|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 03 чер, 2026 10:50
won написав:я то не читаю самостійно, а лише якщо хтось процитує того Мюнхгаузена).
ображати не можна того Мюнхаузена, того любителя дешевого йогурта, прострочених оселедців і саморобного абрикосового варення))) Цікаво, скільки там людей пише, від імені тієї обліківки. 5 років назад було троє. Тому стільки букоффф, стільки води))))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1844 раз.
- Подякували: 2609 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2026 11:27
won написав:Канада, США, Австралія, Туреччина - мінуси для імміграції. А Швейцарія, хоч і дуже гарна, та он хоче провести референдум на обмеження кількості свого населення. Хто ще не встиг заїхати - треба поспішити. Бо буде хоч і гарна країна, але недоступна. І вони насправді великі молодці, що не йдуть на поводу у транснац корпорацій і інших зовнішніх політичних сил.
Швейцария всегда была сложной страной для эмиграции. Про Турцию не знаю да и она на любителя. Ранее в США было полно нелегалов и их особенно не отлавливали,а леваки в Канаде,США и Австралии ещё и запустили последние годы много мусора. Но сейчас ситуация везде меняется и будет только ужесточаться - мультикультурализм подходит к завершению.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 885 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 03 чер, 2026 12:29
rjkz написав: Сибарит написав: won написав:А втім, ця ситуація якраз буде гарною наочною ілюстрацією, чому США/Канада (там те ж саме мізковиїдательство з податками) - точно не цільові країни для еміграції.
По крайней мере, для тех, кто категорически не желает жить честно...
Ну вот, да. А я не только хочу чтобы все было честно, но и чтобы не появилось повода опрадываться что это не так.
won почти прав.Вы идеализируете гамерику до своих мечтаний-ожиданий.Но она-не такая..
-
Sasha23
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 чер, 2026 12:32
shapo написав: won написав:Канада, США, Австралія, Туреччина - мінуси для імміграції. А Швейцарія, хоч і дуже гарна, та он хоче провести референдум на обмеження кількості свого населення. Хто ще не встиг заїхати - треба поспішити. Бо буде хоч і гарна країна, але недоступна. І вони насправді великі молодці, що не йдуть на поводу у транснац корпорацій і інших зовнішніх політичних сил.
Швейцария всегда была сложной страной для эмиграции. Про Турцию не знаю да и она на любителя. Ранее в США было полно нелегалов и их особенно не отлавливали,а леваки в Канаде,США и Австралии ещё и запустили последние годы много мусора. Но сейчас ситуация везде меняется и будет только ужесточаться - мультикультурализм подходит к завершению.
Так что же правые и ультраправые снова призываются временем?
-
Sasha23
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|