jump написав:Тарас Чмут: За правду знімають з посад, людям обнуляють кар'єру
В нинішній розмові з УП Чмут вдається до метафори, порівнюючи ситуацію в країні та на фронті з кораблем, що тоне. Влада потрошку вичерпує з нього воду, але корабель все одно йде на дно.
"Росіяни швидші на полі бою, аніж ми. Вони швидше трансформують свою систему управління армією, вивчають уроки поля бою сучасної війни", – запевняє Чмут. І на питання, чи сьогодні представники військового та політичного керівництва України адекватно реагують на поточні виклики, заперечно хитає головою.
В новому інтерв'ю "Української правди" Тарас Чмут розповідає про страх командирів доповідати нагору правду про втрачені позиції.
Vadim_ Вадім, ви як вважаєте, під час війни купувати нерухомість, це нормально? Я маю на увазі не для власного проживання замість знищеного війною, а для отримання вигоди. Можее краще все задонатити на перемогу? Як ви вважаєте? А то я не маю твердого переконання в цьому питанні. 😅
Фактично прямим текстом твердження від Буданова та пояснення Чмута, що рфії потрібна пауза (перемир'я), а Україні ні. Але маємо таку картинку: Україна (та партнери) виступає за перемир'я, рфія відмовляє. Матриця.. _________________________________ *– У лютому цього року голова ГУР Кирило Буданов заявив, що стратегічна мета Росії – це відновлення імперії, яке не може відбутися без повного поглинання України. Але РФ розуміє, що воєнним шляхом швидко досягти цього нереально, тому їм потрібна пауза. Які твої оцінки стосовно можливого припинення бойових дій?
– Абсолютно погоджуюся з усім. Це дійсно можливо. І я не знаю, добре це чи погано, бо, з одного боку, ми втомилися, ми як країна втомилися. І чим далі, тим важче і гірше. Але з іншого боку, як сказав Буданов, і це повністю правда, Росія не зупиниться, вона теж відпочине, ОПК розкачаний і працює на максимумі, вони зроблять висновки, перепочинуть, доукомплектуються. Буде якийсь спалах – і вони підуть знову. Ми за цей час не підготуємося.
– Розсваримося?
– Точно. Ми ще не підпишемо якоїсь домовленості, а вже почнуться виборчі процеси. І це дуже страшно.
Я не знаю, яке тут правильне рішення, що треба робити. І я не заздрю тим, хто приймає це рішення. * (С)
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 10 лип, 2025 08:47, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Vadim_ Вадім, ви як вважаєте, під час війни купувати нерухомість, це нормально? Я маю на увазі не для власного проживання замість знищеного війною, а для отримання вигоди. Можее краще все задонатити на перемогу? Як ви вважаєте? А то я не маю твердого переконання в цьому питанні. 😅
вітаю. сьогодні їхав на роботу, дивлюся - тротуари в центрі міста заставлені паками з тротуарною бруківкою, будуть міняти. гадав, пательні, барабани, стадіони та бруківка залишилися ще в 2022-23рр, але ж ніт. вважаю, краще було б задонатити на перемогу. але в такому випадку менше спиздити вийде. а зе-влада свого не упустить.
Hotab написав:whois2010 Може там які інші механізми, типу «місцевий бюджет Києва» (а тут він мабуть профіцитний), з нього не можна на оборону?
хз як вони ділять потоки. але місцеву тероборону, яка зараз реально воює і комбати якої через день звертаються за допомогою, що ОВА, що міська влада, мусили б підтримувати, а не кубометри бруківки укладати. Та що там казати, якщо в Покровську виділені і розпиляні кошти на цей рік на тротуари, озеленення і т.і.
_hunter написав:>>> Якщо з 1750 осіб - 175 служать - то претензій до цієї групи бути не повинно, ну да. А Якщо з 1750 осіб - 175 не служать - то претензій до цієї групи бути повинно,
Дозволь поцікавитись до кого повинно бути більше претензій До групи в якій з 654 000 - 654 000 не служать чи до групи в якій 1750 - 175 служить?
Разрешаю -- первая группа тоже официальное разрешение получила?
Пропагандиста-журналюгу Буткевича, який називав всіх критиків тцк та бусифікації "тварюками" та "мразями" - бусифікували Його дружина тепер постить сльозиві історії що її чоловік напівмертвий інвалід, має проблеми з сітківкою)). І взагалі його раніше в тцк дуже хотіли списати, тільки він сам непогодився а випросив собі статус обмежено придатного, щоб служити на півставки в ГУР. Це зрада чи карма? ))
_hunter написав:>>> Якщо з 1750 осіб - 175 служать - то претензій до цієї групи бути не повинно, ну да. А Якщо з 1750 осіб - 175 не служать - то претензій до цієї групи бути повинно,
Дозволь поцікавитись до кого повинно бути більше претензій До групи в якій з 654 000 - 654 000 не служать чи до групи в якій 1750 - 175 служить?
654 тис це що за цифра? ділимо Україну на якість уявні групи? а з групи власників прізвища Ющенко скільки відсотків служить? а група учасників фан-клубу "Спорткари України" вписується у 10% тих що служать? А як щодо гольфістів та яхтсменів?)) Для початку треба визначитись щодо екзестинційності, одвічного ворога, "бо_буряти", "загроза державності" і т.д. Якщо ці терміни не просто пропагандистська маячня - тоді клоуни, футболісти і журналісти-соросята повинні йти лісом а не подаватись на бронювання. Можна безкінечно дивитись на три речі: як тече вода, як горить вогонь і як будівельник з песікотом та шаманом виправдовують будь-які тупі зашквари влади, перекидуючи вину на звичайних громадян, тобто пардон - клятих ждунів/совків/ухилянтів/корисних ідіотів/брехунів/агентів кремля))