Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 31103111311231133114 ... 3117>
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 12:21

Re: Еміграція, заробітчанство

Vadim_ написав:Краще України може бути тільки Україна

Написано в темі Еміграція, заробітчанство. :D Насправді все залежить від точки сидіння. Ви хорошо влаштувалися, і будете до хрипоти розказувати про мед і халву в Україні. Інші просто тихо емігрують з цього раю.
BIGor

Подякував: 1493 раз.
Подякували: 1901 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 12:32

BIGor написав:
  Vadim_ написав:Краще України може бути тільки Україна

Написано в темі Еміграція, заробітчанство. :D Насправді все залежить від точки сидіння. Ви хорошо влаштувалися, і будете до хрипоти розказувати про мед і халву в Україні. Інші просто тихо емігрують з цього раю.

я ніколи не був держслужбовцем и прочими халявщиками , тільки голова -руки , було не всегда гладко,іноді просто..., но пока есть на хліб.
А за кордоном усім халва и працювати не потрібно по 12 годин?
Vadim_

Подякував: 637 раз.
Подякували: 522 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:02

От якраз працювати по 12 годин і потрібно.
За пʼятницю подивилися з українською родиною в якості варіантів купівлі в іпотеку 3 будинка на вторинному ринку і три будинка в новому житловому комплексі.
Якщо не брати деякі будинки (ми проїжджати повз них, які є реальними палацами на березі річки чи озера і вартують точно більше 1 000 000 доларів а то і більше), то прийшли до висновку, що всі вони однакові.

Наприклад я реально мацав руками будинок 2001 року - тобто йому 25 років - і за нього виплачено іпотеку.
Ну будинок як будинок - бізнес проєкт реалізовано: іпотеку виплатили. 25 років прожили.
Валко сказати - це секрет власника - яка ціна була в 2001 році, але зараз продається за 300 000$.
Можна складати: стандартний будинок в нормальному стані. Газон ідеальний, земельна ділянка десь 6 соток, берег невеличкого озера. Парканів немає. Навіть дерев немає. Власник видно що вів «щасливий спосіб життя»: ніякого городу щ картоплею та колорадськими жуками, ніякої обрізки дерев та кущів: чистий охайний газон. На веранді є комплекс барбекю. Все!

Так ось, прийшли до такого висновку: арифметика чисто американська.
Всі будинки розташовані так, що до роботи їхати на авто 20 хвилин. Здавалося б класно.
Але ж нЬюанс: службова парковка для співробітників розташована так, що від неї до роботи йти пішки 20 хвилин.
Тобто за день на дорогу треба витратити 20*2+20*2=80 хвилин, а реально фактично 2 години.
Так ось людина не хоче витрачати в день 2 години власного життя на дорогу. Може дозволити витрачати не більше ОДНІЄІ години СВОГО ЄДИНОГО ДОРОГОЦІННОГО життя.
А робота така, що може працювати з 7 ранку до 14:00, а може з 7 ранку і до 19:00.
За ті самі гроші.

Як цього досягнути?
Варіант 1: шукати будинок такий, щоби на роботу було їхати 5, максимум 10 хвилин. Є такі варіанти на вторинному ринку. І є колеги по роботі, які реально добираються до роботи 5 хвилин на авто.
Варіант 2: шукати будинок в такому місці, де ходить міський автобус (є такі варіанти). Тоді не треба витрачати час на те, щоби дійти з парковки на роботу,..

Ось так на перший план і вийшов знаменитий критерій «ЛЛЛ»: локація+локація+локація.
А новизна будинку або те, з чого він зроблений (однаково всі вони однакові), відійшло на другий план.
Це на тему роботи по 12 годин на день…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 03 січ, 2026 13:18, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4105 раз.
Подякували: 1525 раз.

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:16

akurt написав:От якраз працювати по 12 годин і потрібно.
За пʼятницю подивилися з українською родиною в якості варіантів купівлі в іпотеку 3 будинка на вторинному ринку і три будинка в новому житловому комплексі.

Ніколи не купив би б/у будинок , тільки збудований під твоїм наглядом

к єтому віводу я пришол видя как рядом строят на продажу :(
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:33

Вашу думку можна підтримати.
Купівля приватного будинку на вторинному ринку - це цікавий квест.

В ній теж ж нЬюанси:
- син приятелів працює виконробом. Досить успішним. Спеціалізація: приватні будинки на замовлення фізичних осіб, які однозначно турбуються, щоби все було «як для мами». Так він мені сказав таку фразу: «Виконроб, як тільки прокинувся зранку, вже думає, що сьогодні вкрасти у Замовника».
На днях його батьки сказали, що закінчив будувати будинок для себе.

- я теоретично мешкаю у Львові, то піді Львовом в позаминулому році закінчив будівництво досить дорогого будинка (здається обійшовся в 400 000$) приятель. Він днював та ночував на будівництві. І то не відразу розкрив один секрет: всі як один працівники та прораб мали не авто типу «легковик».
Всі як один приїжджали на роботу виключно на мікроавтобусах.
Він тільки потім «допетрав» чому так.
Дуже зручно красти все підряд.
Крали на очах і крали як тільки відвернувся.
Це при тому, що жорстко все контролював (нібито).

Я гадаю, але це просто думка без реальних фактів, що зараз якість робіт впала карколомно.
Я останній раз займався ремонтом своєї 2-к квартири у Львові, це був 2016 рік.
Працювали дуже хороші хлопці і дуже добре працювали (новобудова була).
Говорив не так давно з тим виконробом паном Андрієм. Сказав, що з бригади в 12 хлопців зараз є тільки 4, а 8 - на фронті.
Ось ці 4 тягнуть одночасно 5 (пʼять) обʼєктів.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 03 січ, 2026 13:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4105 раз.
Подякували: 1525 раз.

Профіль

1
2
7
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:40

akurt написав:Вашу думку можна підтримати.
Купівля приватного будинку на вторинному ринку - це цікавий квест.

В ній теж ж нЬюанси:
- син приятелів працює виконробом. Досить успішним. Спеціалізація: приватні будинки на замовлення фізичних осіб, які однозначно турбуються, щоби все було «як для мами». Так він мені сказав таку фразу: «Виконроб, як тільки прокинувся зранку, вже думає, що сьогодні вкрасти у Замовника».
На днях його батьки сказали, що закінчив будувати будинок для себе.

- я теоретично мешкаю у Львові, то піді Львовом в позаминулому році закінчив будівництво досить дорогого будинка (здається обійшовся в 400 000$) приятель. Він днював та ночував на будівництві. І то не відразу розкрив один секрет: всі як один працівники та прораб мали не авто типу «легковик».
Всі як один приїжджали на роботу виключно на мікроавтобусах.
Він тільки потім «допетрав» чому так.
Дуже зручно красти все підряд.
Крали на очах і крали як тільки відвернувся.
Це при тому, що жорстко все контролював (нібито).

Зачем мне не молодому єти рассказы , я всё вижу и чувствую, даже когда намереваются спизь ь одну арматурину
п.с. если понимаеш основы , то можна и надо контролировать
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 03 січ, 2026 13:43, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:42

Vadim_ написав:

Коли зуб треба буде лікувати - довірите лікування стоматологу, чи самі якось полікуєте? І все в такому дусі "Чучхе".
BIGor

Подякував: 1493 раз.
Подякували: 1901 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 13:45

BIGor написав:
  Vadim_ написав:

Коли зуб треба буде лікувати - довірите лікування стоматологу, чи самі якось полікуєте? І все в такому дусі "Чучхе".

Разные вещи и понятия, если я не много понимаю в строительстве и покупке стройматериалов то контролирую исам покупаю, в стоматологии - нет
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 03 січ, 2026 13:56, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 14:02

Vadim_ написав:

Деякі так будують для себе, що краще б купили готове. Особливо коли вперше. І коли замість потрібних речей роблять купу навіяного сьогоднішньою модою.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 січ, 2026 14:41

gonchik74 написав:
  Vadim_ написав:

Деякі так будують для себе, що краще б купили готове. Особливо коли вперше. І коли замість потрібних речей роблять купу навіяного сьогоднішньою модою.

ніхто і ніколи не збудує добре на продаж, как бабки заработать?
Vadim_

Профіль

#<1 ... 31103111311231133114 ... 3117>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор