Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 17181920>
Повідомлення Додано: П'ят 04 лип, 2025 19:59

Законопроект №13423: Небезпечна ініціатива для оборонного сектору
Ірина Фріз / Iryna Friz про законопроект №13423:
Це індульгенція для корупціонерів з барського владного плеча”.

https://www.facebook.com/eskharkiv/post ... 043144629/
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2369 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 04 лип, 2025 22:54

В Харкові ресторанний бум.
https://dumka.media/ukr/suspilstvo/1751 ... rchuvannya
Це, звичайно, добре, але ж, напевно, не тоді, коли ворог в 40 км, має всі засоби ураження, до того ж, ворог, якого хлопці на фронті стримують титанічними зусиллями. Приблизно зрозуміло, хто ходить по тих рестораціях - переважно оті категорії, про які я пишу в цій темі і які мали бути мобілізовані першими.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 00:28

Навіть у 2-у світову, скільки накоїли нквдисти, але навіть тоді, я чув, що половина поліцейських була відправлена на фронт, а їх замінювали жінки та непридатні. Ото є програма речдок про злочини, там розповідали якось.
А Зєля толком не відреагував на петицію щодо мобілізації поліцейських - дав якусь відписку, хоча підтримка петиції була шалена. Вони навчені, здорові, давали присягу, більшість, навіть двічі, і коли служили в армії, і коли пішли в менти, присягались захищати народ!
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 02:24

hxbbgaf А особисто Вас мент колись захистив? А може Ви точно знаєте кого він захистив (допоміг без хабаря) з родичів або знайомих?
Visky

Подякував: 183 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 09:02

Hotab написав:hxbbgaf

Ну. ми ж хочемо виграти війну?

І що для цього робите? Де висновок ВЛК?

В Дубровніку
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 10:04

Visky написав:hxbbgaf А особисто Вас мент колись захистив? А може Ви точно знаєте кого він захистив (допоміг без хабаря) з родичів або знайомих?

Не знаю. Але ж по Конституції вони теж повинні, ще й самі присягались. Для початку можна було б хочу прийняти відповідний закон, половину розбронювати і вручити повістки, вилучити табельну зброю та забрати посвідчення, якщо відмовляться, далі вже справа техніки, закон має бути для всіх один. Я думаю, якщо вони настільки знахабніють, що підуть на силове протистояння у відповідь на намагання відправити їх виконувати свій обов'язок, то народ це так зачепить. що він сам з ними розбереться (народ на них злий вже давно, навіть не десятиріччя, сторіччя і не одне їх діяльність у нас була спрямована не на захист народу як на Заході, а на знущання з нього), і вони це прекрасно розуміють, тому більшість на це не піде і до того не дійде.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 10:09

Он Третьякова, здається, розповідала, із силових пенсіонерів 43-60 в ЗСУ тільки кожен 40-й, ще й 85% не працює і дофіга отримує гігантські спецпенсії. Так має бути під час екзистенціальної війни?
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 13:11

Стаття 24 Конституції України гарантує рівність перед законом для всіх громадян. Це означає, що всі громадяни мають рівні конституційні права і свободи та повинні бути однаково підпорядковані законам, без привілеїв або обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, політичних або інших переконань, походження, майнового стану, місця проживання або інших ознак.

Ось звідси все і пляше, якщо для всіх мобілізація до 60, якщо дозволяє здоров'я, то так має бути для всіх, те ж і з пенсіями, вони мають рахуватись для всіх за однією формулою. І без винятків у вигляді силовиків, відставників, чинуш...
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 19:21

02 липня 2025, середа, 12:16

Модель OnlyFans заявила, що правоохоронці знайшли в неї вдома та забрали $200 тис., які вона тримала для сплати податків та вимагали дати $100 тис. хабара
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 08 лип, 2025 20:20

hxbbgaf написав:
  Visky написав:hxbbgaf А особисто Вас мент колись захистив? А може Ви точно знаєте кого він захистив (допоміг без хабаря) з родичів або знайомих?

Не знаю. Але ж по Конституції вони теж повинні, ще й самі присягались. Для початку можна було б хочу прийняти відповідний закон, половину розбронювати і вручити повістки, вилучити табельну зброю та забрати посвідчення, якщо відмовляться, далі вже справа техніки, закон має бути для всіх один. Я думаю, якщо вони настільки знахабніють, що підуть на силове протистояння у відповідь на намагання відправити їх виконувати свій обов'язок, то народ це так зачепить. що він сам з ними розбереться (народ на них злий вже давно, навіть не десятиріччя, сторіччя і не одне їх діяльність у нас була спрямована не на захист народу як на Заході, а на знущання з нього), і вони це прекрасно розуміють, тому більшість на це не піде і до того не дійде.
У мене переконання, що скрізь вони захищають не народ, а владу, навіть опосередковано, коли "наводять порядок"
Visky

Подякував: 183 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 17181920>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему