|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:51
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Навіщо ви оце повторяєте як папуги? Я про х... нічого в фактах не згадував.
Тому що війна йде з РФ. І рішення про завершення може прийняти тільки х.... Тому значення мають тільки ті пропозиції, що надходять від х....
24 декабря что было, если не завуалированное предложение? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:55
ЛАД написав:andrijk777, _hunterЗачем вы всё путаете? sashaqbl с самого начала говорит о договоре с РФ. Или хотя бы предложениях РФ. А вы всё время переводите разговор не предложения Трампа или говорите о плпне Зеленского из 20 пунктов, "согласованного на 90%". Всё это хоть как-то согласовывалось с РФ? Абсолютно никак. Это всё были хотелки. Трампа, Зеленского, ещё кого. К РФ всё это не имело никакого отношения.
Так это и так понятно/никто ничего не путает. Что непонятно - почему он решил, что этот договор (хоть какие-то детали) та сторона будет озвучивать до подписания? - если - повторюсь - ладе детали соглашения со Штатами уже третий месяц "своя сторона" разглашать особо не спешит...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:55
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Факт 1: viewtopic.php?p=5848833#p5848833Факт 2: Зеленський публічно відмовився від цього миру. Сказавши що Крим - український. Факт 3: Пропозиція Трампа з 28 пунктів. Факт 4: Зеленський відмовився від цієї пропозиції, висунувши свої 20 пункті
Ти взагалі з головою дружиш? Логіку включаєш хоч іноді? До чого тут пропозиції трампа якщо війна з Росією? Це перше. Друге, якщо ти не помітив улюблений спосіб ведення переговорів Трампом: Fake it till you make it. Він постійно бреше, маніпулює, перекручує факти. Ти просто сприймаєш цю інформацію, як факти, тому що це тобі зручно, але тут нема ніяких фактів. Це як тебе відпиздили в підворотні, і ти шукаєш причину. Але причини нема - просто гопнікам захотілося. Війна не припиниться від того, що тобі хочеться, чи Зеленському хочеться. Треба щоб х... захотілося.
Немає змісту продовжувати розмову далі. Для тебе факти не є фактами. Твої "міркування" є вищими за факти.  Переконуй сам себе далі, я пас. Маєш факти - озвучуй. Твої фантазії для мене не аргумент.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:58
_hunter написав:24 декабря что было, если не завуалированное предложение? 🤔
Якщо хочеш, щоб з тобою спілкувалися як з адекватом, а не клінічним ідіотом, то спробуй бути адекватнішим. Наприклад формулювати свою думку повністю, а не уривками. 24 грудня в мене ймовірно було чергування. Або відпочивав, вже не памятаю. Що в тебе було? Не знаю, можливо ти на роботі був, десь на трасі, чи в борделі... Навіщо ти мене це питаєш? andrijk777 хоч і має деколи доволі дивну логіку, принаймні вміє чітко формулювати свою думку, і надає посилання на інформацію, яку він коментує.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 28 бер, 2026 15:01, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:00
andrijk777 написав:Немає змісту продовжувати розмову далі. Для тебе факти не є фактами. Твої "міркування" є вищими за факти. Переконуй сам себе далі, я пас. Маєш факти - озвучуй. Твої фантазії для мене не аргумент.
ЛАД тобі написав, що твої "факти" - це просто хотєлкі трампа чи ще когось. Просто вони збігаються з твоїми і ти приймаєш їх за факти. Фактом було б, якби пропозиція звучала від х..., чи пісікова. А це просто злив від адміністрації трампа їхніх бажань.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:05
sashaqbl написав: _hunter написав:24 декабря что было, если не завуалированное предложение? 🤔
24 грудня в мене ймовірно було чергування. Або відпочивав, вже не памятаю. ...... посилання на інформацію, яку він коментує.
Корона не жмет?.. - та пофиг что у тебя там было. На Мировом уровне - что происходило?.. За ссылки тут банят. Захочешь - найдёшь: Приехав в Анкоридж, я сказал, что для нас это будут непростые решения, но мы с предлагаемыми нам компромиссами согласны
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:05
ЛАД написав:andrijk777, _hunterЗачем вы всё путаете? sashaqbl с самого начала говорит о договоре с РФ. Или хотя бы предложениях РФ. А вы всё время переводите разговор не предложения Трампа или говорите о плпне Зеленского из 20 пунктов, "согласованного на 90%". Всё это хоть как-то согласовывалось с РФ? Абсолютно никак. Это всё были хотелки. Трампа, Зеленского, ещё кого. К РФ всё это не имело никакого отношения.
Вже відповіли на питання sashaqbl: Цього ніхто на форумі не знає. ВСЕ. Не треба фантазій. Ви з sashaqbl хочете обговорювати чиїсь фантазії, я ні. Хотєлки Трампа і Зеленського - реальні і відомі(публічні). Це не фантазії, їх можна обговорювати. А тим більше це не зовсім "хотєлки" а пропозиції!
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:07
_hunter написав:......... 24 декабря что было, если не завуалированное предложение? 🤔
Это вы о чём? О чем там договариваются Кушнер с Виткоффом, понятия не имею. И, боюсь, Зеленский тоже. Ни одного согласованного документа опубликовано не было. И, вроде, не было даже утечек. Только сообщения об "успешном продвижении переговоров". Может, у них "успешно продвигаются" переговоры о каком-то совместном гешефте. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:07
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Немає змісту продовжувати розмову далі. Для тебе факти не є фактами. Твої "міркування" є вищими за факти. Переконуй сам себе далі, я пас. Маєш факти - озвучуй. Твої фантазії для мене не аргумент.
ЛАД тобі написав, що твої "факти" - це просто хотєлкі трампа чи ще когось. Просто вони збігаються з твоїми і ти приймаєш їх за факти. Фактом було б, якби пропозиція звучала від х..., чи пісікова. А це просто злив від адміністрації трампа їхніх бажань.
Озвуч свої факти.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 15:08
andrijk777 написав:Хотєлки Трампа і Зеленського - реальні і відомі(публічні). Це не фантазії, їх можна обговорювати. А тим більше це не зовсім "хотєлки" а пропозиції!
Але ж не від Зеленського чи Трампа залежить завершення війни. А від іншої особи. І ви не надали ЖОДНОГО факта про його хотєлки.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
|