Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Цікаво. Користуюсь щільно пару років. Акумулюю гривню протягом місяця на Назбиратусі для погашення кредиток, бо зручно відправляти СЕПом та р2р. Кількість операцій близько півсотні на місяць, суми як у користувача з Карткового клубу. Було норм. Якби ще дебетку до кредитки, але це не критично
novichok написав:Цікаво. Користуюсь щільно пару років. Акумулюю гривню протягом місяця на Назбиратусі для погашення кредиток, бо зручно відправляти СЕПом та р2р. Кількість операцій близько півсотні на місяць, суми як у користувача з Карткового клубу. Було норм. Якби ще дебетку до кредитки, але це не критично
Бо банк бачить куди Ви відправляєте кошти, якщо по Сепу, тимбільш тримаєте на депозиті
Amethyst написав:там на мабілу від БВР розсилка з посиланням, як на мене, на якійсь лівий сайт типу хххх.in.ua прийшла... Думаю, треба проігнорити!!
а що саме вказано у розсильці?
Поговорив з сапортом. Це реклама застосунку Сільпо, з лендінгу на хххх.in.ua, цікава для нових клієнтів...А старички типа мене просто бояться всяких лівих реєстрацій на незрозумілих сайтах