Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 30043005300630073008 ... 3092>
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:18

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Про афроамериканців шановне панство чекає відповідь від вас. Вже не перший день всі затамували подих. То вас те питання хвилює.
Так а звідки мені знати? Я невиїздний, по Гаваях та турціях не вештаюсь
2587715

Подякував: 9 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 13:24

В такому випадку моя мама - полтавчанка - казали:
«Ну то сиди мовчки!»

Тема гілки: «Еміграція, заробітчанство»
Ця гілка, завдячуючи дописувачу з цифровим ніком 2587715, починає нагадувати «КВН»: на «київській» гілці він такі «коні мочить», що кияни від сміху та здивування покотом на підлогу падають…
Тут він нас розважає своєю пристрастю до чорношкірих людей, а киянам відкриває взагалі «технічні» секрети типу того, що «дівчину, як і машину, треба брати із салону».
Кияни висловлюють припущення, що це салони погодинного прокату дівчат… питають адреси та паролі…
akurt

Подякував: 4098 раз.
Подякували: 1523 раз.

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 15:10

akurt написав:В такому випадку моя мама - полтавчанка - казали:
«Ну то сиди мовчки!»
То що, про афроамериканців доповіді не буде?
2587715

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:00

2587715 написав:
«Ну то сиди мовчки!»

А почєму ви спграшиваєтє?
Давайте ваш досвід розмитнення, покупки нової KIA на газу в USA для роботи у таксі замість Тесли, бо дешевше на 50% за галон.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 249 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:22

Water написав:Давайте ваш досвід розмитнення, покупки нової KIA на газу в USA для роботи у таксі замість Тесли, бо дешевше на 50% за галон.
Между Ю.Кореей и США нет торговых пошлин. Гуглите KORUS FTA

Хотелось бы услышать про афроамериканцев - они вообще существуют в вашем мире?
2587715

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:33

Water написав:
  2587715 написав:
«Ну то сиди мовчки!»

А почєму ви спграшиваєтє?
Давайте ваш досвід розмитнення, покупки нової KIA на газу в USA для роботи у таксі замість Тесли, бо дешевше на 50% за галон.

Да хватит.
Чувак или веселится или из-за поребрика.
Такой гон, шо сквозняк.
Никто не парится.
Тут все любят обсуждать цену бенза (о чем-то ж надо поговорить, шорт/смолл ток, местное проявление вежливости. Про погоду, про цену бенза. Про политику нельзя, про зарплаты нельзя, про любые проявления дискриминации нельзя,про работу нельзя. Ну вот и остается - погода и бенз), но факт тот, что в расходах американцев бенз занимает очень небольшой %%, поэтому в принципе расходы на него не сильно чувствуются. Может за исключением безработных, которых сейчас все больше. Я на газу еше ни разу не видел машины, равно как и газовых заправок.
Да, газ тут очень дешевый. Но страховки дорогие и если-бы он был действительно разрешен, то на такие машины страховка была-бы совершенно конская.
А если говорить об экономии по сравнению с теслой - не знаю о чем это.
Семья моих знакомых владее теслами, зарядка на одну машину плюс иногда на вторую машину - примерно 100 долларов в месяц (это правда при зарядке дома.при мне билл распечатывался летом прошлого года). И это при том, что на той тесле ездиться по 3-4 часа в день только на работу/с работы. Я не знаю куда дальше экономить. Это уже итак вроде нашару. Я повторюсь, разница между украинцами в Украине и американцами.
В Украине расстояния измеряются в километрах, тут во времени. Их не парит расход и милляж, их интересует время.
И еще, они меня все агитировали взять теслу и перебраться к ним в НДж (вернее наоборот). Там возврат этого налога прямо в момент покупки. И получается странная вещь, платишь несколько сот долларов, тебе привозят под дом теслу и тут-же падает 7,5 куе возврата налога.
Но я еще не такой американец, я привык считать эквити. И это мне не показалось выгодным. Хотя на тот момент я только начал юзать брокерский счет, может сейчас был-бы умнее, хз.
rjkz

Подякував: 8814 раз.
Подякували: 5548 раз.

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:44

rjkz написав:И это при том, что на той тесле ездиться по 3-4 часа в день только на работу/с работы.
4 часа с работы и на работу? ... себе! Живут же люди - тут в неделю если полчаса-час за рулем- уже праздник)
2587715

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:47

2587715 написав:
  Water написав:Давайте ваш досвід розмитнення, покупки нової KIA на газу в USA для роботи у таксі замість Тесли, бо дешевше на 50% за галон.
Между Ю.Кореей и США нет торговых пошлин. Гуглите KORUS FTA

Тобто, ви завезли з Південної Кореї KIA, розмитнили з 0 мита і таксуєте з 50% економією на галоні порівняно з Теслою, чого і іншим бажаєте. Я все вірно зрозумів?
Хотелось бы услышать про афроамериканцев - они вообще существуют в вашем мире?

В моєму скоріш за все не існує, але схоже також не існують і у вашому. Для чого це питання?
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:48

2587715 написав:тут в неделю если полчаса-час за рулем- уже праздник)

Та росіся вона велика, але зараз схоже палива не вистачає, 20 літрів на мордулиця, де там наїздишся.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2025 16:52

2587715 написав:
  rjkz написав:И это при том, что на той тесле ездиться по 3-4 часа в день только на работу/с работы.
4 часа с работы и на работу? ... себе! Живут же люди - тут в неделю если полчаса-час за рулем- уже праздник)

Що вас дивує - це досить типові витрати часу на дорогу що в США що в Канаді
Faceless
Модератор

Подякував: 1500 раз.
Подякували: 8279 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 30043005300630073008 ... 3092>
Форум:
+ Додати