|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Суб 24 тра, 2025 00:51
кольцо для пролистывания видео, музыки, фото, сайтов и т.д. с 12й минуты
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 24 тра, 2025 06:02
Banderlog написав: Water написав:Це ви з точки зору електрика? Питання вирішував, АЛЕ без хабарів. Система побудована так, шо дешевше і швидше дать, чим мудохатись, АЛЕ це не наш мєтод.
З точки зору бжоловода 
З бджолами у мене якось не склалось. а щодо електрика, то підключіть щось серйозне і побачите що і там дешевше і швидше... і держава тут ні причом. Вже все давно приватне. Но якось, ні з того ні з сього зявляється корупція
Так націоналізували, яке приватне? Серйозне підключав декілька разів, причому теж саме й газ, можу розповісти багато чого, але це все деталі, головне шо це система побудована так, шо вирішити питання дешевше, ніж боротьба з системою.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 тра, 2025 07:18
Water написав: Banderlog написав: Water написав:Це ви з точки зору електрика? Питання вирішував, АЛЕ без хабарів. Система побудована так, шо дешевше і швидше дать, чим мудохатись, АЛЕ це не наш мєтод.
З точки зору бжоловода 
З бджолами у мене якось не склалось. а щодо електрика, то підключіть щось серйозне і побачите що і там дешевше і швидше... і держава тут ні причом. Вже все давно приватне. Но якось, ні з того ні з сього зявляється корупція
Так націоналізували, яке приватне? Серйозне підключав декілька разів, причому теж саме й газ, можу розповісти багато чого, але це все деталі, головне шо це система побудована так, шо вирішити питання дешевше, ніж боротьба з системою.
Не в курсі випав трохи з мирной жизні. Хіба все націоналізували? Що од бабакова забрали ще повірю, но решту... Потом там окрім обленерго є енергопостачальні компанії які створені для демополізації ринку і хз чим займаються.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 тра, 2025 11:42
Banderlog написав: Water написав:....... це все деталі, головне шо це система побудована так, шо вирішити питання дешевше, ніж боротьба з системою.
Не в курсі випав трохи з мирной жизні. Хіба все націоналізували? Що од бабакова забрали ще повірю, но решту... Потом там окрім обленерго є енергопостачальні компанії які створені для демополізації ринку і хз чим займаються.
Не принципиально. Главное Water сам написал.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 24 тра, 2025 12:12
ЛАД написав:Не принципиально. Главное Water сам написал. Така система в нас і такі ми самі. Говорив я 20р тому з одним прокурором, доречі кримським, каже- от всі ми ніби проти, а уяви ситуацію, що твій син по пяні попав в аварію і збив людину, а він може помогти помякшити, даш ти гроші?
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 тра, 2025 12:56
Banderlog написав: ЛАД написав:Не принципиально. Главное Water сам написал. Така система в нас і такі ми самі. Говорив я 20р тому з одним прокурором, доречі кримським, каже- от всі ми ніби проти, а уяви ситуацію, що твій син по пяні попав в аварію і збив людину, а він може помогти помякшити, даш ти гроші?
Голову на отсечение не дам, но думаю, что "такі ми самі" не только в Украине, но и во всём мире. Не уверен, что найдётся много людей, которые в ситуации "син по пяні попав в аварію і збив людину" скажут: "Сам попал, сам и отвечай. Меня это не касается." Не уверен, что и сам бы так сделал. Скорее, нет. В том и сила системы, что она должна как можно меньше зависеть от отдельных людей.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 24 тра, 2025 13:59
ЛАД написав:В том и сила системы, что она должна как можно меньше зависеть от отдельных людей.
ну я про це саме пишу.) Проблема тільки в тім що сама система мінятись не буде. Тому і закледено принцип незалежних гілок влади. Но після того як забрали депутатську недоторканість, воно не працює.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 тра, 2025 14:27
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 24 тра, 2025 15:02
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 24 тра, 2025 15:56
ЛАД написав: Banderlog написав: ЛАД написав:Не принципиально. Главное Water сам написал. Така система в нас і такі ми самі. Говорив я 20р тому з одним прокурором, доречі кримським, каже- от всі ми ніби проти, а уяви ситуацію, що твій син по пяні попав в аварію і збив людину, а він може помогти помякшити, даш ти гроші?
Голову на отсечение не дам, но думаю, что "такі ми самі" не только в Украине, но и во всём мире. Не уверен, что найдётся много людей, которые в ситуации "син по пяні попав в аварію і збив людину" скажут: "Сам попал, сам и отвечай. Меня это не касается." Не уверен, что и сам бы так сделал. Скорее, нет. В том и сила системы, что она должна как можно меньше зависеть от отдельных людей.
Ви вірно міркуєте, тому-що ми всі учасники системи. Чому син Васі попав по-п`яні? Тому-що алкоголик. Хто алкоголику видав ВП? Папа купив... Чи купив би тато посвідчення де-небудь ще у світі? Звісно шо десь би ще купив. Але в цивілізованих странах IMHO ні. Тобто, ми не то що не цивілізована страна, ми десь Еритрея, Сомалі.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
|