Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:Сидеть на выплатах в Германии, ещё можно понять. Зачем специально ехать на работу в это гестапо? Это вид самобичевания, разновидность невроза?
Класний текст! Супер. Всем немає часу поговорити з приятелем, який в Берліні зараз. Туди попасти було важко: він виїжджав через Крим, потім Прибалтику. Надали безкоштовне житло прямо в Берліні з умовою що вивчить німецьку мову (здається вже вивчив, треба спитати). Ну ось він втратив в Україні весь свій бізнес, але частину відновив в Німеччині (логістичний). В цьому випадку мабуть є реальний сенс. Спробую сьогодні переговорити, що в нього на сьогодні вийшло.
Ну а взагалі Eurostat же оприлюднив мару того, де поділося 4 чи 5 мільйонів Українців, там навіть доволі «екзотичні» країни. Мене приємно здивувала Румунія. А то все тут деякі панове, які я так думаю не були в Румунії, все про якихось циган писали. Румунія - Romania - назва походить від “Rome” - нащадки римської імперії. Племена «Даків» заселяли. Перший король Румунії - неймовірно розумна активна людина - походженням з німців. Ну ось туди влилося і досить багато українців.
Бетон написав:Сидеть на выплатах в Германии, ещё можно понять. Зачем специально ехать на работу в это гестапо? Это вид самобичевания, разновидность невроза?
Сидіти на соц допомозі у Німеччині, маючі дві руки, дві ноги - це тупік. Робота у Німеччині, мабуть, за своєю суттю нічим не відрізняється від роботи в інших країнах.
won написав:Ну то я ж вам і кажу: не вигадуйте і не робіть вигляд, що ми всі можемо переміститись у минуле і правильно змінити ім'я та прізвище при набутті нового громадянства у минулому. Історія не терпить умовного часу.
по біометрії ви - громадянин України, пройдіть сюди, сходьте з автобусу - все, ви далі не їдете.
Яке минуле? Машина часу? Я не веду мову про лазівку, я зазначаю, що існує легальна можливість, а саме: мова йшла, що людина при набутті громадянства, конкретно Німеччини, могла/може/буде взмозі легально змінити ім'я та прізвище і подорожувати в Україну і назад. Ідентифікувати людину лише за датою народження неможливо. Біометрику - паспорт мають в Україні лише ті, хто її отримував. Не знаю, як зараз, а у 2016 можна було отримувати не біометричний паспорт. Спокійно і легально. Термін дії паспорта 10 років, і до 2026 він є чинним. Треба мати всього на всього візу або дозвіл на проживання. Візи до ЄС, конкретно Польщі, після оголошення безвізу міг зробити більше, ніж кожен: навчання, робота. Спокійно і без проблем
Ну тобто ви своїми ж словами спростували бодай теоретичну можливість (актуальність) цієї вашої "геніальної" пропозиції (в абсолютній більшості випадків при оформленні доків різних всяких вимагається дійсний паспорт мінімум півроку, а краще рік), але вперто продовжуєте нести дичь.
Ітак, підсумуємо: легальних і головне - діючих в наших "реаліях на землі" (довбана русня) механізмів заїхати в Україну і гарантовано виїхати людині, яка народилась в Україні, має українське громадянство, але протягом життя отримала громадянство іншої країни, немає. Крапка.
Ми говорим про гарантованих, а не бабка надвоє гадала. Якщо не доходить, скажу іншими словами: ви буквально життя своє ставите на кон, коли в'їжджаєте в Україну. Думаю, ви би так не робили. А ви й не робите.))) Тіко другим вредні поради роздаєте. Не надо так. А то люди ж злопам'ятні бувають на світі.
xaos_3 написав:Не треба вигадувати ровера. Треба діяти відповідно чинного законодавства враховуючи свої права.
Ну то я ж вам і кажу: не вигадуйте і не робіть вигляд, що ми всі можемо переміститись у минуле і правильно змінити ім'я та прізвище при набутті нового громадянства у минулому. Історія не терпить умовного часу.
І то, ця лазівка, яку ви описали, практично вже неіснуюча, бо все давно біометричне, а по біометрії ви - громадянин України, пройдіть сюди, сходьте з автобусу - все, ви далі не їдете.
Яке минуле? Машина часу? Я не веду мову про лазівку, я зазначаю, що існує легальна можливість, а саме: мова йшла, що людина при набутті громадянства, конкретно Німеччини, могла/може/буде взмозі легально змінити ім'я та прізвище і подорожувати в Україну і назад. Ідентифікувати людину лише за датою народження неможливо. Біометрику - паспорт мають в Україні лише ті, хто її отримував. Не знаю, як зараз, а у 2016 можна було отримувати не біометричний паспорт. Спокійно і легально. Термін дії паспорта 10 років, і до 2026 він є чинним. Треба мати всього на всього візу або дозвіл на проживання. Візи до ЄС, конкретно Польщі, після оголошення безвізу міг зробити більше, ніж кожен: навчання, робота. Спокійно і без проблем
Хомякоид написав: Я якій країні чекаєте ? Можна в приват якщо таємниця. В мене після подачі повного пакету документів зайняло 1.5 роки
Та все у Польщі. Зможу подаватися під кінець 2026 року. Сам процес, в теорії, має пройти швидко, за пару місяців.
"Эти" новую мульку по слухам придумали: просто не отвечают на запросы иностранных учреждений. А без ответа на эти запросы - местное гражданство - не дают
wonxaos_3 тут підтримаю won. Мій друг і далекий родич не приїхав на похорони своїх батьків з Англії (рік тому мама померла, а в цьому році - батько), хоча має 2 громадянства (крім українського) - Угорщини та Великої Британії. Тож якби була якась можливість приїхати і потім виїхати, то він би скористався. Причому він емігрував ще на початку 10-х, тож велика вірогідність, що у нього ніколи і не було біометричного паспорту (цього точно не знаю). Але на канікули приїздив до України раз на пару років, то використовував угорський паспорт, адже до 3-х місяців у громадян ЄС безвізове перебування в Україні. П.с. Я так само завжди робив раніше. У мене навіть був досвід ще до великої війни коли я через Литву заїздив у Білорусь по українському паспорту, сідав на поїзд Мінськ-Київ також по українському, а виходив у Києві (укр. контроль саме в Києві був на цьому поїзді) вже по угорському. І виїздив потім без проблем по угорському, але зараз такий фінт не пройде