Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 415416417418419 ... 660>
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 21:38

Re: Психологія та інші цікавинки

Wirująświatła написав:послушай новую инструменталку
Потужна!👍
  Wirująświatła написав:посмотри видео выше с 7й минуты. простым языком о сложном.
там не много
Гляну трохи папіжжже...
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 21:45

Тут же, наче, кожен другий лендлорд?(чи балабол кожен другий

Wirująświatła написав:когда у человека не остаётся своих ценностей, он радуется тому, шо у соседа корова сдохла

А тим часом, я продовжую задавати ПРОСТІ питання, на які ЗА ЦІЛИЙ ДЕНЬ - жодної відповіді/комента!

Вловлюєш потужність форуму?🙃
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 21:51

Успіх написав:А тим часом, я продовжую задавати ПРОСТІ питання, на які ЗА ЦІЛИЙ ДЕНЬ - жодної відповіді/комента!

Згідно договору. Шо в договорі написано?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 21:59

Water написав:
  Успіх написав:А тим часом, я продовжую задавати ПРОСТІ питання, на які ЗА ЦІЛИЙ ДЕНЬ - жодної відповіді/комента!

Ніякого договору нема)))
Це Долярек мріє (колись) стати лендлордом з незданим недобудом . І хоче щоб його не озолотили з мінусовою дохідністю методом відкриття крану при виїзді))).

Люди он☝️ потирають руки, щоб ти, я, чи їх сусід "потрапив під колеса"...

І справді, … якась восьмикласна обмежено придатна думати свинота тут чіплялась 2.5 роки до людей , а тепер «а за що так зі мною?» :D

А тим часом, я продовжую задавати ПРОСТІ питання, на які ЗА ЦІЛИЙ ДЕНЬ - жодної відповіді/комента!

Бізнес-коуча найми. Звісно що платно. Він навчить,
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 22:20

Hotab написав:
  Water написав:

Ніякого договору нема)))
Це Долярек мріє (колись) стати лендлордом з незданим недобудом . І хоче щоб його не озолотили з мінусовою дохідністю методом відкриття крану при виїзді))).

Тоді достатньо за воду не платить.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 22:49

Faceless написав:........
Добре, що академіка Лисенка ви самі згадали.
Про "правду" (і інші радянські змі) я згадав в контексті ненаукової фантастики в області політики, економіки, історії і т п.
Також, якщо все так було потужно в совку з научпопом, як ви поясните, що от буквально на межі совка радянський народ так жадібно пристав на оте заряджання води від Чумака, на сеанси кашпіровського? Можна ще й ммм згадати? Все критичне мислення, освіта, просвітницька робота от разом випарувалися? А може їх таки й не було, і Капицю з Ландау слухали і читали долі відсотка населення?

Академика Лысенко я и не забывал. И хорошо помню статьи о генетике и кибернетике в советском "Философском словаре" (издания 1953?) и репризу Райкина о "продажной девке империализма".
Советские СМИ фантастку не писали. Факты они сообщали, в общем, правдиво. О некоторых, правда, умалчивали. Вот трактовки событий... Это да. Но трактовки политсобытий у всех часто достаточно одиозные.
Об экономике писали обычно правду. То, что темпы роста постоянно снижались было хорошо заметно. Помню в пионерско-комсомольском детстве считал, через сколько лет мы "догоним Америку" - цифра постоянно увеличивалась. Об истории не помню, чтобы в газетах вообще писали. Разве что к датам революции и войны. Но там особой фантастики не было.
То, что "Все критичне мислення, освіта, просвітницька робота от разом випарувалися", объясняется достаточно легко.
1. Во всём мире масса пока что легко верит в фантастические методы решения проблем. Свеженький пример - выбор Трампа президентом. Тоже народ поверил в сказку.
Точно так же народ у нас в 1991 поверил во "2-ю Францию".
2. "В года разлук, в года смятений" народ (массы) хватается за любую надежду. Так же было и в ВОВ, когда "внезапно" наполнились храмы и люди, до этого и не вспоминавшие о боге, вдруг поверили и начали молиться и ставить свечки, чтобы муж, отец, брат выжил на фронте и вернулся домой. Не было какой-то реальной надежды и люди хватались за соломинку. В такое время многим не до критического мышления.
А МММ это вообще из другой оперы. Народ совершенно не был подкован экономически. Даже в "передовых странах", где люди выросли в этом, и даже сейчас случаются финансовые пирамиды. А у нас так тем более, при этом и законов никаких не было. Вы ещё вспомните, сколько людей у нас пролетело и потеряли немалые деньги с недостроенными домами.

И да, я никогда не писал, что в Союзе прямо все были "умненькими-благоразумненькими" и вообще академиками. Законченное средне и даже высшее образование ещё ничего не гарантирует.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 23:41

Social interactions are proposed to be a basic human need, analogous to other fundamental needs such as food consumption or sleep.1 Indeed, feeling insufficiently connected to others is associated with profound and lasting negative consequences on physical and mental health, even leading to increased mortality.

The negative effects of physical distancing and social deprivation might be particularly profound for adolescents (aged 10–24 years).3 Adolescence represents a sensitive period for social interaction.4 In this Viewpoint, we discuss evidence that human adolescents are hypersensitive to social stimuli and to the negative effects of social exclusion.4 We review animal models that show extreme forms of social deprivation, including complete social isolation during adolescence, which have damaging effects on brain and behavioural development

The importance of obtaining peer social approval increases and peer influence is heightened in adolescence.7, 8, 9, 10 Indeed, adolescents are markedly more sensitive to peer acceptance, rejection, and approval than are children or adults.11, 12, 13 This reorientation towards peers facilitates young people's development into independent adults, enabling them to foster a more complete sense of social self-identity, at the same time as building stronger affiliations with their peer group.14 Simultaneously, cognitive abilities such as self-referential processing,15 executive control,16 and mentalising, improve across adolescence, enabling young people to better understand other people's minds and take others' perspectives.16 The development of high-level cognitive processes provides adolescents with the mental machinery to reflect on themselves and other people and to navigate social networks that start out as unstable and less reciprocal and gradually become more refined and reciprocal throughout adolescenc

Adolescence is also a period of heightened vulnerability to mental health problems, with 75% of adults who have ever had a mental health condition reporting that they first experienced symptoms before the age of 24. There is evidence that problems with peer relationships, peer rejection, bullying, and loneliness are risk factors for the development of affective conditions such as depression in adolescence.27, 28 Conversely, high quality peer relationships appear to protect against mental health problems and strengthen adolescent resilience.29 It follows then that widespread changes in the social environment, such as enforced physical distancing and reduced face-to-face social contact with peers, might have a substantial effect on brain and behavioural development during adolescence.

полностью статья здесь https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7292584/
там же снизу ссылки на исследования
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 23:53

Це все від нервів!©(стресів)

Wirująświatła написав:с 7й минуты

Ледве осилив))
До кінця :D

І що я хочу сказати:
1. Так, майже всі хвороби йдуть від нервів/стресів.
2. Мені(як мабуть, і більшості) - пох, як саме те, чи інше "правильно називається/має назву", а цікавить, як саме/якими способами лікувати, чи ЗАПОБІГАТИ тій, чи іншій "нервовій хворобі/стресу" і т.п.?
(типу, умовно - з'їж шоколад і тобі стане легше/попре позитив! Чи - випий "сотку" і - буде ще краще! :mrgreen: Але тимчасово!) :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 23:57

Успіх написав:Мені(як мабуть, і більшості) - пох, як саме те, чи інше "правильно називається/має назву", а цікавить, як саме/якими способами лікувати, чи ЗАПОБІГАТИ тій, чи іншій "нервовій хворобі/стресу" і т.п.?
так далеко наука ещё не дошла. у меня есть кое какие мысли, если бы шло обсуждение я бы их в контексте высказал. А без обсуждения только в личку.
  Успіх написав:Чи - випий "сотку" і - буде ще краще!
потом буду блевать полвечера. разве что в эти моменты физически забуду то, ради чего пил.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 17 тра, 2025 00:03, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 00:02

Re: Психологія та інші цікавинки

Water написав:Згідно договору. Шо в договорі написано?
А що там не зрозуміло написано?(якщо ви читали)
От УМОВНО по договору(яким всі знають можна підтертись :mrgreen: ) написано, що має оредар сплатити оренду "до 3-х днів"...
А орендар вам каже на третій день, що "бла-бла-бла, хтось там з родичів попав в лікарню... тож віддав родичу гроші... тому почекайте ще БУДЬ ЛАСКА, тиждень - і я вам точно заплачУ!!!"

Ваші дії?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 415416417418419 ... 660>
Форум:
+ Додати