Дякую )
|
|
![]() Re: ПриватБанкПо ходу, тропинка по выводу денег с кредитки через депозит прикрыли)))
Чтоб расторгнуть депо и вывезти кеш на карту для выплат - нужно 1 мес промариновать деньги) А нет - возвращаются только на кредитку.
![]() Re: ПриватБанкmoveton, на іншому форумі відписувались, що можна було не чекати 28 діб... Тепер, начебто, виправили це.
![]() Re: ПриватБанкmoveton, нет. Всё как обычно. По тихому стало давать, по тихому и починили.
![]() Re: ПриватБанкПопередження для всіх, хто має справу з ПриватБанком — особливо для пенсіонерів і їхніх родичів
Моя родина стала жертвою бездушної бюрократії та байдужості банківської системи. Мати довірила мені право розпоряджатися її коштами — все було оформлено офіційно, через нотаріуса. Довіреність перевіряли чотири юристи. Усі вони підтверджували її дійсність. Та коли настав критичний момент — зняти кошти, необхідні для операції, — ПриватБанк почав вигадувати нові й нові перепони. Спочатку їм не сподобалася копія довіреності, хоч вона була завірена нотаріально. Потім — зачепилися за формулювання: мовляв, в довіреності не вказано конкретно "розривати депозит", хоча загальна формулювання "розривати договори" та "отримувати всі належні кошти" цілком охоплює цю дію. Два тижні. Два тижні зволікання через нікчемні формальні приводи. Два тижні, коли кожна година була на вагу життя. Ми втратили найцінніше — маму. Вона померла, не дочекавшись операції. І все це — через зволікання банку. Тільки п’ятий юрист знайшов ту мікроскопічну юридичну зачіпку, яка за версією банку нібито давала їм підставу блокувати доступ до маминих коштів. Не через шахрайство. Не через сумніви в довіреності. А через дріб’язкову, штучну придирку до формулювань. Я звертаюся до всіх: ніколи не довіряйте ПриватБанку, особливо коли мова йде про здоров’я чи життя ваших рідних. Для них це лише документи, печатки і фрази. А для нас — людське життя.
![]() vladislavlvov Прошу прийняти мої співчуття. Тримайтеся.
Щодо довіреностей, то колись нотаріус казала, що жодна не є універсальною, у різних банків свої вимоги і хтось приймає, хтось - ні, приносьте тексти з банків. Приват оформлює власні довіреності, тож, якщо змога, краще робити це в самому банку. У мене таке було з довіреністю для посольства, довелося переробляти. Ще взяв за правило: ніколи не довіряти юристам, особливо адвокатам, краще розібратися і зробити самому. На жаль, це не поверне Вашу маму... Світла їй пам'ять! Бережіть себе!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|