Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Faceless написав:"А я просто кажу, що треба мобілізувати силовиків, охоронців, молодих відставників, офіцерів, биків з тилових частин відправити на фронт". Яке в тебе право когось кудись відправляти? Якого біса ти не за себе говориш, а вказуєш, кого замість тебе мають відправити на фронт? Чим ти особливіший будь-кого з них?
Я тобі вже казав, найбільш боєздатні мають воювати, інакше нам не вистояти, але тебе хвилює власне зловтішання, більше нічого.
Дуже зручна позиція. Можете ще сказати "воювати мають в першу чергу ті, хто не пудить в штани" - і одразу обхезать штані, ну щоб точно не ви. Правильна логіка?
Ти хочеш сказати, що найбільш боєздатні взагалі не мають воювати, до чого тут я. Або заброньовані, або пенсіонери в 43, або втекли, і їх навіть звань не позбавляють. Абе ще щось.
hxbbgaf написав:Ти хочеш сказати, що найбільш боєздатні взагалі не мають воювати
Знов брехня Я кажу, що обов'язок однаковий для всіх. Найбільш боєздатних відправлятимуть на відповідні задачі, менш боєздатних — на інші, так це й працює. А не типу наче жерти з дитинства чіпси і колу, чи бухать, і забезпечити тим собі індульгєнцію, а той хто слідкував за здоров'ям виходить наче має за всіх віддуватись.
hxbbgaf написав:Ти хочеш сказати, що найбільш боєздатні взагалі не мають воювати
Знов брехня Я кажу, що обов'язок однаковий для всіх. Найбільш боєздатних відправлятимуть на відповідні задачі, менш боєздатних — на інші, так це й працює. А не типу наче жерти з дитинства чіпси і колу, чи бухать, і забезпечити тим собі індульгєнцію, а той хто слідкував за здоров'ям виходить наче має за всіх віддуватись.
Але ж ті заброньовані в шаленій кількості, пенсіонери в 43, повтікали закордон і т.д., а ті ні, так що не однаковий. А чого ж ти нікуди не відправлений? Це в нас так не працює, купа посилань було, відео, історій, як масово хапають хворих, наркоманів, бомжів і відправляють у ту ж Скелю на штурми, про те й мова. Ти знов за своє, це невігластво, не знати, що існує купа вроджених хвороб, генетика, навколишнє середовище, травми і т.д., це по-перше, а по-друге, мета мобілізації - перемога над ворогом (а для цього потрібні боєздатні люди), а не покарання винних незрозуміло в чому (напевно, в твоєму невігластві) заради твого зловтішання. Це не ти герман з фупу, що до Канади втік? Той писав приблизно те ж саме. Ще й виправдовуєш свавілля (то "вільнолюди", їх треба бити, тільки ти маєш бути вільним, решта мають бути рабами). От ще кайфова історія для закомплексованих зловтішачів: Чоловік з Одеси заявляє, що представники ТЦК напали на нього, не запитуючи нічого у нього, і переломами кістки
Але ж ті заброньовані в шаленій кількості, пенсіонери в 43, повтікали закордон і т.д., а ті ні, так що не однаковий.
У вашому вигаданому світі? Може то галюцинації від препаратів, що ви самі собі прописали? Серед заброньованих точно таке ж співвідношення всяких обмежено придатних і хворих як і серед не заброньованих
Faceless написав:У вашому вигаданому світі? Може то галюцинації від препаратів, що ви самі собі прописали? Серед заброньованих точно таке ж співвідношення всяких обмежено придатних і хворих як і серед не заброньованих
Що за крамола, весь світ п'є заспокійливі препарати і це ніде не є крамолою, а якби європейці опинились в нашій шкурі, вони б їх пачками ковтали! Не думаю, що така, особливо серед силовиків, які постійно проходять прискіпливі огляди. При тому, що їх шалена кількість і вони заброньовані, а інші - ні. Що незрозуміло? Навіщо писати таку маячню?
ТЦКшники вбили батька 6-х дітей, менти це схвалили:
Побили чоловіка до коми чоловік-впав-у-кому-після-побиття-військовими-працівниками-зсу-тцк-у-дніпрі-місц Ввірвались до гуртожитку і побили людей:
Тітушки, менти і ТЦКшники влаштували побоїще в Одесі:
Співробітники ТЦК почали таранити автівки цивільних та відкрили стрілянину просто посеред двору в Одесі — по інформації місцевих ЗМІ відомо, що є постраждалі. Чоловіку прострелили коліно. t.me/voynareal /134062
Що вони коять? По-моєму, вже зрозуміло і віслюку, що керує цим всім дійством кацапський агент!
Faceless написав:У вашому вигаданому світі? Може то галюцинації від препаратів, що ви самі собі прописали? Серед заброньованих точно таке ж співвідношення всяких обмежено придатних і хворих як і серед не заброньованих
Що за крамола, весь світ п'є заспокійливі препарати і це ніде не є крамолою, а якби європейці опинились в нашій шкурі, вони б їх пачками ковтали! Не думаю, що така, особливо серед силовиків, які постійно проходять прискіпливі огляди. При тому, що їх шалена кількість і вони заброньовані, а інші - ні. Що незрозуміло? Навіщо писати таку маячню?
Заспокійливі це валерьянка а не рецептурні психотропи і АД
Заспокійливі це валерьянка а не рецептурні психотропи і АД
Транквілізатори - то і є заспокійливі. Чергове невігластво. Валерьянка - це просто рослина, це не лікарський засіб взагалі.