|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 22 бер, 2026 00:59
hxbbgaf розказуй. У мене у під'їзді 3 офіцери, які не воюють і кажуть, що що крутили той ТЦК на своєму органі
У мене в підʼїзді 3 сотні абирвалгів, які крутили ТЦК … 😅😅 нащо я йому треба, то ля повністю здорових, при томму що з дронами я ніколи справ не мав
Ти через слово читаєш? Їм треба всі, від водія до діловода. Писати ти вмієш, брехати вмієш. Бухгалтером будеш 
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 бер, 2026 01:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2595 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:00
Hotab написав:hxbbgaf 700 тис. плюс ще 178 тис. молодих відставників офіцерів, сотні тисяч які закінчили військові заклади
Я розумію що ти під таблами і тому забуваєш про що говорили. Ти по 3 рази рахуєш одних в тих самих. «Молоді відставники» (так звані, бо там наймолодші 47, а більшість це 55+- ) це вони звідки взялись, як не «випускники кафедр і випускники ВВНЗ(яких всього було 50-70 тис за рмианні30 років) ?? Вони з Марсу прийшли? Ти скільки раз їх збираєшся рахувати?
Відставники не кафедри закінчували а військові навчальні заклади. Плюс ще офіцери які ще не відставники, але закінчували військові заклади і ніфіга не воюють, бо крітять гудзики, що тільки за восом і званням і тцкшники ідуть в них на поводу, бо таке негласне правило, бо багато блатних офіцерів, щоб їх не драконити, легще драконити хворих і беззахисних.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1684 раз.
- Подякували: 2387 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:02
hxbbgaf Відставники не кафедри закінчували а військові навчальні заклади.
Ти ж ушльопок ні дня не був в армії, звідки ти знаєш скільки там піджаків? 😅 Плюс ще офіцери які ще не відставники
всі ці офіцери - це 50-70 тис за останні 30 років. Плюс кафедри. Все, інших нема. Пенсіонерами стають тільки вони , інших ні звідки взяти І ти мені нарешті розкажеш, чому в твоєму світі «офіцери зроблені за 30 років» (в сумі значно мене 1 млн, включав і жінок) - це константа, ніхто не загинув, не покалічився на війні, не виїхав, не на окупованих , не броньовані, не хворі, не доглядає, а от 10 мільйонів абирвалгів чоловічої статі 25-60р - це вони всі кудись поділись . Їх нема. Так? 😅😅😅
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 бер, 2026 01:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:12
До чого тут піджаки, піджаки сидять в тилових частинах х..ї пинають і траву фарбують і з салаг знущаються, які там теж на все ладні, аби на фронт не потрапити, оте все і відбувається замість того, щоб воювати. Майже мільйон! Ну, може 200 тис. забезпечує логістику реально для 200 тис. на фронті, повірю. Решта 600-800 тис. це про те, що я написав. Як молодих відставників 43-60 178 тис., це ті, що закінчили військові заклади, то скільки їх ще 21-43 таких що закінчили військові заклади? Мабуть, не менше. От вже 400 тис. А ШІ твій бреше. Проста математика. Плюс кафедри це плюс 700 тис. на хвилиночку. Це ціла армія. Що чекає неіснуючого воса і мільйони солдатів, щоб їми командувати, яких нема в природі. А могли б самі в їхній якості відправитись. Без цього навряд чи Зєлє буде кава в Ялті.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 22 бер, 2026 01:19, всього редагувалось 1 раз.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:16
hxbbgaf Як молодих відставників 43-60 178 тис., це ті, що закінчили військові заклади, т
Ти чи дебіл, чи хз. У мене в вертолітній бригаді 30% пілотів були піджаки, випускники Кременчука цивільного Всякі юристи, психологи, фінансисти - це часто «піджаки». Чому ти метеш дурь, в якій нічого не розумієш?? Військові вузи випустили 50 -70 тис за останні 30 років Ще 600 - кафедри, . Все!! Пенсіонери лише з цього числа. Пенсіонери 60+ - це випускники радянських ВВНЗ Я чекаю відповідь: І ти мені нарешті розкажеш, чому в твоєму світі «офіцери зроблені за 30 років» (в сумі значно менше 1 млн, включаючи і жінок) - це константа, ніхто не загинув, не покалічився на війні, не виїхав, не на окупованих , не броньовані, не хворі, не доглядає, а от 10 мільйонів абирвалгів чоловічої статі 25-60р - це вони всі кудись поділись . Їх нема. Так? 😅😅😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:30
Ну от, чудово, в вертолітній бригаді цивільні, а з молодих відставників, які мали б там бути, в ЗСУ тільки кожен 40-й. От тому так і виходить. Молодий відставник це люди зі званням, які 25 років вислуги мають, напевно, майори мінімум, як там можуть бути піджаки.Юристи і психологи - це прилаштовані. Роздуті штати, юристиз ким будут судитись, а психолог - це балакучий персонаж, лапшевіс, як ото говоряча бородата муза була охріменко, співав про курс 8 і що вийшло, це дітям вони можуть лапшички навішати, а в армії дорослі люди вони самі все бачать, що відбувається, яке свавілля, там психіатр може кому і потрібен у кого цього всього дах не витримає і не стільки вибухів і жахіть, скільки усвідомлення, що бл..два краде косить мільярди в тилу лапає дівок, навіть грілки покрали і бетон на украплення розікрали а в тебе через це ампутація рук і все, як сходити до туалета, де взяти няньку, тільки з балкона стрибати, а як людина віруюча, от робити, хтось відповість? Протези ті не працюють, нещодавно про них була стаття на цензорі, ніякий психолог тут не допоможе, навіть психіатр накачає нейролептиками і транками а в туалет все одно няньку не приставить пожиттєву ходити. Про 60+ ми взагалі не говоримо.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:39
Hotab написав:hxbbgaf І ти мені нарешті розкажеш, чому в твоєму світі «офіцери зроблені за 30 років» (в сумі значно менше 1 млн, включаючи і жінок) - це константа, ніхто не загинув, не покалічився на війні, не виїхав, не на окупованих , не броньовані, не хворі, не доглядає, а от 10 мільйонів абирвалгів чоловічої статі 25-60р - це вони всі кудись поділись . Їх нема. Так? 😅😅😅
Жінки-кадетки, в військових вишах потім, майорки, з вислугою. Може і є, якісь долі відсотка... Як вони могли загинути на війні, як вони не воюють? На фронті 200 тис. і більшість солдати чи максимум сержанти. Офіцерів, може, тис. 20. Із більше ніж мільйона. мали б бути як не всі то хоча б половина там! А не хворих тягнути, а самим плювати на присягу! Бо це люди, які довгі роки готувались і тренувались. Он кадети, з дитинства самі це обрали, їм подобалось, давали присягу, тренувались, готувались десятиріччями. А тепер як війна, то в кущі. Це вже гірше ніж в анекдоті про пожежника. Той епічний геніальний анекдот, виходить, ще й мілко плавал. А матроси он в закордонні рейси і повтікали. Може, ще й вони хворі? Ну, напевно, вони здоровіші, там відбір, мед. комісії, тренування. Доглядання - мабуть, є, але більше 7-у воду на киселі, у якої є доньки і сестри, як і ті, що втекли і плюють зараз на присягу з-за кордону, набронювали масу силовиків в тилу і не тільки, навіть пивзавод заброньований, це що критичне підприємство і т.д., то все справжні ухилянти і є (а не хворі люди, яких в нас називають ухилянтами). Тому і не рахую. А ті, що на окупованих продовжують сидіти, при тому, що їх там ніхто не тримає, то, взагалі, зрадники, може, порахувати ще й тих, що воюють проти нас? Ти їх теж виправдовуєш чи як?
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 22 бер, 2026 01:50, всього редагувалось 3 разів.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 бер, 2026 01:39
hxbbgaf Ну от, чудово, в вертолітній бригаді цивільні, а з молодих відставників, які мали б там бути,
Боже, який же ти дебіл((((((( Який він «цивільний»?? Він в 23 роки закінчив Кременчук, одягнув погони лейтенанта і вже комеска підполковник з вислугою 20 років і 10+ участю у війні . Або і на пенсії. В числі отих 178 тисяч. Що ти мелеш, кончений??? Ти ж як не ляпнеш, так мимо.. обоже , чому таке дебільне????? Ти ж повний нуль в питаннях, про які кажеш (( Як вони могли загинути на війні, як вони не воюють?
Загнули тисячі офіцерів. Десятки тисяч каліки. Випускники кафедр не виїхали з України , не доглядають, не броньовані? Лише абирвалги ?? Все з тих 10 мільйонів абирвалгів кудись дівається?? З 600 тис піджаків не «дівається»? Всі сидять і чекають коли їх абирвалг відправить? Ти настільки упоротий в своєму придуманому якомусь світі, що тебе лише бітою по хлєбалу треба лупити, щоб залити в голову якусь інформацію. Я дуже розумію, чому тебе в школі єбашили всі підряд. Ти тупорилий упоротий не здатний до сприйняття інформації. Цивільні-військові… Всі колись були цивільні. І знову ними стануть скоро чи не скоро. . А всі хто одягнув форму і включений наказом до списків в/ч - той військовий . Іншого не дано. А став він військовим бо: прийшов після в.кафедри, чи після 2 місяців підготовки на полігоні, чи відвчився по системі 3+2 , чи відсидів у казармі всі 5 років до лейтенантськмх зірок - жодного значення не має. І закінчився у нього контракт , він знову цивільний. Все!! Ти настільки дебілоїд, що у тебе нема жодного розуміння цих простих речей.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 22 бер, 2026 02:01
Hotab написав:hxbbgaf Ну от, чудово, в вертолітній бригаді цивільні, а з молодих відставників, які мали б там бути,
Боже, який же ти дебіл((((((( Який він «цивільний»?? Він в 23 роки закінчив Кременчук, одягнув погони лейтенанта і вже комеска підполковник з вислугою 20 років і 10+ участю у війні . Або і на пенсії. В числі отих 178 тисяч. Що ти мелеш, кончений??? Ти ж як не ляпнеш, так мимо.. обоже , чому таке дебільне????? Ти ж повний нуль в питаннях, про які кажеш (( Як вони могли загинути на війні, як вони не воюють?
Загнули тисячі офіцерів. Десятки тисяч каліки. Випускники кафедр не виїхали з України , не доглядають, не броньовані? Лише абирвалги ?? Все з тих 10 мільйонів абирвалгів кудись дівається?? З 600 тис піджаків не «дівається»? Всі сидять і чекають коли їх абирвалг відправить?
178 тис. молодих відставників, які все життя вчились воювати. А як воювати то пенсіонери в 45. Те ж і з іншими випускниками військових закладів, яким нема 43. Воюють реально на фронті декілька відсотків з них, схоже. Ну, то як не цивільний, значить, офіцер, що ти голову тоді морочиш. Але ж більшість доглядають 7 воду на киселі, в якої є доньки і сестри, заброньовані на посадах, яких раніше і не було, настворювали для бронювання, або липові інваліди теж або звалили до війни, але більше вже під час війни через знайомих, зв'язки, прикордонців і хабарі і т.д., але більшість просто крутить гудзики, що може тільки командувати і не той вос і тому не може в окоп і їм це вдається! Я вже вище писав, чому. В тому і відмінність з "абирвалгами". В минулому пості про це все я вже писав. Ти вже дійшов до того, що виправдовуєш офіцерів, що сидять на окупованих територіях і служать кацапам. Коли їх там навіть ніхто не тримає, у кацапів зараз відкриті кордони! Тільки бо вони ахвіцери, виправдовуєш. Що далі, напишеш, що офіцери, які проти нас воюють, молодці, бо вони офіцери? Он в Криму скільки було ахвіцерів і де вони? Всі чудові хлопці? Ну, вірю, офіцерів загинули тисячі. А солдатів сотні тисяч.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 бер, 2026 02:07
hxbbgaf Ти вже дійшов до того, що виправдовуєш офіцерів, що сидять на окупованих територіях
Ти уйобок взагалі вкрав охренів?? Я в твою тупу голову вбиваю елементарні речі: Якщо за 30 останніх років в Україні кудись ділись половина абирвалгів ( а як не ділись, то когось доглядають, чи хворі, чи броньовані) , то виключно статистично і половини випускників кафедр в Україні нема. Тому або діли тоді і тих і тих навпіл, або приймай 10 мільйонів моб резерву абирвалгів і не тупи мені тут . Ну, то як не цивільний, значить, офіцер, що ти голову тоді морочиш
Вона схоже у тебе ще з народження «заморочена». Я тобі показую просту річ, яку ти не здатний сягнути: Не важливо як людина стала офіцером , вона все одно відслуживши необхідний термін стає в ті 175 тис пенсіонерів. Це зовсім не обовʼязково випускник ВВНЗ. Це може бути піджак. Он в Криму скільки було ахвіцерів і де вони? Всі чудові хлопці?
А скільки в Криму було абирвалгів? І де вони? Чудові хлопці? але більшість просто крутить гудзики, що може тільки командувати і не той вос і тому не може в окоп
Так само як і абирвалгів 10 млн! Крутять ґудзики і кажуть «я не повинен». А замінити треба всього 200 тис на фронті. І 10млн абирвалгів кажуть «ні».
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-