|
|
Re: Южаніна: кожен силовик має повоюватиА ви вважаєте, що вони існують, щоб ви спокійно жерли психотропи і ні за що не переживали?
Ну, мабуть, щоб воювати, існують військові, для того, щоб інші спокійно жили. Для того вони обрали цю професію, присягнули захищати народ (а не хапати його і ламати йому ребра і вбивати, он як Сопіна, Сахарука, Танчика і т.д.). Так у всьому світі, окрім нас. Он Трамп кого відправляє на той острів - піхотинців, військових тренованих і ще й які самі собі обрали цей шлях, а не епілептиків і інфарктників, нахапаних на вулиці. А хто що жере, це, взагалі, ані ваша справа, ані військових. І за Конституцією вони ніяк не можуть бути використані проти власного народу, а те, що зараз відбувається (і купа посилань, що я тут даю, цьому підтвердження, бо мова про ТЦК, яких влада сама віднесла до ЗСУ), це чергове повне порушення Конституції. Яка в нас не працює від слова зовсім, жодного права у звичайної людини не залишилось, тільки одні хворі і беззахисні всім і у всьому винні. Re: Южаніна: кожен силовик має повоюватиПрофесію. Не мету всього життя. І саме професія визначає що вони можуть закрити певні посади, які вимагають спеціальних знань. Для цього і існує ВОС. Але це зовсім не означає, що у випадку повномашстабної війни хббгаф може лежачи на дивані розказувати хто має замість нього йти в солдати хай матуся сопельки витре hxbbgaf
Військові - так. Але ж ти про цивільних. Різницю між цивільними і військовим я тобі наводив. Почитаєш вище. Це всі хто зараз не служить, Ти хочеш щоб один цивільний став військовим терміново знов. А такий самий цивільний ти - і далі куєм груші околачував. Так не буває і не буде. Ви з Детройтом однакові цивільні. Рівні перед законом і обовʼязок захищати у вас однаковий. Різниця лише в тому, що він має деяку військову кваліфікацію і буде призватись скоріше за все (але не факт) по ній. А у тебе нема - ти по рандомній. Яка вимагає найпростішої і найшвидшої підготовки. Я чекаю відповіді на питання: - норма закону яка вимагає від цивільного чоловіка їхати з окупованих на неокуповану - які саме кодекси чи пункти статутів притягують до відповідальності за порушення вимог присяги Коли будуть відповіді?
«Пожежного» І це гарний приклад. Пожежний , який звільнився з роботи пожежного, їздить на виїзди тушити пожежі? Чи він вже не пожежний і не робить цього?
Чому згадка про конституцію лише коли вигідно, і амнезія коли ні? Що конституція каже про обовʼязок абирвалга захищати свою державу? Востаннє редагувалось Hotab в Сер 25 бер, 2026 15:25, всього редагувалось 1 раз.
Ага, добре прилаштувались, як професійні військові, то по восу, коли той вос зараз нікому не портібен. А як не треба з таким восом, все на конституційний обов'язок і присягу можеш плювати, як і в потолок. Наклепали більше мільйона офіцерів, а солдат на фронті 200 тис. Зрозуміло, що стільки офіцерів не треба. Теж можеш плювати і не воювати! А хворі, яких нахапали, відлупцювали і притягли, мають сидіти до скону в окопі чи, взагалі, піти в штурм і безглуздо загинути в першому бою. В якій ще країні ви таке бачили, ахвіцери? І яка мета цього дійства? Не схоже, що перемога.
hxbbgaf
Дай визначення цього терміну. Я так розумію «всі хто колись складали присягу» ??
Ну тобто як і ти? Ти теж «професійний військовий «, що плюєш в потолок? 😅
Ти знов забув, що значно менше? 😅 А скільки абирвалгів на клепали, щоб замінити 200 тис солдат? 10 мільйонів? 😅
Всі 10 млн хворі?)
Що «бачили»? Це тільки ти після таблеток бачиш. Я особисто бачу що призивають всіх: і повністю здорових, і не повністю. І офіцерів, і солдат. Просто в тебе з Трої погано видно я чекаю відповіді на конкретні питання!! - норма закону яка вимагає від цивільного чоловіка їхати з окупованих на неокуповану - які саме кодекси чи пункти статутів притягують до відповідальності за порушення вимог присяги Коли будуть відповіді? А військові найманці-рядові, що не закнчували військовий ВНЗ, не професійні? Ви любите відповіді від ШІ, от вам:
Який саме? Є дворічні курси. Є середня спеціальна 3 роки. Є 4 , є 5. Скільки років має попрацювати, щоб стати «професійним військовим»? Ну наприклад випускник ВУЗу банківської справи через 20 років торгової трипером на ринку - банкір професійний? Чи ні? Випускник педу, який не працював вчителем- професійний педагог? в 40 років?? Розʼясни мені нормально, що таке «професійний військовий» Поки що незрозуміло як мої колеги, які зі мною закінчили інститут льотчиків ВПС і вже 25 років ні дня не літають, а торгують вікнами - вони професійні військові?? Давай конкретику, що в них професійного? І не думай що я забув про питання. Вони тебе чекають я чекаю відповіді на конкретні питання!! - норма закону яка вимагає від цивільного чоловіка їхати з окупованих на неокуповану - які саме кодекси чи пункти статутів притягують до відповідальності за порушення вимог присяги Коли будуть відповіді? Востаннє редагувалось Hotab в Сер 25 бер, 2026 16:20, всього редагувалось 1 раз.
|
|