Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
У вересні продажі нових квартир на семи найбільших ринках Польщі досягли 4400 одиниць, що на 26% більше порівняно з серпнем і є найвищим результатом за 22 місяці. Забудовники продали на 1200 квартир більше, ніж виставили на продаж, згідно з аналізом Otodom.
Gastarbaiter написав:Польська нерухомість продовжує "летіти у прірву"
У вересні продажі нових квартир на семи найбільших ринках Польщі досягли 4400 одиниць, що на 26% більше порівняно з серпнем і є найвищим результатом за 22 місяці. Забудовники продали на 1200 квартир більше, ніж виставили на продаж, згідно з аналізом Otodom.
Порівнюєте вересень з серпнем, коли всі на курортах? Аналітика рівня бог! І чого найвищий результат за 22 місяці? Чого не за 24? Чи 12? ЖК куди я ходив і де був дисконт з 20 до 18 тис, зараз вони виставили на продаж готову нову чергу по 16,5 тис., дорожай. Паркомісце на 20 тис дешевше, дорожай. Але думаю з нижчими цінами дійсно буде продаватись трошки швидше.
В Польщі буде війна. В Будапешті Інтергалбуд пару об'єктів будує. 2500-5000 у.е за метр
війна не війна, а напруга та тролінг дронами забезпені як і Хорватії, коли в Сербії,Болгарії та Чорногорії москва встановить м'яку силу щоб 2 рази не бігати треба на синій банан та західніше
The Blue Banana: Europe’s most densely populated corridor with around 111 million people
UA написав:В Польщі буде війна. В Будапешті Інтергалбуд пару об'єктів будує. 2500-5000 у.е за метр
війна не війна, а напруга та тролінг дронами забезпені як і Хорватії, коли в Сербії,Болгарії та Чорногорії москва встановить м'яку силу щоб 2 рази не бігати треба на синій банан та західніше
В Хорватії вже приймаються безпрецедентні міри по підвищенню обороноздатності. Найвеличніший Шашличник в світі один.
Бетон написав:Взагалі то я і продаю через те, що колишня шантажує і спекулює спільною власністю, хоча я їй все віддав. Все і навіть більше в Україні. Я віддав все, що вона хотіла. Але час йде, все забувається
"жизнь сложная штука" и то что тебе кажется очевидным и непоколебимым до 30ти после 40ка уже выглядит совершенно по другому а вопросы собственности как раз отличный повод... кстати в Украине в принципе можно объект 50/50 физически разделить на два если есть определенные условия, как с этим в РП?
Бетон написав:Взагалі то я і продаю через те, що колишня шантажує і спекулює спільною власністю, хоча я їй все віддав. Все і навіть більше в Україні. Я віддав все, що вона хотіла. Але час йде, все забувається
"жизнь сложная штука" и то что тебе кажется очевидным и непоколебимым до 30ти после 40ка уже выглядит совершенно по другому а вопросы собственности как раз отличный повод... кстати в Украине в принципе можно объект 50/50 физически разделить на два если есть определенные условия, как с этим в РП?
Все можливо. Але після розлучення бажано ще судовим рішенням оформлювати поділ майна і тоді усні домовленості нікому більше не муляють.