SATAN написав: Угадайте, панове, сколько из знакомых купило золото или биток? Один! Брат, который сам в теме! Остальные, скупали доллар с истерическим рвением! Почему? Вопрос к толпе. Привычка? Менталитет? Скорее - Вера!
Якщо тут все обвалиться так що й долар стане бумагою і бетон нічийним, то продати золото зможуть не тільки лиш всі. Дивіться щоб з тим золотом ви самі себе не заказали)
Banderlog написав:Якщо тут все обвалиться так що й долар стане бумагою і бетон нічийним, то продати золото зможуть не тільки лиш всі. Дивіться щоб з тим золотом ви самі себе не заказали)
Та сможет. В блокадном членинграде на хлеб меняли. По весу-1 к 1.
SATAN написав:Banderlog OMG Кто же золото в слитках держит?
Під час обшуків 16 грудня на віллі колишнього генерального прокурора України Святослава Піскуна у Франції правоохоронці вилучили 90 тисяч євро, три кілограми золота та 18 годинників преміальних брендів загальною вартістю понад 1 мільйон євро.
Деталі: За даними видання, Піскун нібито не надав документів, які підтверджують походження готівки, купівлю золотих злитків та законність ввезення дорогих годинників на територію Франції.
У нас, сейчас проект интересный, я писал. С америкосами.
Випадково не газований кореець у таксі?
Востаннє редагувалось Water в Вів 23 гру, 2025 19:25, всього редагувалось 1 раз.
_hunter я бы, наверное, даже спасибо властям бы сказал
...... Менять уже всё поздно, надо было раньше а как дальше жить? Х-з!
Там чуть раньше вопрос был "а при чем тут власти" - ну вот при этом. Дотянули власти солидарку до момента, что скоро один "работяга" будет одного пенса кормить - а как тому работяге жить?..
_hunter я бы, наверное, даже спасибо властям бы сказал
...... Менять уже всё поздно, надо было раньше а как дальше жить? Х-з!
Там чуть раньше вопрос был "а при чем тут власти" - ну вот при этом. Дотянули власти солидарку до момента, что скоро один "работяга" будет одного пенса кормить - а как тому работяге жить?..
Це демографія, а на війна. Тому імміграція до України навіть бангладешця за контрактом на працю разом з родиною, має сенс.