Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом?
Пусть не с грантами, а инвестициями?
Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
|
|
Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом? Пусть не с грантами, а инвестициями? Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу. Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 23 лют, 2026 03:00, всього редагувалось 2 разів.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВи наче доросла за віком людина, а забули мешковщину при Кравчуку чи Тузлівщину при Кучмі. Зброя то дійсно важливо, але вирішальними чинниками були біль-менший суспільний баланс та консенсунс, які було попрано подіями на Майдані 2014. Особисто я відчув присмак війни ще у першій половині лютого, коли по Києву маршували камуфльовані ... лицарі. я не буду наполягати. але як мінімум враження державного перевороту і нехтуваняя інтересами південних регіонів було створене. А за Тузли навпаки був повсюдний підйом патріотизму, навіть на Донбасі, бо Кучма вмів балансувати різні вектори. І зі зброєю теж цікаво. Моє враження що якщо у червоних кучмівських директорів не дужє вийшло з накопиченям арсеналів, то у гуманітарних націонал-патріотів для яких "головна зброя - мова" тим більше, і приклад Ющенко наче це підтврджує Звідки ці цифри? Роботодавець сплачує 22% від нарахованої заробітної плати найманого працівника. Мінімум - десь 1900 гривень з мінімальної ЗП, а максимум - десь 38000 гривень з максимальної бази в розмірі десь 173000 гривень. Я розумію, що Ви нікому таких ЗП не платите, але у моїй сфері платять. Про які 36+6% мова? Я кажу, що в усіх інших країнах Європі оті 22% ЄСВ ділилися б порівну між працівником і роботодавцем. Я б сплачував 11% і роботодавець би сплачував 11%. Так само і в США, але там ставки нижче, бо соціальне забезпечення нижче. Писав я про податки не Вам, а стм. І писав я це не для того, щоб обговорити як працює пенсійна система в Україні (вона не працює), а спитати стм як працює вона. Вона говорить дуже багато про донати, які, як явище, виникли через війну, а мені цікаво як вона приймала участь у державі до війни. До виникнення донатів. Війна закінчиться. І мені цікаво чи вважає вона, що на цьому, із донатами, закінчаться її внески у фінансування нашої держави. Ветеранам війни платитимуть не з донатів, а з «чистої» заробітної плати українців. Разница всё же заметная: СА - население 35,3 млн. (при этом треть - иммигранты); Иран - 91,57 млн. В 2,5 раза больше. При этом население Ирана очень быстро растёт - в 2015 было 78,4 млн, в 2022 -88,5 млн. Но не спорю, благодаря своей политике СА живёт значительно лучше. ВВП(ППС) на душу в 4 раза выше. Но, кстати, у Ирана практически такой же, как в Украине. Но речь была не об экономических результатах, а только о причинах проблем с водой. Основная проблема там всё же не в "трубах", а в климатических и погодных условиях. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДосить вже БРЕХАТИ. Чи не ТИ розказував про ПЕЧЕРНИЙ СЕКСИЗМ, в якому з тебе щось вимагають через те, що в тебе ковбаска між ногами? так, мене це ображає, бо в моєму оточенні вистачає жінок, в яких, на відміну від тебе є яйця. Щодо тебе і хуянтера - я можу зрозуміти зйобків, які втекли, тихенько донатять і не відсвічують. В мене такі знайомі є і в мене з ними нормальні стосунки, і я їй ніколи не ображаю. Але ти й хуянтер г*** саме тому, що ви намагаєтесь виправдати свою гнилу натуру тим, що ображаєте тих, хто залишився. В тому вся проблема. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА чому без слів про донати? Тому що г*** не донатять і ти виявишся в програшній позиції? Ти розказуєш, що готовий платити за безпеку. Я теж був готовий платити за безпеку своєї сімї. І я з 14 року платив. Можливості були. Але ти розказуєш байки, що можливості платити не було. Щодо неможливсоті купувати "ракети ППО" - так, ракети купляти можливості не було, але в ПЖ було не один проект щодо покращення можливостей ППО. Зараз можливостей платити куди більше. Але вигористані презервативи не платять.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||