Ах Вїєтнам... Закочує очі, втрачає притомність ...
|
|
Ах Вїєтнам... Закочує очі, втрачає притомність...Ах Вїєтнам... Закочує очі, втрачає притомність ... Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:
У Німеччині з’явиться аналог «Дії»: паспорт, свідоцтво про народження, водійське посвідчення у смартфоні
Посилання я можу надать і це ніяк не москалі.
В принципі, ви самі відповіли на своє ж питання. Стосовно репатріантів, вони ще й не таке будуть розповідать, я ж вам зразу сказав, кожного гнобили, КОЖНОГО, знущались, як вдалось втекти- чудо допомоголо. А так перше шо згадав, коли у 2023 році поліція застрелила Nahel.
Приведите. Посмотрю кто подбирал такую статистику и как где в равных пропорциях ( или всё-таки неравных?) оказались в Франции евреи коих меньше 1% от всего населения и мусульмане составляющие 10%. С алжирцем застреленным полицейским ещё забавнее. Оказывается,французские полицейские такие же неуравновешенные неадекваты как и перечисленные мной вполне гражданские мусульмане. Ну а репатрианты всегда врут как и правительственная пресса Израиля и остальные симпатики Израиля и евреев.
Будь ласка. Мои утверждения полностью подтверждаются в графике вверху стр.7 который показывает как традиционно высокий уровень антисемитизма за все годы наблюдения в 2023-24 года взлетел до небес опередив все остальные группы,в то время как антимусульманские настроения,и так самые низкие,ничуть не изменились
Немного прояснилась ситуация. 1. В Техасе в целом очень низкие цены на саму недвигу. В Остине в частности (как и во многих локациях Техаса) цены даже довольно динамично как для США снижаются ввиду высоких темпов нового строительства на фоне отстающего спроса. Это не я придумал, не мои родственники не родственники родственников и даже не знакомые. Я не пытаюсь выдать увиденное на Ютубе как некое порождение моей реальности. Ну, всем намек понятен. Это отсюда. 2. А это уже из моего разговора с друзьями. Они, я уже писал ранее, купили дом под Сиэтлом перед самым ковидом. Но посматривают по республиканским штатам куда-бы свалить, ибо трампистам не очень нравится жить в либеральном Вашингтон стейте. "Да, мы очень облизывались на один пригород Хьюстона, там все очень классно, отличный новый дом с 5-ю спальнями был в районе 400+куе. Но все перечеркнуло то, что в Техасе довольно высокие праперти таксы и страховки. На тот дом в месяц это тянуло около 1,5 куе." Так что низкие цены недвигу порой тянут еще и высокие текущие расходы. Это делает не интересной тему владения недвигой. Кстати, тот дом под Сиэтлом, покупался 6 лет назад как бренд нью и уже порядком ушатался. Все-таки дендрофекальные технологии в сочетании с американскими рукожлпами делают свое дело. Просадки, трещины...одним словом, "желтеет и отваливается"(с). От застройщика в рамках гарантии - несколько раз приходил гай если ремонт занимал не больше часа, на что-то более существенное - "не гарантийный случай" или тупо никакой реакции. Очень по американски. Я не шучу. Ото панове, і не їдьте в США.
Більш того: щоби було менше бажаючих жити на іншому боці Земноі кулі, на днях в США прийнято рішення НЕ ВИДАВАТИ Вид на прожиття в США (“Green card”) на території США. Якщо маєш право: виїжджай з країни та чекай біля Посольства. Можливо і отримаєш право жити в приватній оселі, побудованій по «дендрофекальній» або аналогічній «карпатській» (але значно біднішій) технології. Шикарна точна кваліфікована відповідь щодо технологій викладено нашим українцем тут: До речі: практик, а не теоретик, і добре видно технології. Але в цілому спроба змінити «Старий світ» однією людиною дуже позитивна. Чи є альтернатива? Є! Мій приятель черговий раз змінив місце проживання: жив раніше в Еміратах, потім в Туреччині - і ось майже несподівано Таїланд. Написав мені так: «А ще, а ще, у нас там є сємки зі смаком мангового капучіно. Радію як дитина. І кажу "у нас", бо таки зміг здійснити нездійснену мрію 2025 року - придбати власне житло біля океану, у цікавезному мегаполісі, де я буду перебувати більшу частину року. Воно коштувало 44 тисячі доларів (двокімнатна квартира в комплексі з басейном і спортзалом) і вже приносить стабільний пасивний дохід 12% річних (дуже пасивний, бо здав на півтора року).» Не зовсім несподівано: перед тим, як вийти з нерухомості в Аланіі (Туреччина) відвідав друзів в ОАЕ, вивчив ситуацію - ще до «іранської війни». Хмарочос, в якому він мешкав майже 2 місяці, раптом загорівся (!). Пожежа реальна в хмарочосі! Була термінова евакуація всі бігли із залізобетонної клітини як скажені - здається з поверха номер 102 по залізобетонним пожежним сходам. Вирішив шо жити в залізобетонних коробках не варто. У Вʼєтнам як тут радили теж не поїхав: поїхав в Таїланд, але не у розкручений Пхукет. А в іншу частину країни. Ну ось так… такий цікавий досвід… Це вже точно.
Раніше нашим людям для оформлення віз класу H1-B приземлилося на тиждень виїжджати в Мексику або в Канаду. Тепер так буде щ Green card. Хто не встиг - той запізнився. P.S. Мій племінник не слухав дендрофекальну дурню та переїхав в США трохи менше року тому. Живе в орендованій квартирі за 3700$ на місяць. Його працедавець почав процес оформлення тої картки десь квартал тому назад. Подивимося, що буде.
|
|