Знайомі недавно "познайомилися" з медициною в Канаді. От де зʼявляється ностальгія за Україною.
14 годин в емердженсі в очікуванні, щоб отримати просто знеболюючі і відправитись додому, може пройде а не пройде то знов швидку викличете
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЗнайомі недавно "познайомилися" з медициною в Канаді. От де зʼявляється ностальгія за Україною.
14 годин в емердженсі в очікуванні, щоб отримати просто знеболюючі і відправитись додому, може пройде а не пройде то знов швидку викличете ![]() Еміграція, заробітчанствоЦе ще дуже дешево як на Європу. 3 штуки євро щоб екстрено полікувати запалений зуб в Італії наприклад ![]() Ваш кеп каже: На тривалість життя впливають також: екологія Стреси Харчові звички Шкідливі звички Підтримка фізичної активності Медицина більшості людей в нашій країні може бути і не треба- помруть ще до першого звернення в лікарню Особливо десь в селах, де ветеринар ближче ніж сімейний лікар ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоДумаю більше впливають харчові звички. І бухають менше Загалом окрім стоматології є й інший досвід спілкування з медичною махіною що в Італії що в Гіспанії. І на їх фоні ми виглядаємо ну ду-у-у-у-же непогано ![]() Це цікаве питання, яке має просту відповідь. Я щоденно спілкуюся з одногрупником. Він одночасно найвідоміший в Україні фахівець з дуже вузьких питань будівництва і садовод. Він мені щодня розказує, якою отрутою бризкає виноград, якою горіхи, якою груші, якою рози. Отрути надзвичайно ефективні: завалять і слона, а не те, що гусінь. Так ось за його порадою я шукав у Франції хоч щось з переліку жахливих унікально-ефективних отрут. Немає нічого. Все заборонено для застосування! Все заборонено для застосування! Є в продажу якихось два дитячих засоби і все. Ну і друге, чим всі пишаються. Свинина. Всі пишаються дешевою свининою. Ага. В мене приятель Леонід спочатку торгував на ринку свининою. Яку сам не їв, мені не давав і дітям заповідав не їсти. Звісно і сам тих свиней не вирощував ніколи. Блокнотик: в ньому адреси телефони та імена «хіміків»… Вся свинина вирощена на хімікатах. Свиня від хімікатів розбухає до «товарного виду» за 6 місяців. Це при тому, що її треба вирощувати на нормальному харчуванні не менше 1 року. Торгівля отруєним мʼясом йшла так добре, що відкрив магазин (а раніше мав прилавок). Потім відкрив парикмахерську: це все інвестиції з свинячої отрути. Тиждень тому відкрив магазин одягу. Ну ось вам і «+20» років життя. Все просто. Якщо людей з дитинства оточував «Дуст» - від чого загинуло все на світі, то які «+20» можна хотіти? В своєму шкільному дитинстві - будинок майже в центрі міста був - я памʼятаю водилися в маленькій калюжі - типу мікроскопічне озерце - черепахи, виловлювали «Дафнію» для акваріумів, їжаки бігали під ногами, ходили «на балку» збирали гриби - рижики. Все отруїли…. Ну і на останок: ніде за кордоном ви не купите в аптеці антибіотики. Ні в США, ні в Туреччині, ні у Франції… Там не даремно застосовано слово «АНТИ». А «біо» - то все живе. ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЯ тоже ем только баранину и телятину
Как завещал мне имам Хабиб в мечети Аль-Хамид в одном известном в узких кругах городе.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|