|
ПДР України |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
Додано: Чет 12 чер, 2025 15:24
Hotab написав:Slon_Nosov Мені навіть не прийшло в голову що хтось може це порівнювати..
Це дійсно тупо і це зробили ви. Порахували , що середня на авто вийшла 32 км/год, сказали «тю, мало, у мене на мотоциклі 50-60 середня». До чого воно? Тепер (для Хотаба) навіщось виправили , що то у вас на авто. Ок, яким чином у вас в умовах трафіку виходить середня 50-60 ?? Ви проїжджаєте на червоний, чи все ж зупиняєтесь, але між світлофорами у вас 90 ?? Ви перестрибуєте через тих, хто рухається попереду? Ви на розвʼязках іздите 90 також? Чи , давайте вгадаю, ви не дружні з арифметикою і «середня швидкість» поняття вам не знайоме?
Я так розуамію ви ніколи не користувались гугл мапою в смартфоні. По прибуттю гугл сам питає чи сподобався маршрут, пише час та середьню швидкість руху. З кожним дописом ви доводите що перетворились на стару людину яка живе минулим досвідом. Колись ви здавались розумною людиною, а зараз ваше намаганя здаватись розумнішим визиває співчуття...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 16:40
Slon_Nosov Я так розуамію ви ніколи не користувались гугл мапою в смартфоні
Ви або неуважні, або вас трохи засліплює ваше бажання похамити)) Якщо вам трохи легше чекати сина з війни, коли ви хамите - я не проти) У вас ще є трохи кредиту, я без напрягу читаю ці ваші спроби) Дивіться, якби ви були уважні, то зрозуміли б , що оце Зараз шлях від Ретровіля до Cosmo-мола (11+ км) займає 21 хвилину. Куди ще швидше. В столичному мегаполісі.
пишеться не з-за керма . А саме з інфо Гугл-карти. Тобто мабуть я трохи вмію ними користуватись)) Колись ви здавались розумною людиною, а зараз ваше намаганя здаватись розумнішим визиває співчуття...
Ви або трохи брехливий, або надто заангажований)) Рік тому ви щось подібне писали (що раніше я вам був цікавий, а тепер я у вас в ЧС). У мене великі сумніви, що за рік я помолодшав , став вам цікавішим і тому ви мене видалили з ЧС)) Тобто або ви брешете про ЧС, або про те що я з роками стаю не розумнішим, або … і це найвірогідніше, в вас говорить ваша злоба і неприязнь)) Я не проти її, мені не потрібна ваша любов і я її не шукав і не шукатиму. Тому повернемось до теми , або припинимо це, То я пропоную вам повернутись до моєї пропозиції, поїздити після обнулення бортового компьютора 3-4 дні по Києву (без міжміського трафіку), та переконати себе і за бажаннями всіх інших, що у вас середня по Києву 50-60)). Вірю в вашу чесність, ви не поїдете по шосе заради незрозумілого і непотрібного спору)) І принесете покази бортовика))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2556 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Сер 25 чер, 2025 13:22
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1174 раз.
- Подякували: 2076 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 вер, 2025 13:56
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 440 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 січ, 2026 21:49
а попробуйте сдать экзамен по практическому экзамену в сервисном центре, я 30 лет за кермом и и вероятно не сдал бы по ИХ "стандартам" , бабло , бабло....
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 січ, 2026 22:51
Vadim_ написав:а попробуйте сдать экзамен по практическому экзамену в сервисном центре, я 30 лет за кермом и и вероятно не сдал бы по ИХ "стандартам" , бабло , бабло....
Складно але можна. І бабло там всунуть не настільки просто, хоча я й не пробував
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8287 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 01 січ, 2026 22:58
Faceless написав:Vadim_ написав:а попробуйте сдать экзамен по практическому экзамену в сервисном центре, я 30 лет за кермом и и вероятно не сдал бы по ИХ "стандартам" , бабло , бабло....
Складно але можна. І бабло там всунуть не настільки просто, хоча я й не пробував
Вадік чувак унікальний, просто. Я розумію проблему здати екзамен там, де ти не їздив раніше. Можна не помітити знаки, розпилити увагу туди, де не треба було її відволікати. Але в рідному (відносно невеликому) місті Дніпро … не могти здати ще треба примудрись.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2556 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Чет 01 січ, 2026 23:11
Hotab написав: Faceless написав:Vadim_ написав:а попробуйте сдать экзамен по практическому экзамену в сервисном центре, я 30 лет за кермом и и вероятно не сдал бы по ИХ "стандартам" , бабло , бабло....
Вадік чувак унікальний, просто. Я розумію проблему здати екзамен там, де ти не їздив раніше. Можна не помітити знаки, розпилити увагу туди, де не треба було її відволікати. Але в рідному (відносно невеликому) місті Дніпро … не могти здати ще треба примудрись.
Ну моментів на чому можна завалити море. Реально замахаєтесь огризатися. Сперечатись на заяви "а ви не подивились туди і туди", "перетнули суцільну" (там де її не було), я вже не кажу про купу задрочок з дуже неочевидними на перший погляд причинами заборони зупинки, це треба детально пропрацювати кожен маршрут
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 01 січ, 2026 23:31
Hotab написав: Faceless написав:Vadim_ написав:а попробуйте сдать экзамен по практическому экзамену в сервисном центре, я 30 лет за кермом и и вероятно не сдал бы по ИХ "стандартам" , бабло , бабло....
Перед початком руху не перевірив технічну справність автомобіля Не сдав. Наступний.
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2377 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Чет 01 січ, 2026 23:35
UA написав: Hotab написав: Faceless написав:Складно але можна. І бабло там всунуть не настільки просто, хоча я й не пробував
Перед початком руху не перевірив технічну справність автомобіля Не сдав. Наступний.
Це тільки одна помилка. Ще є шанси
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-