Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3211321232133214>
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:20

Re: Еміграція, заробітчанство

Хомякоид написав:До речі схоже що почали українські права блокувати

А що не можна поміняти ті права за 4 роки на місцеві? Це хіба так тяжко? В Польщі йдеш в місцеву адміністрацію, платиш 100 зл, через місяць-два нові права готові.
BIGor

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 1916 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:27

брати слов"яни

airmax78 написав:Просто подивиться на це і вам все стане зрозуміло: https://en.wikipedia.org/wiki/Lower_Austria

це наші брати слов"яни, тільки трохи західні
flyman

Подякував: 1634 раз.
Подякували: 2881 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:29

BIGor написав:
  Хомякоид написав:До речі схоже що почали українські права блокувати

А що не можна поміняти ті права за 4 роки на місцеві? Це хіба так тяжко? В Польщі йдеш в місцеву адміністрацію, платиш 100 зл, через місяць-два нові права готові.

Не везде. В Испании я тоже менял без проблем за 20евро. А вот в Германии я так понял надо заново сдавать. Тоесть если ты только приехал в 2024 или 2025, то не факт что у тебя достаточный уровень языка для сдачи экзамена. Даже если ты в Украине 10 лет водил, без языка этого будет недостаточно чтобы сдать ту же теорию.
slonomag

Подякував: 16 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:54

Хомякоид написав:
  BIGor написав:
  airmax78 написав:Для когось еміграція - найвище досягнення в житті і такі нюанси як соціальний статус, залученість, самоповага значення не мають.

Набір слів якийсь. Соціальний статус, залученість, самоповага жодним чином не залежать від того чи людина в еміграції, чи на батьківщині.

Максімка мабуть хоче сказати що в нього був в Україні соціальний статус.
Але соціальний статус був примарний як виявилось.
В іншому разі максімка не жив би в соціальному житлі для люмпенів.

Дивно що хтось ще це лайкає. Бачу - багатьом погано за кордоном. Ковбаса є - самоповаги - ніт. Я живу у Відні в неприпустимо гарних умовах. В 50 метрах від пляжу з видом на канал в будинку з модними мопами та квартирі з італійськими меблями. Але це нічого не міняє - я тут абсолютно чужий і людина другого сорту. І якщо вам легше від того що ви себе заспокоюєте що ось ви мову підтягнете і до вас будуть ставитись краще - це ваша справа. Я таким аутотренінгом страждати не збираюсь і все прекрасно розумію.
airmax78

Подякував: 989 раз.
Подякували: 5363 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 09:58

flyman написав:
  airmax78 написав:Просто подивиться на це і вам все стане зрозуміло: https://en.wikipedia.org/wiki/Lower_Austria

це наші брати слов"яни, тільки трохи західні

Приальпійські українці.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 10:22

Frant написав:
  airmax78 написав:Але це нічого не міняє - я тут абсолютно чужий і людина другого сорту
Приїзжайте в Київ. Допоможемо, чим зможемо!

Я провів місяць в Києві та Одесі в червні минулого року. Ну це важко. Жити на 22 поверсі і кожної ночі підриватись та йти в хол перечікувати тривогу. А вранці - на роботу... Важко. І це тоді ще не було проблем з електроенергією.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 10:44

airmax78 написав:
  Frant написав:
  airmax78 написав:Але це нічого не міняє - я тут абсолютно чужий і людина другого сорту

Я провів місяць в Києві та Одесі в червні минулого року. Ну це важко. Жити на 22 поверсі і кожної ночі підриватись та йти в хол перечікувати тривогу. А вранці - на роботу... Важко. І це тоді ще не було проблем з електроенергією.

Хотаб і Фейслес писали, що у них зимою в 25-поверхівках не було жодних проблем з опаленням і електрикою. Патужні генератори, акумулятори з інверторами, каміни в кімнатах і все таке
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 13 бер, 2026 10:50, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1813 раз.
Подякували: 2588 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 10:48

Frant написав:
  airmax78 написав:Я провів місяць в Києві та Одесі в червні минулого року. Ну це важко. Жити на 22 поверсі і кожної ночі підриватись та йти в хол перечікувати тривогу. А вранці - на роботу... Важко. І це тоді ще не було проблем з електроенергією.

Хотаб і Фейслес писали, що у них зимою в 25-поверхівках не було жодних проблем з опаленням і електрикою. Патужні генератори, каміни в кімнатах і все таке

З електрикою були як і всюди, але допомагали інвертори на ліфти, на насоси на воду, і в квартирах. Генератор не надто потужний і тільки як підстраховка. З опаленням не було проблем там де котельня власна.
Про каміни в кімнатах і потужні генератори то вже ваші галюцинації в перманентному делірії
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8303 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 10:49

Faceless написав:
  Frant написав:
  airmax78 написав:Я провів місяць в Києві та Одесі в червні минулого року. Ну це важко. Жити на 22 поверсі і кожної ночі підриватись та йти в хол перечікувати тривогу. А вранці - на роботу... Важко. І це тоді ще не було проблем з електроенергією.

Хотаб і Фейслес писали, що у них зимою в 25-поверхівках не було жодних проблем з опаленням і електрикою. Патужні генератори, каміни в кімнатах і все таке

З електрикою були як і всюди, але допомагали інвертори на ліфти, на насоси на воду, і в квартирах. Генератор не надто потужний і тільки як підстраховка. З опаленням не було проблем там де котельня власна.
Про каміни в кімнатах і потужні генератори то вже ваші галюцинації в перманентному делірії

Фейслес, у вас немає каміна в квартирі на верхніх поверхах 25-поверхівки??? Зовсім слабо.
Frant

Подякував: 1813 раз.
Подякували: 2588 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2026 13:07

airmax78 написав:
  Frant написав:

Може пожаліти ще Вас? Живете своє найкраще життя, маєте можливості які є тільки у 0,01%, жодним чином не дотичні до війни та ще ниєте?
BIGor

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 1916 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 3211321232133214>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему