Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
smdtranz написав:akurt Расскажите про черную Африку. там жить можно белому человеку в больших городах? около океана, конечно же. где там наших больше всего? почем жилье, привычное для европейца?
Питання не до мене: я в Африці далі Єгипту не бував. Здається на цьому тижні пан Hоtab давав корисну інформацію: він там працює на потужному літаку пілотом. Пошукайте його дописи. Мені про Африку надавали певну інформацію тільки знайомі моряки та чоловік племінниці, який працював там лікарем Міжнародної місії та повернувся ледве живий після малярії.
А где был, Акурт тоже ничего полезного сказать не может
anduzenko написав:А где был, Акурт тоже ничего полезного сказать не может
Ну, так куди мені тягатися з таким знавцем Еміграції та заробітчанства, як пан anduzenko? То визнаний фахівець, як кажуть «нам так не жити»… Де були? Що корисного порадите? Де краще заробітчанство? У що нам повірити?
Расскажите про черную Африку. там жить можно белому человеку в больших городах? около океана, конечно же. где там наших больше всего? почем жилье, привычное для европейца?
є канал Галі в Гані, чи якось подібне як попадеться на очі, закину в тему
smdtranz написав:akurt Расскажите про черную Африку. там жить можно белому человеку в больших городах? около океана, конечно же. где там наших больше всего? почем жилье, привычное для европейца?
Питання не до мене: я в Африці далі Єгипту не бував. Здається на цьому тижні пан Hоtab давав корисну інформацію: він там працює на потужному літаку пілотом. Пошукайте його дописи. Мені про Африку надавали певну інформацію тільки знайомі моряки та чоловік племінниці, який працював там лікарем Міжнародної місії та повернувся ледве живий після малярії.
А где был, Акурт тоже ничего полезного сказать не может
А давайте я пересмотрю Одувана на ютрубе про его посещения гадюшников того континента и напишу свой фантастический роман.