|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 23 жов, 2025 09:49
Investor_K написав:Шановні друзі! Як вважаєте, скільки часу нам треба для досягнення нових показників?
200000 за 3 місяці. Якщо такий темп буде збережено, то приблизно 5 місяців. Орієнтовно у квітні 2026 року.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 жов, 2025 10:17
Ето так у вас статки приростають у час війни такимм шаленими темпами? Ми з Фоксом готові усі їх стратити на вашу честь у теплий та сонячний день у наступному квітні! Дату ви спонукаюсь знаєте.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 363 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 жов, 2025 10:33
Hotab написав:Investor_K Я з вами в ПП не спілкувався більше року. Але ви хамите зараз і я вимушений звертати увагу на це модератора. (Ви самі все робите для того, щоб це болітце, де ви морально деградуєте , було викошене/осушене під чисту. І мабуть це буде правильно).
ветка удивила) роки три легше як Автором этого сообщения является Investor_K, находящийся в вашем чёрном списке.Причина порста:Майже в кожному дописі знак питання.А по суті від особи користі й не бачив
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 1432 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 жов, 2025 11:18
Мизантрóп Нема постів про любов, то рахує перегляди. Чимось же треба займатись Ми з Фоксом
Знов «ми» (що означає «я - ні, хай хтось» ) . Людина явно ведена. Жодних лідерських якостей.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Чет 23 жов, 2025 18:34
Мизантрóп написав: Hotab написав:Investor_K Я з вами в ПП не спілкувався більше року. Але ви хамите зараз і я вимушений звертати увагу на це модератора. (Ви самі все робите для того, щоб це болітце, де ви морально деградуєте , було викошене/осушене під чисту. І мабуть це буде правильно).
ветка удивила) роки три легше як Автором этого сообщения является Investor_K, находящийся в вашем чёрном списке.Причина порста:Майже в кожному дописі знак питання.А по суті від особи користі й не бачив
Вітаю Вас, шановний! Оскільки ви тут рідко буваєте, пропоную Вам 2 речі 1. Написати запитання для обговорення та користі 2. Не забути похвалити Великого Інвестора
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 жов, 2025 03:23
Пане Мізантропе, Коли ви жалієтесь на минуле (..не було користі…) - це класичний реактивний підхід. Треба бути проактивним (пропонувати топіки для обговорення в найдинамічнішій гілці). То де ваші ідеі?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 жов, 2025 09:54