В Україні планують об’єднати всі чинні види соціальної допомоги в один. Виплачувати допомогу планують уже з наступного року.
Дивися повний текст
В Україні залишать лише один вид соціальної допомоги

| 

| 

В Україні залишать лише один вид соціальної допомоги Пропонуємо до обговорення: 

Дивися повний текст В Україні залишать лише один вид соціальної допомоги  Ця, Жолновіч цим порушить права багатьох людей. Будуть масові звернення до ЕСПЧ.  

Ось наприклад мені, навіщо ця базова допомога, яка залежить від доходу тих зі мною прописаний, та якщо я піду працювати, теж буде зменшуватися. Мені, як інваліду з дитинства ( тому хто отримує гарантовані соц.допомогу та пенсію по втраті годувальника) це не вигідно. А для них це економія коштів. Підміна понять та т.з. "реформа"( афера) від Мін.соц. політики. 
  Туфта...Лучше скажите , как такое возможно в государстве что инвалид с детства не получает пенсию по потере кормильца, только потому что не найдет стажа...И живёт на нищенские 3038... 

Один человек уклонялся, получал з-ту в конвертах, а другой честно работал в шахте, например - после выхода на пенсию государство первому оказывает фин.поддержку, а второго считает обеспеченным и лишает льгот. Первый всю жизнь хитрил, а второй вносил в экономику свою лепту. В итоге: хапугу на пенсии защищают, а честному отказывают. Я считаю, что пора мин.соцполитике разобраться с этой проблемой и таких многочисленных случаях уже на законодательном уровне. 

Шановна Олено! Ось куди можна звернутися: Державна підтримка: Управління соціального захисту за місцем фактичного проживання — подають заяву на пільги та додаткову допомогу для людей з інвалідністю. Субсидії — оформлюються навіть за орендоване житло. Зараз діють спрощені умови. ВПО (якщо Ви переселенка) — надається грошова допомога щомісяця, додатково до пенсії. Гуманітарна допомога: "Карітас Україна", "Право на захист", "Червоний Хрест", "Людина в біді" (People in Need) — допомагають продуктами, гігієною, ліками. Деякі міжнародні фонди виплачують грошову допомогу (2200–6600 грн одноразово) — залежно від ситуації. Що потрібно зробити: Звернутися в місцевий ЦНАП або УПСЗН (можна телефоном або особисто). Зареєструватися у волонтерських чатах чи Telegram-каналах гуманітарних ініціатив у Вашому місті. З повагою, 

| 

| 
        |||||||||||||||||||||||||||||