|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:07
Bolt написав: барабашов написав:А тым часом лира вже дэшэвшэ грывны Бо били прыймають у Стамбули пА 41.7 Сыни продають пА42 и знайды ще дэ. Семёныч - раскрой тайну сверхдоходов, позволяющих молодому офицеру-командиру бронепоезда по ВУС трескать то в ресторане стейки за бешеные эвро, то устрицы запивать Вдовой Клико(пА 2эвро баттл) И это мы ещё затраты на топливо в Прадо 4,0 на номерах ВС(Днепр???) при таких сумасшедших пробегах не рассматривали.
И стоимость проезда по платным французским автобанам. 😎
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8868 раз.
- Подякували: 5618 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
9
7
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:15
барабашов написав:А тым часом лира вже дэшэвшэ грывны
Картковий у Моні 1 ліра=1.0041 гривень, тиждень назад був 1.0051
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 265 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:20
барабашов написав:А тым часом лира вже дэшэвшэ грывны Бо били прыймають у Стамбули пА 41.7 Сыни продають пА42 и знайды ще дэ. Семёныч - раскрой тайну сверхдоходов, позволяющих молодому офицеру-командиру бронепоезда по ВУС трескать то в ресторане стейки за бешеные эвро, то устрицы запивать Вдовой Клико(пА 2эвро баттл) И это мы ещё затраты на топливо в Прадо 4,0 на номерах ВС(Днепр???) при таких сумасшедших пробегах не рассматривали.
Чисто як в КВН: коварне запитання: «Чому єврея з Дніпра турбує курс турецької ліри до шекеля, якщо автор питання ніколи не був в Туреччині, ніколи не був в Ізраїлі?» Це замість нього як сказав пан Вадим «ИИ» задан питания? Ну реально цікаво!
-
akurt
-
-
- Подякував: 4216 раз.
- Подякували: 1548 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:32
Bolt написав:И стоимость проезда по платным французским автобанам. 😎
Правильне кваліфіковане запитання. Відповідаю: - є сайт, де можна подивится, скільки буде коштувати проїзд по платним швидкісним дорогам Франціі (там дозволена швидкість 130 км/год). - я подивився: від Тулузи на берег протоки Ла Манш - щоби помахати рукою королю Чарльзу ІІІ - близько 55€ в один бік. - я прибічник руху по платних трасах: завжди так робив та завжди платив; логіка тут така: а) час руху; безпека руху, бо немає перехресть і світлофорів; - тоді в навігаторі ставиш функцію «Без платних доріг». - далі саме цікаве: відстать по платних дорогах БІЛЬША, а час руху - менший. - обирай сам. Я вирішив поставити по безоплатних дорогах, бо спішити мені немає куди. А економія в 55€ - це як влучно сказав пан rjkz - і мертвого в New York розбудить. Альтернативні траси дають швидкість від 80 до 110 км/год. Приблизно, як на трасі з Чернівців до Львова. Я ці гроші використовував на готелі. Крім того: по таких дорогах справжня Франція. Будинки, церкви, лани, поля, виноградники… As a result of this: - я проїхав з півдня Франції на північ Франції близько 1800 км; це туди і назад. - витрати пального склали 5,9 л бензину А95 на 100 км. Ціна 1 л 1,70 € за літр. - зараз вдома 21:28, відкрив пляшку Кальвадоса, купленого в Нормандії - але продегустував - та читаю цей форум. Щось не так? Я відпочивав. Мандрував. Дивився. Що не так? Не так читаю? Смартфон iPhone 13 Pro не такий!? Моле ще щось «не таке»? Он вище мешканець New York пропонує учасникам форуму торгувати «цицьками». Ну, я не знаю, можливо і так… Я в тому не фахівець…
Востаннє редагувалось akurt в Чет 02 жов, 2025 21:47, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:40
Bolt написав:И стоимость проезда по платным французским автобанам. 😎
Рахуй десь 45 ойро за 500 км плюс/мінус, бо там є різні власники цих автобанів і якщо це не ВЧЖ. Половина авт їдуть не зупиняючись на ворота з буквою t. Це системи оплат без зупинки, тіпа Bip&Go, Sanef, не знаю скільки воно коштує, АЛЕ там вроді річна підписка. Проїзд по деяким тунелям окрема оплата.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 21:49
Правильні ваші слова: близько 10€ за 100 км траси. Підтверджую. У Франції є таке: “t”. На практиці притискаєш в потрібному місті картку ПриватБанку - і поїхав далі. Ці дні спеціально тестував безплатні траси, так навіть більше сподобалося: їдеш лісом зі швидкістю 80-110. Ніяких радарів. Там де платна: 130 і весь час треба змінювати смуги руху, є крутіші за тебе на швидкості 130… Крім того: 130 ніхто не гарантує, бо великі ділянки в ремонті, рух утруднено. Корки та швидкість значно зменшено… Нервовий рух…
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 02 жов, 2025 22:10
akurt написав:Правильні ваші слова: близько 10€ за 100 км траси. Підтверджую. У Франції є таке: “t”. На практиці притискаєш в потрібному місті картку ПриватБанку - і поїхав далі. Ці дні спеціально тестував безплатні траси, так навіть більше сподобалося: їдеш лісом зі швидкістю 80-110. Ніяких радарів. Там де платна: 130 і весь час треба змінювати смуги руху, є крутіші за тебе на швидкості 130… Крім того: 130 ніхто не гарантує, бо великі ділянки в ремонті, рух утруднено. Корки та швидкість значно зменшено… Нервовий рух…
10 євро за 100км таки багато.. Це по суті треба ще раз сплатити вартість палива.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 02 жов, 2025 22:14
akurt написав:Правильні ваші слова: близько 10€ за 100 км траси. Підтверджую. У Франції є таке: “t”. На практиці притискаєш в потрібному місті картку ПриватБанку - і поїхав далі.
То не та t, то оплата карткою та оплата без зупинки, є такі здвоєні ворота. Сам процес оплати карткою виглядає трішечки інакше. Ці дні спеціально тестував безплатні траси, так навіть більше сподобалося: їдеш лісом зі швидкістю 80-110. Ніяких радарів.
Одного разу мені вистачило, шоб на відстані більше 100 км їздить тільки автобаном.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 22:18
Hotab написав:10 євро за 100км таки багато.. Це по суті треба ще раз сплатити вартість палива.
Ну я погоджуюсь. Я подивився, що французи по платних трасах не особливо і їздять. Тут кожен обирає сам. В залежності від намірів. Наприклад: - мій маршрут в понеділок з Toulouse до Honfleur в Нормандії на березі протоки Ла-Манш по безоплатних трасах - 791 км, в дорозі 10 год. 40 хв. - те ж, по платних трасах: 829 (!!!!) км, в дорозі 8 год. 40 хвилин. В грошах різниця в 55€. Програш в грошах та в відстані. Виграш в часі.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 02 жов, 2025 22:21, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 02 жов, 2025 22:20
akurt написав:Ну я погоджуюсь. Я подивився, що французи по платних трасах не особливо і їздять.
Тануда...
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-