Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1556615567155681556915570 ... 15576>
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:17

ЛАД написав:...
Представьте себе ту ситуацию, которую я описал в прошлом посте, - 3/4 горожан уехало и население уменьшилось вдвое (а, может, даже больше, чем вдвое).
Для обслуживания фермеров, закупки для них (и не только для них) топлива, семян, удобрений, быт. техники и пр. оставшейся четверти горожан вполне хватит. Потребность в услугах резко сократится. Всякие вузы тоже можно разогнать, оставить немного с/х вузов.
В такой ситуации доход от продажи зерна и подсолнечного масла, вполне покроет потребности страны.
...

вам не подобаються розрахунки Будівельника. я теж не став би так впевнено екстраполювати, але й заперечити не можу.

а ваш приклад - це кінь у сферичному вакуумі, якщо знайомий цей вираз. так ніколи не буде. хочете спробувати оцінити - порахуйте модель Леонтьєва. складно? так отож. цікаво, чи її зараз використовують й де?
Shaman

Подякував: 788 раз.
Подякували: 1665 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:18

Hotab написав:ЛАД
вот интересно, с какой такой радости так происходит? Зарплаты у нас точно ниже. Что дороже? Вам не кажется это странным?

Помідору (принаймні не у відкритому ґрунті) треба енергоносії і багато чого імпортного . Імпорт мабуть буде дешевше в Польщі, енергоносії для бізнесу мабуть теж.

гривня в нас надто дорога - тому все більше й більше вигідно завозити імпорт...
Shaman

Подякував: 788 раз.
Подякували: 1665 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:20

Успіх написав:
  Banderlog написав:Третина армії в сзч.

Як так?©

Невже в тої "третини армії" не вистачає патріотизму? :lol:

Як так?©

Невже військовим мало платять?

Як так?©

Невже до військових погане ставлення їхнього командування?

Як так?©

Невже немає чітких термінів служби?

Як так?©
все просто, в нас рішили воювати до останнього хто згоден. Насправді в нас не просто поділ на сорти. А на сорти які будуть жити в демократії і на тих хто не буде жити. І це буквально. Навіть Лад з совєцьким мисленням втянувся в спор про потрібних людей і непотрібних людей.
Не будем про аморальність, мене он вже банили за те що писав, що втрата придатного це гірше за втрату непридатного. :lol:
P/s щодо самого спору то правий Хотаб.
Село буде безлюдним. І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста :wink:
Banderlog

Подякував: 118 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:20

BIGor написав:
  ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?

А Ви реально вірите в те що пишете іноді? Описуєте Україну для ІТ-шників як якийсь парадайс, типу богачі, ну і де мої мініум 3-4 квартири в Україні? Хочеться просто сказати нецензурну лексику, що цей чоловік дійшов до певного моменту, але моя ввічливість не дозволяє ображати людей похилого віку.
Ничего не могу сказать о вас лично и вашей ситуации, но я знаю достаточно айтишников, могу говорить. Если помните, здесь был такой Старикан и его младший сын так и купил (он сам писал об этом).
Ну так вы и в Польше, вроде, квартиру не купили?
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:21

Hotab написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:
Ни один иэ этих людей не бил себя пяткой

«чтобы слова не расходились с делом, нужно молчать и ничего не делать»

Так он и молчит по этому поводу :lol: — осознал, наверное...

Але робить справу.

Та пусть робыть - никто, вроде, не запрещает. Суть-то вопроса - не в справе.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:22

Shaman написав:
  Hotab написав:ЛАД
вот интересно, с какой такой радости так происходит? Зарплаты у нас точно ниже. Что дороже? Вам не кажется это странным?

Помідору (принаймні не у відкритому ґрунті) треба енергоносії і багато чого імпортного . Імпорт мабуть буде дешевше в Польщі, енергоносії для бізнесу мабуть теж.

гривня в нас надто дорога - тому все більше й більше вигідно завозити імпорт...
за чий рахунок ти хочеш здешевлювати товар?
Banderlog

Подякував: 118 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:22

BIGor написав:
  ЛАД написав:В какой европейской стране айтишник сумеет купить себе квартиру за 2-3 года?

А Ви реально вірите в те що пишете іноді? Описуєте Україну для ІТ-шників як якийсь парадайс, типу богачі, ну і де мої мініум 3-4 квартири в Україні? Хочеться просто сказати нецензурну лексику, що цей чоловік дійшов до певного моменту, але моя ввічливість не дозволяє ображати людей похилого віку.

Лад прав. Вопрос уровня. 26-30 штук зелени в месяц стабильно зарабатывает мой друг. Правда он не задрот очкастый,а Chief Executive Officer.
На Европу клал с прибором, хотя на отдых катается невозбранно.
Именно по причине низких налогов и высокой покупательной способности доллара.
Живет себе царем и в хрен не дует. Кивнул мизинцем- холопы любую прихоть выполняют за долю малую.
Так что jedem das seine
Господар Вельзевула

Подякував: 8 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:23

Shaman написав:
  BIGor написав:

коли кажуть про умовних ІТшників, які можуть за кілька років купити квартиру - то це сеньйор, яких насправді не так й багато. а ІТшник-рядовий тестувальник не певен, що взагалі колись зможе купити квартиру - й в Україні теж.

"рядовий тестувальник", понятно, не сможет. И речи нет.
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:І держава теж відловлює по селах і смт а не в києві неспроста

подпишитесь на киевские тг-группы, вас попустит
бусифицируют и людей под полтиниик, которые про уна-унсо даже не слышали :)
fox767676

Подякував: 425 раз.
Подякували: 200 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2025 21:26

_hunter

Суть-то вопроса - не в справе.

Якраз в ній. Він казав , і він робить справу про яку казав . Ти тільки флудиш. Причому навіть твій флуд тут не має жодної користі. Це і ні корисно, і не цікаво , тільки провокації. І скарги, як без них.
Доречі попередній юрист, активний скаржник, забанений навіки.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2522 раз.

Профіль

5
4
4
  #<1 ... 1556615567155681556915570 ... 15576>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти