у Чорноморську відновили десь 00.20 03/09/25
у мене приватний сектор-не вимикали взагалі
|
|
![]() Вісті с полів. Забирав сьогодня холодильник на Дорошенка, метрів сто до головпоштамту. Віддавалр власниця квартири, але в квартирі на моменті був орендар. Поцікавтеся. Оренда 400 дол двушка, Ремонт ХЗ не роздивився Білі стіни, на підлозі такий собі ламінат. Столярка середненька.
Квартира вікнами в подвір"я. Сходи такі раніше використовувала прислуга. ![]()
Ще додам один мінус старого фонду. Зараз живу на 2 міста - одне з них в західній Україні у близьких родичів в квартирі хрущику, де давно ніхто не жив. Так ось... таргани!!! Хоч я їх винищую, але коли приїжджаю їх знову повно. Просто весь будинок кишить ними. Ввечері видно навіть як вони перебігають від квартири до квартири по коридорам. Тому що в старих будинках неодмінно буде високий відсоток неблагополучних квартир. Тож у мене дилема відпала що брати - я міг купити вже з ремонтом старий фонд, але довелося ризикнути і взяв новобуд за 1000 з поставкою через півтора року в невеликою розстрочкою. Забудовник Галицький двір. І все із-за тарганів) А нове без ремонту зараз у такій же прицентральній локації як у мене - від 1300-1400. Отакі жахливі ціни. Це місто Мукачево. Ужгород приблизно так само. Що буде з цінами після війни незрозуміло, адже до неї ціни були по 600-700 і великого ажіотажу не було. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ну і про парковки з 90-х - це чиста правда)) Чувак колись підсипав трохи щебеню на глину біля клумби і все - тепер тільки його корч в тому місці може паркуватися. І так зайнято усі місця біля будинку, вільна лише одна пішохідна доріжка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|