Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:В мене відбитки не читаються смартфонами. Мені допомагають стальні гріфи
А що з обличчям робите, щоб теж не читалося?
Зранку телефон не впізнає
Арни и Лу Фериньо пиво и вино считали стимуляторами для усвоения белка из животной пищи А не алкоголем Деды, шо им ещё надо для счастья. Олива вроде тоже не по шариату жил.
The_Rebel написав:не приїхав на похорони своїх батьків з Англії (рік тому мама померла
Типу вон нічого по суті не написав. А те що якщо тебе не має в базі по відбитках, то можна їздити це факт. Так само як і факт що можна було їздити по пмж(вже і з біо) до того як цю лазійку прибрали, так могли запакувати, але якщо все було по закону то на обліку ти не стояв, і відпустили б. Тільки не надо тут про зле тцк, тай 500є в кармані на всякий випадок можна знайти відкупитись від дуже настирних.
Краще розкажіть випадок, як людину без біо, оприділили і запакували. Тільки без може і а може. А так: людина заїхала, на виїзді їй кажуть стій по такі причині...
The_Rebel написав:не приїхав на похорони своїх батьків з Англії (рік тому мама померла
Типу вон нічого по суті не написав. А те що якщо тебе не має в базі по відбитках, то можна їздити це факт. Так само як і факт що можна було їздити по пмж(вже і з біо) до того як цю лазійку прибрали, так могли запакувати, але якщо все було по закону то на обліку ти не стояв, і відпустили б. Тільки не надо тут про зле тцк, тай 500є в кармані на всякий випадок можна знайти відкупитись від дуже настирних.
Краще розкажіть випадок, як людину без біо, оприділили і запакували. Тільки без може і а може. А так: людина заїхала, на виїзді їй кажуть стій по такі причині...
Это если только на ПМЖ кто-то ехал и специально запаривался со снятием с ВО. А если кто-то в январе в отпуск поехал - то вполне стоял.
Причина проста: страна рождения в загранке - "эта страна". И дальше (уже в зависимости от настроения погранца) он может решить развлечься - и глянуть в базу МВД... https://www.pravda.com.ua/rus/news/2021/08/31/7305577/
BeneFuckTor В тому то й справа, що ніхто не ризикує перевіряти це. До речі, у мене також прописане місце народження в Україні, тож здогадатися неважко прикордоннику. А далі як це визначено, то згідно законів України дана людина вважається громадянином України, інші громадянства не враховуються
The_Rebel написав:BeneFuckTor В тому то й справа, що ніхто не ризикує перевіряти це.
До речі, у мене також прописане місце народження в Україні, тож здогадатися неважко прикордоннику.
То хай і не розказують вдвох тут небилиці - фактор і ксаос. Розумники.)
Місце народження, дійсно, теж додатковий фактор. Але основним вже практияно став біо. Втім, якщо таки ще в кого не біо, доб'ють по народженню.
Фактор, заїдь провір. І не роздавай вредних советів незнайомим людям, бо я вже казав ксаосу - хтось може бути злопам'ятним, і в когось із них будуть довгі руки. Я не про себе, якшо шо - твоїм порадам я, здається, чітко дав свою оцінку. Я про інших. Можеш на себе біду накликати. Думай, шо пишеш.
Ирландия великолепна. Я конечно рад, что дети там. Очень безопасно. Входные двери не закрываются на ключ. В школу дети ходят самостоятельно. Дочь изменилась, она стала раскрепощённой. Старшая очень быстро завела подруг. В первом классе в Киеве, систематически были слёзы, булинг.
Наша страна больна. Я не знаю методы лечения
Разница в общении директора ирландской школы и преподавателей с украинскими - пропасть или даже бездна. Всё настолько фрэндли, легко, мило
Бетон написав:Продукты: молоко, мясо, сосиски и прочее. Они на порядок качественнее.
Воздух- потрясающий
Это все так… но а цены какие? В этом году дважды был в Ирландии: на юге в Корке и на севере в Дроэде… ценники в супермаркетах превзошли даже соседний U.K., а вот что касается зарплат и доходов - у меня есть сомнения.