Акторка фільмів для дорослих Юлія Сенюк із Львівщини, яка відома під псевдонімом Джозефіна Джексон, повідомила, що виїхала з України. Причиною рішення вона назвала кримінальне переслідування дівчат із пов’язаною діяльністю.
«Навіть більше – немає людини на території України. Коли я побачила, який трешак почав робитись з тими обшуками в дівчат, вирішила піти від гріха подалі. Не бачу сенсу сидіти в країні, де закон садить за голе фото в телефоні.
В Україні Юлія Сенюк долучалась до благодійності та допомагала військовим, зокрема проводила збори, знялась з пораненими військовими для благодійного календаря. Вона є амбасадоркою реабілітаційного центру «Титанові» та каже, що через від’їзд не зможе стабільно підтримувати їх на заходах.
«Я через це тепер не можу стабільно підтримувати хлопців з Титанових на їхніх заходах та ініціативах, бо не в Україні. Я є амбасадором і відчуваю певну відповідальність в цьому плані, що моя присутність важлива там», – написала Джозефіна Джексон.
Це поки ми, напевно, єдина в світі країни (хіба що якісь дикуни ще), де за порнуху можуть впаяти строк як за вбивство і можна загриміти навіть за те. що комусь надішлеш своє фото без комерційних цілей. Не хочуть хапуги чинуши і силовики відмовлятись від цієї годівниці. І суботники, і при ділі. Дуже зручно.