Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
la9 написав:А нагадайте, будь ласка, я вигладає процедура дострокового продажу в ICU? Закінчуючи надходженням коштів на рахунок в твоєму банку
Ось відео інструкції до десктопної та мобільної версій ICU Trade
Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17
Техніку я знаю. Цікавить практика - за один день можна продати з додатка та отримати кошти на рахунок у банку?
la9 написав:А нагадайте, будь ласка, я вигладає процедура дострокового продажу в ICU? Закінчуючи надходженням коштів на рахунок в твоєму банку
Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17
Техніку я знаю. Цікавить практика - за один день можна продати з додатка та отримати кошти на рахунок у банку?
можна. кошти не гарантовано, але можуть бути на рахунку в діапазоні 17:20-18:00. А можуть бути і завтра, так шо обережно
Я завжди отримував кошти у день продажу. Продаж робив у 95 % до 12.00
Navegantes написав:Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17
А як туди додати банківські рахунки? Бо в мене світяться тільки ті, на які погашались колись облігації (Дія-картки різних банків).
Navegantes написав:Для продажу - у "Портфелі" вибрали папір - продати - ввели кількість - підтвердили - отримали кошти на брокерський рахунок. Там же є "Вивести кошти" - вибрали рахунок, ввели суму - підтвердили. На банківський рахунок кошти заходять після 17
А як туди додати банківські рахунки? Бо в мене світяться тільки ті, на які погашались колись облігації (Дія-картки різних банків).
AlexTk написав:Navegantes А при погашенні ОВДП, куплених в ICU Trade, також гроші надходять, як і при виплаті купона, на наступний день?
Так. Я іноді продаю напереродні погашення, якщо хочу мати кошти у вівторок замість четверга
Тобто ICU, на відміну від Сенса, дозволяє продавати напереродні погашення і в понеділок, і у вівторок? Це добре.
У Сенсі можна подати заявку на продаж максимум у неділю ввечері, тоді угода пройде у понеділок. Якщо продавати вже об 00:01 понеділка, то система не дозволить і тоді залишається чекати погашення