би написав, що "відняти і поділити" придумали трампісти.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:21

buratinyo написав:Но меня пока интересует более приземленный вопрос. А именно - нанесет ли ВСУ масштабные ракетные и дронные удары по кремлю в Москве и Крымскому мосту с 8-го по 10 мая?

Як діти, чес слово))
Звісно, що ні. Залякали кацапів, щоб ті відтягнули ППО та іже з ним, а також щоб поменше лідерів приїхало.
Спрацювало непогано, як бачимо. Обісранімоскалі повідміняли паради в інших облцентрах, заглушили мобзвязок, напружилися щодо охорони та різних безпекових заходів
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:33

fler написав:
  buratinyo написав:Но меня пока интересует более приземленный вопрос. А именно - нанесет ли ВСУ масштабные ракетные и дронные удары по кремлю в Москве и Крымскому мосту с 8-го по 10 мая?

Як діти, чес слово))
Звісно, що ні. Залякали кацапів, щоб ті відтягнули ППО та іже з ним, а також щоб поменше лідерів приїхало.
Спрацювало непогано, як бачимо. Обісранімоскалі повідміняли паради в інших облцентрах, заглушили мобзвязок, напружилися щодо охорони та різних безпекових заходів
всеодно треба довбанути. Вони в нас не одне построєніє розібрали... це було б нормальною відплатою. Але потужний наврят чи на це піде. Москалі не бють ракетами ні по кончєзаспі ні по верховній раді. І наші по мавзолею не будуть. Верхушка одне одного не трогає. Даж коли їдуть за кордон з сімями , гарантують одне одному недоторканість)
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:36

andrijk777 написав:
Бо.
Удар, коли там:
КНР
Индия (малым рангом)
Вьетнам
Бразилия
ЮАР
Монголия
Ну и другие...

2.Удар з метою пропаганди - нєфіг показувати що у вас немає війни і все зашибісь в той час як по українським міста майже кожен день прилітає.

Саме коли там Ко. Інакше нехай та Ко не приїжджала!!! Чого вони приїхали? Прославляти Путіна? Саме так!

Я і питаю: навіщо Україні демонструвати, що їй плювати на кнр та ін.?
Ще й отак демонстративно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:37

Хтось вже бачив злиту зум-нараду житомирського тцк з районними?
а) 100% упор на статистику: в квітні ми зайняли передостаннє місце, в травні потрібно потрапити у верхню половину. громадяни чоловічої статі то лише статистичні одиниці в гонці за рейтингом між обласними тцк
Тобто краще наловити 10 алкашів/наркоманів/58річних/інсультників ніж пятьох 28-річних рембо
б) "групи оповіщення та їх ефективність" - новояз у всій красі, цитую : потрібно "оповіщувати" а не чекати на розслабоні поки поліція когось привезе
в) "любі креативні ідеї вітаються", як один з варіантів пропонують звонити по оголошенням авторіа
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Але потужний наврят чи на це піде. Москалі не бють ракетами ні по кончєзаспі ні по верховній раді. І наші по мавзолею не будуть. Верхушка одне одного не трогає. Даж коли їдуть за кордон з сімями , гарантують одне одному недоторканість)

стоп, це шо за зрада?
зараз буде повідомлення від одного зацикленого який напише "які ще гарантії, путіну неможна вірити, він порушує всі домовленості". То просто криворукі кацапи ніяк не можуть влучити по конча-заспі чи ОП
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:51

detroytred написав:
  andrijk777 написав:
Бо.
Удар, коли там:
КНР
Индия (малым рангом)
Вьетнам
Бразилия
ЮАР
Монголия
Ну и другие...

Я і питаю: навіщо Україні демонструвати, що їй плювати на кнр та ін.?
Ще й отак демонстративно.

Ну чому ж плювати???
Надсилаємо Сі люб'язного листа що у нас війна і 9 травня на Червоній площі будуть легітимні цілі. Тому "можливий удар". Просимо Сі у зв'язку з цим не приїжджати. ВСЕ!!!
Сі не приїжджає, ми не б'ємо. Всі задоволені, окрім путіна.
Зе потужний тільки в відосіках.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 тра, 2025 15:53

Letusrock написав:
  Banderlog написав:Але потужний наврят чи на це піде. Москалі не бють ракетами ні по кончєзаспі ні по верховній раді. І наші по мавзолею не будуть. Верхушка одне одного не трогає. Даж коли їдуть за кордон з сімями , гарантують одне одному недоторканість)

стоп, це шо за зрада?
зараз буде повідомлення від одного зацикленого який напише "які ще гарантії, путіну неможна вірити, він порушує всі домовленості". То просто криворукі кацапи ніяк не можуть влучити по конча-заспі чи ОП
повірю тільки якщо оддихаючих на заході наших чи їхніх можновладців, чи членів їх сімей начнуть валити. Ніколи не повірю, що генерала штабу в росії простіше підірвати ніж його синка в лондонському універі.
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 1375913760137611376213763 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему