Бетон написав:Без обмежень это,конечно, лучшее, что есть.
Краще серед чого? Ви слухали всі українські гурти? І не існує ніякого "світового рівня", світ надто картатий Коли кажуть "світовмй рівень" мають на увазі просто вихід поза межі українського ринку, у нас чимало таких гуртів, не тільки попса
Краще серед чого? Ви слухали всі українські гурти? І не існує ніякого "світового рівня", світ надто картатий Коли кажуть "світовмй рівень" мають на увазі просто вихід поза межі українського ринку, у нас чимало таких гуртів
Все що є, слухав, так. Я щось жодного треку в світовому рівні не бачу і близько
Бетон написав:Без обмежень это,конечно, лучшее, что есть. Но оно далеко, очень далеко от мирового уровня. Примерно, как укр кино от Голливуда. Это потому, что таланты в нашей стране тоже покупные.
Краще серед чого? Ви слухали всі українські гурти? І не існує ніякого "світового рівня", світ надто картатий Коли кажуть "світовмй рівень" мають на увазі просто вихід поза межі українського ринку, у нас чимало таких гуртів
Не вірю що ви абсолютно обʼєктивний, бо завжди накладаються якісь персональні вподобання. З тієї ж причини абсурдно питати приклади, бо "світовий рівень" треку буде сильно субʼєктивним. З найбільш обʼєктивних показників сприйняття наших виконавців у світі буде наявність у чартах в інших країнах, закордонні тури, концерти, колаби з закордонними виконавцями. Тут вам і учасники Євробачення, і інші хто підпадає під ці критерії. Від Братів Гадюкіних і ОЕ до Онуки з Хардкісс і прости господи Джері Хейл з Казкою. Тож не треба розказувати про якийсь примарний "світовий рівень", ви можете казати лиш про ваше субʼєктивне сприйняття окремих українських гуртів в порівнянні зі знову ж таки окремо взятими виконавцями з інших країн, які вам до вподоби
Бывает сбрасываю девахе My Immortal с 1 миллиардом просмотров с потрясающим вокалом Эми ли или шарон ден Адель из within temptation, а она тебе в ответ сбрасывает "мости" златы огневич.
Думаешь, ну ты хоть раз сходи на живой концерт куда-то. На hurts на крайняк
Моя бывшая тоже слушала колхозную пургу. Пока я её не сводил на Hurts, Manowar в 2019 и прочее. Её вкус вырос на уровень
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 10 тра, 2025 21:09, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Бывает сбрасываю девахе My Immortal с 1 миллиардом просмотров с потрясающим вокалом Эми ли или шарон ден Адель из within temptation, а она тебе в ответ сбрасывает "мости" златы огневич.
Думаешь, ну ты хоть раз сходи на живой концерт куда-то. На hurts на крайняк
Ви б ще трохи порівнювали аудиторію. А Еванесценс вже стільки років, ті хто Май Імортал слухали в дитинстві вже дітей в школу повели
Бетон написав:Без обмежень это,конечно, лучшее, что есть. Но оно далеко, очень далеко от мирового уровня. Примерно, как укр кино от Голливуда. Это потому, что таланты в нашей стране тоже покупные
так нельзя оценивать искусство. это не авто или брендовые кроссовки, тут техника и популярность до писты. Произведение либо вызывает у вас нужные эмоции, либо нет.
Мне Паганини только в этом году зашёл. И толку с того что это мега раскрученная фамилия? кто его сегодня слушает? Это всё не показатели. Либо нравится либо нет, без чинов и имён.
Наоборот раскрученные артисты "давят" своим "авторитетом" начинающих, демотивируют их. Поэтому я стараюсь слушать каверы, чтобы у малоизвестных тоже была аудитория и мотивация.